Vaidišová v Barceloně hladce postoupila

14. 4. 2009, 12:47
Aktuality 6
Nicole Vaidišová už na čtvrtém turnaji v řadě postoupila z úvodního kola. Česká tenistka dnes na antuce v Barceloně porazila Ukrajinku Jevgeniji Savranskou 6-2 6-4 a její další soupeřkou bude Italka Francesca Schiavoneová.
Nicole Vaidišová

Nicole Vaidišová se měla původně utkat s třetí nasazenou hráčkou Anabel Medinaovou. Domácí tenistka však v pondělí odstoupila kvůli zranění břišního svalu, a tak ji nahradila 22á. hráčka světováho žebříčku Jevgenija Savranská.

S tou neměla devatenáctiletá Vaidišová v dnešním duelu větší potíže. Pětadvacetiletou Ukrajinku, která nastoupila k prvnímu letošnímu duelu na okruhu WTA, porazila za hodinu a sedm minut a potvrdila tak, že se jí vrací forma.

Barcelona je čtvrtým turnajem za sebou, kde bývalá česká jednička dokázala postoupit přes první kolo. V Miami a Indian Wells vypadla ve 3. kole, před týdnem v Marbelle prohrála ve druhém.

S turnajem se už rozloučily nasazené Estonka Kanepiová a Rumunka Cirsteaová. Naopak suverénní výhru si připsala domácí Carla Suarezová. Finalistka z Marbelly smetla krajanku Cabezaovou 6-2 6-0.

Výsledky - Barcelona (dotace 220.000 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Vaidišová (ČR) - Savranská (Ukr.) 6:2, 6:4, Brémondová (Fr.) - Grönefeldová (Něm.) 7:6 (7:4), 6:2, Schiavoneová (It.) - Domínguezová (Šp.) 7:6 (7:4), 6:4, Zečová-Peskiričová (Slovin.) - Kanepiová (4-Est.) 3:6, 6:2, 6:4, Suarezová (5-Šp.) - Cabezaová (Šp.) 6:2, 6:0, Kirilenková (6-Rus.) - Pinová (Fr.) 6:2, 6:0, Jakimovová (Běl.) - Cirsteaová (8-Rum.) 7:6 (7:2), 7:6 (7:5), Maleková (Něm.) - Llagosteraová (Šp.) 6:3, 3:6, 6:1, Martinezová-Sanchezová (Šp.) - Flipkensová (Belg.) 6:2, 6:2, Loitová (Fr.) - Jugičová-Salkičová (Bosna) 7:6 (7:3), 3:6, 6:2.

Čtyřhra - 1. kolo:
Aniová, Voráčová (Est./ČR) - Šafářová, Uhlířová (ČR) 6:3, 7:5.

 

pva, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
Promiňte, ale 6:2 a 6:4 nad takovým béčkem je kdovíjak hladké vítězství???:-))
Reagovat
SubOptikT
... a je kdovíjak nehladké?
Reagovat
skott
Uzasne, takze se opet muzeme tesit na nekonecne premlouvani Miss Vaidisove k ucasti ve Fed Cupu a neustale omilani jejiho navratu do top10.Trikrat hura, at zije Bel Medina!
Reagovat
smazaný uživatel
nikol přece nebude reprezentovat česko, ta kope za boletieriho akademii, nosánek up to je jasný. miss world
Reagovat
smazaný uživatel
228. hráčka žebříčku! Jinak by to byla opět ostuda.
Reagovat
smazaný uživatel
Nikol je prostě super!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist