V Neapoli uvidí italsko-brazilské finále

5. 4. 2008, 22:00
Aktuality 0
Kvůli včerejšímu dešti se na antukovém challengeru v italské Neapoli dnes musela dohrávat čtvrtfinálová utkání i boje o finále.Dva tenisté, kteří dnes vyhráli oba své duely - domácí Potito Starace a Brazilec Marcos Daniel - postoupili do zítřejšího finále. V něm se Ital pokusí obhájit tituly z posledních dvou let.
Potito Starace v Neapoli vyhrál už 14 zápasů v řadě

Dnešní program začal dohrávaný zápas Brazilce Marcose Daniela s Fredericem Gilem z Portugalska. Daniel dokázal dotáhnout dobře rozehraný duel do vítězného konce a v odpoledním utkání si poradil i s Francouzem Olivierem Patiencem.

Druhým finalistou se ve večerních hodinách stal domácí Potito Starace. Ten musel nejdříve porazit Florenta Serru z Francie, aby si následně hladce poradil i se Španělem Pablem Andujarem.

Aktuálně 37. hráč světa Starace tak v Neapoli úspěšně pokračuje v obhajobě titulů z posledních dvou let. Navíc v roce 2005 prohrál až ve finále s Gasquetem. Po dnešku má v Neapoli už čtrnácti zápasovou šnůru vítězných zápasů a o další výhru se v neděli pokusí proti světové stodesítce Marcosi Danielovi z Brazílie. Starace už v minulé sezoně prokazoval, že na antuce patří k nejlepším tenistům, když ve Valencii a Kitzbühelu prohrál až třísetový zápas ve finále.

Challenger Neapol - sobotní výsledky:

Dvouhra - čtvrtfinále:
Starace (Itá) - Serra (Fra) 7-5 7-5
Andujar (Špa) - De Bakker (Niz) 6-4 3-6 6-1
M. Daniel (Bra) - Gil (Por) 6-2 7-6
Patience (Fra) - Woong-Sun Jun (Kor) 3-6 6-2 6-4

Dvouhra - semifinále:
Starace (Itá) - Andujar (Špa) 6-4 6-1
M. Daniel (Bra) - Patience (Fra) 6-3 7-6

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist