V Buenos Aires si o finále zahrají vítězové posledních ročníků

21. 2. 2009, 02:10
Aktuality 0
ATP BUENOS AIRES - Obhájce titulu David Nalbandian a vítěz předloňského ročníku Juan Monaco se letos na podniku Copa Telmex v Buenos Aires utkají v semifinále. O druhé místo v zápase o titul si potřetí během tří týdnů zahrají Robredo s Acasusem.
David Nalbandian

Podobně jako se Francouzům daří na domácím halovém podniku v Marseille, dominují Argentinci na antuce v Buenos Aires. Jen jednou za posledních pět let turnaj nevyhrál domácí tenista.

Obhájce titulu David Nalbandian se na kurtech objevil poprvé od Australian Open a zatím turnajem v Buenos Aires prochází bez ztráty setu. V úvodních kolech si zvykl na antuku, postupně zlepšil servis a dnes nedal bývalé světové jedničce Juanu Carlosi Ferrerovi šanci. Španěl za stavu 3-6 0-3 utkání vzdal.

Sedmadvacetiletý Argentinec v sobotu narazí na krajana Juana Monaka. Předloňský vítěz Copa Telmex dnes porazil dalšího domácího hráče Maxima Gonzaleze 6-2 6-3 a poprvé si v této sezoně zahraje v semifinále. S Nalbandian dosud neuhrál ani set.

Štěstí, nebo spíše smůlu na sebe mají v posledních týdnech Španěl Tommy Robredo a Argentinec José Acasuso. Během uplynulých dvou týdnů na sebe už dvakrát v semifinále narazili a v Argentině si boj o postup do finále zopakují znovu.

Robredo si dnes s potížemi poradil s brazilským kvalifikantem Francem Ferreirem a Acasuso nedal šanci Oscaru Hernandezovi.

- ATP 250 BUENOS AIRES (Argentina, antuka, 600.000 dolarů) -
páteční výsledky

Dvouhra - 1. kolo:
Nalbandian (1-Arg.) - Ferrero (Šp.) 6-3 3-0 skreč F.
Robredo (3-Šp.) - Ferreriro (Braz.) 6-4 7-6(4)
Acasuso (5-Arg.) - Hernandez (Šp.) 6-1 6-2
Monaco (Arg.) - M. Gonzalez (Arg.) 6-2 6-3

Semifinálové dvojice: Nalbandian - Monaco, Robredo - Acasuso.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist