V Rakousku měl dnes hlavní slovo opět déšť

17. 7. 2008, 21:36
Aktuality 0
ATP KITZBÜHEL / WTA BAD GASTEIN - Deštivé počasí především na střední Evropou znvu narušilo program tenisových turnajů v Rakousku. V Kitzbühelu má rozehrané utkání Jan Hernych, v Bad Gasteinu hraje 1-1 na sety Iveta Benešová s Ruskou Voskobojevovou.
ilustrační foto

Program turnaje v Kitzbühelu opět narušil déšť. Kvůli nepříznivému počasí byl dnes dohrán jen jeden zápas druhého kola, zbývající tři byly přeloženy na pátek. Patří k nim i duel Jana Hernycha s Němcem Rainerem Schüttlerem, ve kterém za stavu 1-1 na sety vede 3-2 v rozhodující sadě český tenista, který bude po přestávce servírovat.

Hernych se soupeřem nejprve nastoupili k utkání kvůli dešti s několikahodinovým zpožděním. Český tenista poté vyhrál první set 6-2, druhou sadu však získal poměrem 6-4 Schüttler. Třetí set opět narušil déšť, zápas byl přerušen a nakonec odložen na pátek.

Dohrát se dnes stihlo pouze utkání domácího Jürgena Melzera s Leonardem Mayerem z Argentiny. Do čtvrtfinále postoupil šestý nasazený Rakušan.

Pršelo i v Bad Gasteinu
Stejné množství zápasů odehrály i ženy v Bad Gasteinu - v pátek tak bude dohrávat svůj zápas druhého kola sedmá nasazená tenistka Iveta Benešová. Česká hráčka se za stavu 6-4 4-6 1-1 postaví proti Galině Voskobojevové z Ruska.
V jediném dohraném utkání porazila domácí Patricia Mayrová dvakrát 6-3 Rossanu De Los Riosovou z Paraguaye.

ATP KITZBÜHEL (Rakousko, antuka, 571.000 euro) - čtvrteční výsledky:

Dvouhra - 2. kolo:
Melzer (6-Rak.) - Mayer (Arg.) 6:4, 6:2
Hernych (ČR) - Schüttler (Něm.) 6:2, 4:6, 3:2 *přerušeno pro déšť

WTA BAD GASTEIN (Rakousko, antuka, 175.000 dolarů) - čtvrteční výsledky::

Dvouhra - 2. kolo:
Mayrová (Rak.) - De Los Riosová (Par.) 6:3, 6:3
Benešová (7-ČR) - Voskobojevová (Rus.) 6-4 4-6 1-1 *přerušeno pro déšť

TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist