V Portoroži dohrála dvojka Srebotniková

24. 7. 2008, 22:38
Aktuality 2
WTA PORTOROŽ - Turnaj ve slovinské Portoroži přišel o svou druhou nasazenou tenistku. Domácí Katarina Srebotniková po setech podlehla devatenáctileté Němce Julii Goergesové, s níž letos prohrála i ve druhém kole Wimbledonu. Do čtvrtfinále naopak prošla jednička Kirilenková i osmička Erraniová.
Katarina Srebotniková

Katarina Srebotniková, která tento týden z Portorože píše pro stránky WTA své blogy, patřila ve Slovinsku k největším favoritkám. Ve druhém kole však překvapivě hladce 4-6 2-6 podlehla devatenáctileté Němce Julii Goergesové, na kterou letos nestačila i ve druhém kole Wimbledonu. Na grandslamovém turnaji Slovinka podlehla ve třetím setu 14-16, čímž se tenistky v All England Clubu zapsaly do historie dvouhry žen druhým nejdelším zápasem, jež trval 3 hodiny a 40 minut.

Roli favoritky dnes naopak zvládla nejvýše nasazená Ruska Maria Kirilenková. Vítězka dvou letošních podniků na antuce si ve druhém kole poradila s Italkou Robertou Vinciovou, které povolila uhrát pouhé tři gamy.

Jednadvacetiletá ruská tenistka se ve čtvrtfinále utká s Italkou Sarou Erraniovou, která letos už jeden turnaj na antuce také vyhrála. Osmá nasazená hráčka si dnes na rychlém povrchu v Portoroži poradila s krajankou Marou Santangelovou.

WTA PORTOROŽ (Slovinsko, tvrdý p., 175.000 dolarů) - středeční výsledky:

Dvouhra - 2. kolo:
Kirilenková (1-Rus.) - Vinciová (It.) 6-1 6-2
Görgesová (Něm.) - Srebotniková (2-Slovin.) 6-4 6-2
Erraniová (8-It.) - Santangelová (It.) 6-2 6-4
Bovinová (Rus.) - Pinová (Fr.) 6-3 5-7 7-6(6)

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
škoda..
jinak je v článku chyba, Kaťa prohrála s Georgesovou už v prvním kole Wimbledonu..
Reagovat
weak
...snad nám to Kaťa v blogu vysvětlí... :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist