V Rakousku kvůli dešti nehráli muži ani ženy

14. 7. 2008, 20:40
Aktuality 0
ATP KITZBÜHEL / WTA BAD GASTEIN - Rozmary počasí narušily program dvou turnajů v Rakousku. Tenisty na kurty v Kitzbühelu a Bad Gasteinu nepustil za celý den ani na chvíli vytrvalý déšť. Na své zápasy tak marně čekali tři čeští tenisté - Ivo Minář, Jan Hernych a Iveta Benešová.
V Rakousku kvůli dešti nehráli muži ani ženy

V alpském městečku Kitzbühelu hrají tenisté o dotace ve výši 571.000 euro. Po odhlášení obhájce titulu Monaca, Francouze Mathieua a Juana Carlose Ferrera plní roli turnajové jedničky až 34. hráč světa Andreas Seppi.

Ve dvouhrách se dnes měly odehrát tři zápasy, ovšem tenisté včetně Čechů Iva Mináře a Jana Hernycha čekali marně. Minář se měl střetnout s Belgičanem Olivierem Rochusem, Henrych s Rubenem Ramirezem-Hidalgem ze Španělska. Celý dnešní program byl přesunut na zítřek.

Podobný osud provázel dnešní den i v nedalekém Bad Gasteinu, kde hrají ženy. Kvůli dešti bylo celkem patnáct zápasů odloženo na úterý. Mezi trojicí naplánovaných duelů hlavní soutěže dvouhry byl i zápas české fedcupové reprezentantky Ivety Benešové, která je sedmou nasazenou, s Belgičankou Kirsten Flipkensovou.

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist