V Casablance dohrál také Mayer, vyřadil ho Chardy

13. 4. 2012, 13:35
Aktuality 5
ATP CASABLANCA - Ve středu zaváhal druhý nasazený Ukrajinec Dolgopolov, ve čtvrtek nezvládl vstup do antukového turnaje v Casablance ani nejvýše nasazený Florian Mayer. Německý tenista uhrál v duelu s Francouzem Jeremy Chardym jen čtyři hry.
Jeremy Chardy

Florian Mayer se loni poprvé v kariéře dostal mezi 20 nejlepších tenistů světa, letos se mu ale nedaří. Z 12 zápasů vyhrál jen čtyři a poslední neúspěch zaznamenal na antuce v Casablance. Nejvýše nasazený Němec měl v úvodním kole volný los, ve svém úvodním vystoupení pak nestačil na rozehraného Jeremy Chardyho, kterému podlehl 3-6 1-6.

Pětadvacetiletý Francouz Chardy se s marockou antukou seznámil už během dvousetové výhry nad Del Bonisem a v souboji s Mayerem toho využil. Na začátku zápasu přerušeného deštěm sice prohrával 1-3, z dalších dvanácti her už ale ztratil jen jednu a ani ve druhém vzájemném zápase s o tři roky starším Němcem tak soupeři nedovolil uhrát set.

"Cítím se velmi dobře, dostal jsem se ze stavu 1-3. Každý míček až do konce jsem hrál agresivněji. Doufám, že v takovém výkonu můžu pokračovat i v příštím zápase. V Maroku hraju často a několik dobrých turnajů jsem tu už odehrál," řekl Chardy, kterého ve třetím letošním čtvrtfinále čeká sedmý nasazený Albert Ramos.

Španělský tenista rovněž jako Chardy v Casablance neztratil jediný set a ve druhém kole Rumunu Victoru Haneskovi nepustil ani servis. Za 82 minut hry vyhrál hladce 6-2 6-4.

"Zápas byl ale náročnější, než by se z výsledku mohlo zdát. Jsem šťastný, že jsem vyhrál. Zítra proti Chardymu to bude znovu hodně těžké, hraje hodně silově a dnes má za sebou dobrý zápas," řekl Ramos.

Další program byl vinou deště přesunut na pátek, kdy jsou na proramu už čtvrtfinálové duely.

- ATP 250 CASABLANCA -
(Maroko, antuka, 398.250 eur)
čtvrteční výsledky (12. 04. 2012)

Dvouhra - 2. kolo:
Chardy (Fr.) - Mayer (1-Něm.) 6-3 6-1
Ramos (7-Šp.) - Hanescu (Rum.) 6-2 6-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 13B
Supertennis, frekvence 12245 MHz, symbolrate 27500, polarizace H, parabola 60 cm
Reagovat
smazaný uživatel
Od 1:00 podle programu začnou vysílat i ATP Houston, v sobotu večer SF a v neděli F.
Reagovat
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 13A
Arriadia, frekvence 10873 MHz, symbolrate 27500, polarizace V, parabola 60 cm
Reagovat
smazaný uživatel
Dodatek: Některá utkání z tohoto turnaje jdou současně na TV Arriadia a Supertennis. Lepší kvalitu obrazu má první jmenovaný.
Reagovat
Fandina
Díky ... Arriadia naladěna ... úsměv
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist