V půl druhé se v Brně losuje Fed Cup

24. 4. 2009, 07:15
Aktuality 1
Dnešní los na brněnské Nové radnici rozhodne o pořadí zápasů, v jakém se odehraje v hale Rondo víkendové semifinále mezi českými a americkými tenistkami. Kapitáni Petr Pála a Mary Joe Fernandezová zveřejní nominace až dnes, na české straně však nejspíš dostanou důvěru v sobotních dvouhrách aktuální domácí jednička Iveta Benešová a brněnská rodačka Lucie Šafářová.
ilustrační foto

Hrdinka únorového duelu se Španělskem Petra Kvitová, jež si v minulém týdnu podvrtla kotník, by měla být připravena na nedělní dvouhru, pro závěrečnou čtyřhru je pravděpodobné složení Květa Peschkeová, Benešová.

Jedničkou amerického družstva pro dvouhry bude takřka jistě 39. hráčka světa Bethanie Matteková-Sandsová, druhá singlistka vzejde z dvojice mladých hráček Alexa Glatchová a Melanie Oudinová. Deblovou dvojici vytvoří nejspíš světová jednička Liezel Huberová s Mattekovou-Sandsovou, jež v minulém týdnu vyhrála čtyřhru v Charlestonu.

Losování začíná v 13:30 hodin a přímým přenosem ho vysílá stanice ČT4 Sport.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist