V Cincinnati si o titul zahrají Dechyová s Petrovovou

17. 8. 2008, 08:04
Aktuality 0
Francouzka Natalie Dechyová dokázala porazit krajanku Amélii Mauresmovou 6:4, 3:6, 6:2 a své tažení turnajem v Cincinnati dotáhla do finále. O titul si 92. tenistka světa zahraje s druhou nasazenou hráčkou Naděždou Petrovovou, která v souboji Rusek ve třech setech zdolala Marii Kirilenkovou.
Dechy Nathalie

Nenasazená Dechyová si finálový zápas na okruhu WTA zahraje po dlouhých čtyřech letech. Někdejší 11. hráčce světa stojí v cestě za druhým titulem kariéry Naděžda Petrovová z Ruska, s níž má negativní vzájemnou bilanci 2-5.

Petrovová v semifinále s Marií Kirilenkovou prohrála úvodní sadu hladce 1:6, v dalších dvou setech ale své krajance povolila uhrát jen tři gamy. Šestadvacetiletá Ruska už letos jedno finále hrála - na travnatém turnaji v Eastbourne v něm před dvěma měsíci nestačila na Agnieszku Radwaňskou z Polska.

Výsledky - Cincinnati:
Dvouhra - semifinále:
Petrovová (2) - Kirilenková (3-obě Rus.) 1:6, 6:2, 6:1, Dechyová - Mauresmová (5-obě Fr.) 6:4, 3:6, 6:2.
TenisPortal.cz, ČTK, Václav Navrátil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist