V Palermu vyhraje Italka, obhájkyni Erraniovou ve finále vyzve Pennettaová

18. 7. 2009, 22:04
Aktuality 0
WTA PALERMO - Turnaj žen v Palermu vyhraje domácí tenistka. Do finále postoupila loňská vítězka Sara Erraniová a nasazená jednička Flavia Pennettaová.
Sara Erraniová

Dvaadvacetiletá Italka Sara Erraniová se před rokem v Palermu dostala poprvé do finále turnaje WTA. A hned získala titul. Na ten navázala za 14 dní dalším triumfem v Portoroži. Od té chvle ale už jen dvakrát postoupila alespoň přes 2. kolo, jen jednou byla v semifinále.

Až přesně po roce se znovu dočkala v Palermu, kde postoupila už do finále. Na cestě do něj nepotkala turnajová pětka žádnou nasazenou soupeřku. Dnes po setech 6-3 4-6 6-1 porazila Němku Grönefeldovou.

Na cestě za třetím titulem se jí jako poslední postaví krajanka Flavia Pennettaová. Turnajová jednička v Palermu postoupila do finále podruhé, před pěti lety v boji o titul podlehla trojnásobné vítězce Medinaové.

Letos zatím neztratila ani set, když dnes v přerušeném utkání deklasovala krajanku Tathianu Garbinovou dvakrát 6-1.

Erraniová loni během tažení za premiérovým titulem porazila v semifinále právě Pennettaovou. Jejich první vzájemný duel před dvěma lety rovněž na antuce v Acapulku skončil výhrou Pennettaové.

- WTA PALERMO (Itálie, antuka, 220.000 dolarů) -
sobotní výsledky

Dvouhra - semifinále:
Pennettaová (1-It.) - Garbinová (It.) 6-1 6-1
Erraniová (5-It.) - Grönefeldová (Něm.) 6-3 4-6 6-1

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist