V Torontu byly kvůli dešti zatím odehrány jen dva gamy

23. 7. 2008, 22:44
Aktuality 1
ATP TORONTO - Ani dnes se tenisovému turnaji série Masters v Torontu déšť nevyhnul. Ze tří zápasů, které měly začít v 17 hodin SELČ, se rozehrál s více jak šedesátiminutovým zpožděním pouze duel Španěla Davida Ferrera s Američanem Robbym Gineprim. Příliš se však nezapotili a dešťové kapky je zahnaly do šaten. A počasí se v Torontu do teď neumoudřilo.
Profily hráčů
V Torontu dnes prší

V Torontu je dnes naplánována dohrávka 1. kola Safina s Querreym a 14 zápasů druhého kola. Podle programu by se měl představit Federer, Nadal nebo poslední český zástupce ve dvouhrách Tomáš Berdych, kterého čeká Rus Igor Andrejev.

Ti všichni však na své zápasy zatím čekají marně. Místo bojů, které dnes měly probíhat už více jak 5 hodin, se na kurtech objevil pouze Španěl Ferrer s Gineprim z USA. Po hodinovém zpoždění spolu odehráli dva gamy, podrželi si své servisy a opět začalo pršet. Zhruba 10 minut čekali na kurtu, zda se počasí umoudří, ale pořadatelé je po chvíli poslali do šaten, kde na pokračování střetnutí čekají do teď.

Na v pořadí šestém turnaji Masters sezony, kanadském Rogers Cupu, je dnes k dispozici ještě zhruba 6-7 hodin, kdy se dá hrát. Musí však přestat pršet.

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist