V Paříži se dnes představí pět Čechů

29. 5. 2008, 09:08
Aktuality 0
Pět českých tenistů se představí v dnešním programu dvouher na Roland Garros a minimálně jeden se bude radovat z postupu do třetího kola. Na kurtu číslo pět si to totiž mezi sebou rozdají Jiří Vaněk a jeho dlouholetý kamarád Radek Štěpánek.
Iveta Benešová

Trojici českých tenistek může těšit, že je v druhém kole nečeká žádná z nasazených hráček. Iveta Benešová, přemožitelka Nicole Vaidišové z úvodního kola, nastoupí v 11:00 proti Číňance Šuaj Pcheng. Petru Kvitovou při druhém zápase na grandslamu v životě čeká Australanka Samantha Stosurová a Petra Cetkovská vyzve Rusku Galinu Voskobojevovou.

Nejvíce pozornosti bude opět upřeno na kurt Philippa Chatriera, kde budou domácí fanoušci povzbuzovat bývalou světovou jedničku Amélii Mauresmovou v souboji se Španělkou Carlou Suarezovou-Navarrovou. Na centrálním dvorci čekají druhé zápasy také turnajovou jedničku Rogera Federera, Američanku Venus Williamsovou či domácího veterána Fabrice Santora.

Celý program dnešního dne najdete zde.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist