Ve finále je jen Federer. Nadal počtvrté v řadě nestačil na Davyděnka

7. 1. 2011, 17:58
Aktuality 248
ATP DAUHÁ - Diváci v Kataru se vysněného finále Federera s Nadalem nedočkají ani letos. A znovu se o to postaral Nikolaj Davyděnko. Obhájce titulu potvrdil, že se mu v Dauhá a na španělského soupeře daří a postoupil do finále. Roli favorita splnil alespoň Roger Federer, jenž si poradil s Tsongou.
Nikolaj Davyděnko

Davyděnko loni v Kataru porazil Federera i Nadala a získal titul. Od té doby nebyl ani jednou ve finále, letos však může svou jízdu zopakovat. Jen v opačném pořadí. Zatímco loni porazil v semifinále Federera a ve finále Nadala, letos se po semifinálovém skalpu Španěla utká o celkové prvenství s devětadvacetiletým Švýcarem. 

Rafael Nadal na tenhle turnaj v dobrém vzpomínat nebude. Po příletu do Dauhá ho srazily horečky, které mu sebraly dost sil. První kolo proti Karolu Beckovi ještě zvládl, pak už se ale osláblý a vyčerpaný nadřel na výhru proti Lackovi, se kterým teprve podesáté v kariéře dostal 'kanára'. Ve čtvrtfinále si ještě ve dvou setech poradil s Gulbisem, o den později ho už ale z generálky na Australian Open vyřadil Nikolaj Davyděnko.

Ruský tenista v Dauhá startuje za posledních sedm let pošesté a jen jednou se nedostal alespoň do semifinále. Loni dokonce turnaj vyhrál, když si poradil s Federerem a ve finále i s Nadalem. Loňský souboj přitom začal jako z partesu Španěl, jenž vyhrál úvodní sadu bez ztráty gamu. Měl i dva mečboly, nakonec ale ruský tenista slavil velmi cenný titul. Ten je dosud jeho poslední, neboť si v únoru zlomil zápěstí a po návratu na kurty se mu nedařilo.

Semifinále po dlouhých jedenácti měsících si zahrál až dnes a v Kataru zavzpomínal na své skvělé - rok staré - časy. Sice hned ve třetí hře přišel o podání, ale byl to asi jediný moment, kdy byl na kurtu lepší jeho soupeř. Nadal totiž brejk nepotvrdil a Davyděnko začal údery k základní čáře dostávat světovou jedničku pod tlak. V osmé hře Nadalovi podruhé sebral servis a úvodní sadu získal poměrem 6-3. 

Scénář druhého dějství psal z devadesáti procent ruský tenista. Soupeři mohl oplatit 'kanára' z loňského finále, Nadal ale druhý potupný 'kanár' během tří dnů odvrátil. Čtyřiadvacetiletý rodák z Mallorky se za stavu 0-5 rval z posledních sil a na čtvrtý pokus proměnil brejkbol. Následně ještě při svém podání odvrátil dva mečboly a snížil na 2-5. Davyděnko možná trochu znervózněl a v dalším gamu prohrával 0-30. Nadal již ale neměl na zvrat síly a prohrál čtvrtý vzájemný duel v řadě.

Španělský hráč má nyní více než týden na to, aby nabral síly na další turnaj. Na Australian Open totiž bude usilovat o zisk čtvrtého grandslamového titulu v řadě.

Davyděnka v sobotním finále, jež začne v 16:10 hodin, čeká vítěz z let 2005 a 2006 Roger Federer. Švýcarský tenista v úvodním kolech nehrál podle svých představ, včerejší i dnešní duel s Jo-Wilfriedem Tsongou se mu již povedly. 

Švýcarský hráč v úvodní sadě téměř nechyboval a zvítězil 6-3. Pětadvacetiletý Francouz pak sice zlepšil podání, za celý zápas však na returnu uhrál jen 11 fiftýnů a Federer za 84 minut slavil stejně jako v předešlých třech zápasech vítězství ve dvou sadách.

"Nakonec to pro mě byl dobrý zápas, protože jsem se dostal k brejkům a dotáhl zápas k postupu," komentoval Federer.

Šestnáctinásobný grandslamový vítěz Federer  s Davyděnkem loni v Dauhá také prohrál, nicméně další dva souboje v sezoně už ovládl a navíc z šestnácti vzájemných soubojů prohrál dohromady jen dva.

Nadal vyhrál alespoň čtyřhru
Nadal si v Dauhá částečně spravil chutˇalespoň ve čtyřhře. Společně s krajanem Markem Lópezem vyhráli soutěž deblistů a zopakovali předloňský titul. Ve finále porazili 6-3 7-6 Italy Braccialiho se Seppim a vyhráli tak spolu celkově třetí turnaj.

- ATP 250 DAUHÁ (Katar, tv. povrch, 1.024.000 dolarů) -
páteční výsledky (07. 01. 2011)

Dvouhra - semifinále:
Davyděnko (4-Rus.) - Nadal (1-Šp.) 6-3 6-2
Federer (2-Švýc.) - Tsonga (3-Fr.) 6-3 7-6(2)

Čtyřhra - finále:
Nadal/M. López (3-Šp.) - Bracciali/Seppi (It.) 6-3 7-6(4)

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

248
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ach jo. To je opravdu děs sledovat některé komentáře. Vždycky mám chuť si tu přečíst nějakou zajímavou debatu k zápasu, ale tohle se číst nedá. To je k některým příspěvkům.

Co se týče věčné otázky jestli je lepší Nadal nebo Federer, tak to teď stejně nikdo nevyřeší. Snad se aspoň shodneme na tom, že se jedná o dva nejlepší hráče současnosti. A to že Nadal prohrál to není žádná hrůza. Být světovou jedničkou neznamená vyhrát každý turnaj na kterém startuje.
Reagovat
l00bor
Je paráda sledovat ,jak každý hájí svého koně. Jen škoda že do diskuse vstupují hovada s příspěvky co jsem nepatří.Souhlasím s názorem,že při vzájemném souboji rozhodne aktuální forma hráče.
Reagovat
smazaný uživatel
...a jak je mozny,ze na Roland Garos 4x vyhral Španel nad Fedrem ! to si 4x nacasoval lepsi formu ??
Reagovat
l00bor
Typickej Nadalovec furt se ohánět Roland Garos, zkus jiný turnaje.
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba turnaj mistrů.
Reagovat
smazaný uživatel
turnaj mistru byl o absolutni forme Svycara, ale jejich vzajemna bilance se od pocatku vyvijela aktivne pro Nadala. Rika se tomu styl proti stylu.... Krajicek taky s pravidelnosti porazel Samprase, tušim 2:6
Reagovat
smazaný uživatel
samozrejme 6:2
Reagovat
smazaný uživatel
Turnaj mistrů se v roce 2010 nehrál poprvé. nadalovi se tam prostě nedaří (sám říká, že je to povrchem). Stejné je to v RG pro Federera. Jediný zývěr je, že každý preferuje jiný povrch.

To, že má Federer s nadalovou hrou problém od prvního utkání nikdo nezpochybňuje (viz. oba první zápasy v Miami).
Reagovat
smazaný uživatel
Španel i na trave se sistematicky lepsil az do potvrzeni, ze ma jaksi navrch.... Federer je odkojeny na antuce a sam Wilander ho oznacil za 3 hrace vsech dob prave na tomto povrchu
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Nadal se na trávě zlepšil. Jednou dokonce porazil i Federera.

Federerově stylu vyhovuje víc hard. Tím neříkám, že na antuce neumí - je druhý nejúspěšnější z aktivních hráčů.
Reagovat
smazaný uživatel
... no a Wilander - ten má dost originální komentáře a tipy (jen mu často nevychází - spíš střelba od pasu). Zrovna tohle bych řekl, že je dost přitažený za vlasy ...
Reagovat
smazaný uživatel
namluvi toho mraky....nemuze byt prece stoprocentni :) placa i docela dost mimo, to je fakt
Reagovat
smazaný uživatel
barney dluzis mi flasku...diky me te ted budou vsichni milovat!
Reagovat
smazaný uživatel
já si myslím že se na Tebe každý vykašle:-)ve tvém případě to nemá cenu...zkus diskutovat o tenise s ůctou,nejsi zlej jen se snažíš provokovat,a to je velmi zbytečné,tak se drž kámo.-)
Reagovat
smazaný uživatel
nereaguj !!
Reagovat
Pe3k
Ještě k včerejšímu zápasu.Nevím jestli tady někdo upozorňoval na to že si Nadal vzal v druhém setu time a tím zcela nesportovně chtěl soupeře rozhodit z tempa.Tohle je u čmouda skutečně často k vidění, když prohrává bere si vždy time.Je to naprosto nepřijatelné chování pro světovou jedničku.Federer tohle nikdy neudělal a Nadal by si z něj měl brát příklad.
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha uz si tady zas, ale ja uz se tebou zabejvat dnes nebudu.
Tobe se tady neak libi-mezi chatrou a nevzdělancema.Profesurku jen jeste ke vcerejsku, nepise se nahodou slovo HOLT, nahodou HOLD
Reagovat
smazaný uživatel
napsal si to spravne ( spletl jsem si text
Reagovat
smazaný uživatel
Úroveň názorů je zde přímo otřesná! Uživateli pep123 za jeho primitivní příspěvky budiž omluvou, že jeho rodiče jsou zároveň také sourozenci
Reagovat
smazaný uživatel
A tohle není primitivní příspěvek?
Reagovat
smazaný uživatel
To prece je pravidlo cislo jedna-nereagovat,"nevyjednavat.Copak bylo tezky rozpoznat takovy prase ? ! O to mu prece šlo, upoutat brutalni pomluvou(to snad je to nejlehci). Věřte, ze i Barney by se nejspis nenechal... .Vubec nechapu, ze tohle spravce toleruje !
Reagovat
smazaný uživatel
Jen jsem chtel vyzkouset, jestli dokaze nejak rozumne argumentovat, kdyz se tady navazel do Toma, ze ho kazdy roznese v argumentech.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a kdyz se teda pokusim nadhodit Tenis, treba cistou statistikou(viz včera),tak stejne jsou popularnejsi osobni hadky.O Djokovic, jsem uz psal nekolikrat ! a odezva zadna ! Zjistuji, ze opravdu jsou zde pouze Fanatici a pomatenci Nadal/Federer, az na par vyjimek jako treba Tito a mozna Weak(pokud neni v jinem kabate. A taky musim zduraznit-Barney je zatim opravdu dobrej, ma hranici a svou uroven(...ale nemam s nim zkusenost z predchozich debat,soudim to po par tydnech
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to pozor. Jde videt, ze to tady jeste poradne neznas. O tenise se tady dokazeme bavit skoro vsichni, nekdo vice, nekdo mene. Ja treba nejcasteji debatuji s romismakem a skottem, protoze maji dost velky prehled a proto se s nimi da debatovat na urovni. Co se Barneyho tyce, tak je jasne, ze ho znas teda hodne malo...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim, ale vy se povyšujete a pritom mi opravdu v celku pripada vtipne pohotovej.Myslim, ze jeho retorika spočiva v jine urovni nez treba od jinych dementu-je to provokater, ale ma svou hranici
Reagovat
misoSK
Skoda, ze uz to tu davno nie je o tenise...ak Nadal je jednotka a Federer dvojka tak je jasne ze su obaja velki hraci, nehovoriac o pocte GS titulov...pre mna bude asi vzdy Federer vacsou legendou, viac sa mi paci jeho hra, ale zeby som mu fandil to nie, a Nadalovi uz vobec...
Reagovat
smazaný uživatel
Fandit a nekomu prat vitezstvi, nebo objektivne uznat legendu. Jen skoda, ze to tady hodne lidi uz nedokaze.
Reagovat
darek.vrana
Muzete si za to sami, kdyz na to reagujete. Nedochazi vam, ze se tihle lidi chteji s nekym hadat? Kdyby vsichni jejich prispevky ignorovali, tak je klid.
Reagovat
a.magerova
Jsem téhož názoru.
Reagovat
darek.vrana
Ve finale je JEN Federer? A ja myslel, ze jsou tam s Davydenkem...
Reagovat
a.magerova
Asi chápeš, že je to myšleno jakože "jen Federer bez Nadala"
Mi zase vadí slovo "alespoň" u nadpisu z konce článku "Nadal vyhrál alespoň čtyřhru" co by jiní za to dali - byli by hrdiny.... ale Rafa jen alespoň?!
Reagovat
smazaný uživatel
Federer bude hrát obíhačku...
Reagovat
darek.vrana
Samozřejmě jsem to pochopil. Ale přijde mi to primitivní, zužovat tenis jen na tyhle dva, a trochu neuctivé k Davyděnkovi, který předvedl super výkon. Já porazit světovou jedničku a pak si přečíst titulek "Ve finále jen Federer", tak se mě to trochu dotkne. Jakoby to byl pan Nikdo.
Reagovat
Mercury
Tady je zase nablito. A přitom tu kdysi bývaly docela plodné diskuze. Achjo.
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
smazaný uživatel
REVIVAL...24: Jsem zhnusen, co se odehralo po mem odchodu ! Proboha proč toho Kreetééna(pep123) nikdo nesunda !!!!! Armstrongu a TomeRF, podepsali jste se co jste za hovada, ze s nim vubec komunikujete.Kvuli tomu fetakovi snad ani Nadala nebudu uz obhajovat
Reagovat
smazaný uživatel
ale kamo klid!,mas carku na slipech ze se tak vztekas?
Reagovat
smazaný uživatel
Jen jsem chtel, aby argumentoval! Chtel jsem zjistit, proc si mysli, ze je Roger hovado! Chtel jsem toho snad moc?
Reagovat
smazaný uživatel
Nemohl jsem vědět, co je pep123 za hovado. Chtěl jsem se ho normálně zeptat, pro tady píše takový prasárny, ale o je snad ještě 1000x blbější než takovej Barney. Bohužel, diksuze tady už nejsou o tenise
Reagovat
Vojtiik
202 komentu :D:D ani jsem to neroloval dolu, ale da se odhadovat co tam je.. pane Zabloudil, ban IP vsem :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale,ale,ale ty si,ale velmi hloupí pepíček...:-)velmi...mrzí mě že se zde dokáží najít pitomci jako si ty...kteří mají tak daleko od sportu,uznání a fair pley:-)prostě zase nějaký nevyzrálí spratek,měli bychom se těšit z bitev těchto dvouch velikánů a néé urážet a nemít pochopení pro hráče a jejich fanoušky,prosím zamyslete se nad sebou.Díky za pochopení,hezkou noc.
Reagovat
smazaný uživatel
rafa jako nejinteligentnejsi clovek na okruhu?no videl bych to ze by se v 19 stal clenem menzy,v 22 by mel prvni doktorat a kolem tricitky by zacal tocit porno a ve 40ti by se ufetoval k smrti
Reagovat
smazaný uživatel
jo aha to sem si nemyslel ale tak asi mas pravdu ne promin ty mas urcite pravdu
Reagovat
smazaný uživatel
myslim že stupidni člověk jako Roger,kdyby nehral tenis tak by skončil nekde v traktoru na poli nebo v jako cihlomrd a kazdej by si uflusl kdyby sel kolem...fuj spinavec jeden!
Reagovat
smazaný uživatel
Proc tohle delas? Co tim sledujes? Jestli mas vazne takove komplexy, co nejrychleji vyhledej lekarskou pomoc. Pokud chces byt jen vtipny, tak toho nech, protoze tohle je ubohe.
Reagovat
smazaný uživatel
co by treba delal Rafa kdyby nehral tenis?
Reagovat
smazaný uživatel
ja myslim ze ne, zazemi mel jako malej obrovsky, jinak by se nedostal tam kde je a zadnej blbec to taky nejni umi par svetovejch jazyku, ja myslim ze by se neztratil:), ale my by jsme ho asi neznali
Reagovat
smazaný uživatel
ne Soobe Roger je nejvetsi nula uplnej zebrak nic totiz nedokazal protoze je arogantni hovado proste bezvyznamny hrac vis...za to Barney a spol...toho dokazali vic nez on :)
Reagovat
smazaný uživatel
muzu uz dostat tu odpoved na to co by delal Nadal kdyby nehral tenis?
Reagovat
smazaný uživatel
no jooo ja vlasne zapomel:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nic, pro dnešek tu končím, pořádně si to tu užijte s tím postiženým fekálistou pep123 :) Myslel jsem ,že tohle je portál o tenise, ale možná jsem si spletl webky
Reagovat
smazaný uživatel
to k tomu tenisu patri nic si z toho nedelej..divim se ze tu stranku nezrusili :D
Reagovat
smazaný uživatel
papa.přeju hezky noční honění...hele rada: vem si sáček,dej ho mezi matrace,dej do něj lubligáč a trošku teplé vody,a pak tam strč šulinka...uvidiš jak je to přijemny.pak se ti bude lip usinat!
Reagovat
smazaný uživatel
jj, natřel si mě :) pozdravuj v Bohnicích :)
Reagovat
smazaný uživatel
to je blba otazka ale hraje tady nekdo vubec tenis?? :D pac co znam z tenisu lidi tak se takhle vubec nebavi :D
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, protože tohle má s tenisem společného asi tolik, jako koza s nákladákem....tenis jsem hrával, mám ho rád, ale bavit se tu o něm nedá, protože sem chodí samí idioti (až na pár vyjímek)
Reagovat
smazaný uživatel
Tome a tady je v Republice ČTSPTADP?Český tenisový svaz pro tělesně a duševně postižené?
Reagovat
smazaný uživatel
Ja hraju tenis, ale ze bych svym tenisovym umem udelal kdovijakou diru do sveta, to ne. :-) Spis jsem jen rekreacni hrac, ale spatne zase nehraju.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebudu se s tebou už dál bavit, protože jsi mentál a na ty já nemám náladu :) Zdar
Reagovat
smazaný uživatel
armstrongu tebe sa nic nikdo neptal
Reagovat
smazaný uživatel
promin Tome ale tohle s tenisem nema nic spolecnyho aby tady nekdo rikal ze je Roger hovado nebo ze Nadal je teplous nebo co se tu rika tak je to dost ubohy...uz vidim jak tady ti frajeri to rikaji do oci Federorovi a Nadalovi ;) kazdej umi napsat ze je nekdo pica ale rict do oci to uz je trosku horsi ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, souhlasím. Jenže se koukni, jakým směrem to tu jde
Reagovat
smazaný uživatel
Me konkretne ne, ale Robin se ptal, jestli nekdo odsud hraje tenis, tak jsem mu odpovedel. Takze nejdrive premyslej (jestli mas teda cim), nez neco napises.
Reagovat
smazaný uživatel
do sracek to jde jedine tam...nechapu jak tady ten web tady muze fungovat
Reagovat
smazaný uživatel
Tome nejses uz na odchodu?dej si vložku na noc a utikej hajinkat!
Reagovat
smazaný uživatel
co treba se podivat jaky je rozdil vzdelanosti mezi Rafou a Rogerem jenom tak strucne...treba takovej Rafa kolik umi svetovych jazyku? jeden a pak jeste tu anglictinu kde rekne I am very chapy...:D :D sorry ale aby neumel mluvit anglicky tak to je trosku prisny :D
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa hovorí perfektne taliansky a to mal možnosť už počuť celý svet v TV a slušne francúzsky...
Reagovat
smazaný uživatel
a ešte by som chcel počuť tvoju angličtinu, či by si ňou vedel tak komunikovať , ako po zlepšení Nadal...
Reagovat
smazaný uživatel
proc nekdo maze moje supervtipny komenty?
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi vtipnej jako záchodový prkno na veřejným WC. Ty by sis zasloužil vymazat úplně, nejen z tohohle portálu, za ty sra*ky co tu píšeš. Sorry Barney, ale tenhle typek je úplně jiná liga než ty. Do tohoto retarda máš i ty hodně daleko, jakkoliv se to může zdát neuvěřitelné
Reagovat
smazaný uživatel
klid tome.ještě ti zbyla nějaká moč,rychle s tim do pusinky
Reagovat
smazaný uživatel
Jo no, možná že ti to tvůj tatínek dopřeje, tak jak to máš rád :)
Ty bys zasloužil tak rozmlátit držku, že by ti jí neslepilo ani 20 doktorů :) (jinak ti přeju dobrou chut, aspon si nemusíš vařit čaj)

Jestli za tohle nedostaneš IP BAN, tak to at se na mě Admin nezlobí, tohle už je dávno za hranicí dobrého vkusu
Reagovat
a.magerova
Lidi, mně Rafa(čtyřhra), Roger, Murray, Berdych, Štěpánek, Soderling, Tipsarevič, Wawrinka - vyhráli prachy!!! Mám je ráda všechny .... bez rozdílu :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj,tak jsem si prečetl komenty od RF fanatiků a malem mi vyjela stolice z análu jak jsem se smál.narozdíl od vás vím,jaky je rožer hovado.před svou svadbou posílal výhružny dopisy wawrinkovi,tajně uplácí rozhodčí a když je sám doma s Mirkou,tak na sebe močí a pak pomočí i svy děti.Roger je hovado!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
kolik už máš emailových schránek? A nemusíš přesně, stačí na desítky :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak to to je originální příspěvek ...

A jak to funguje u Vás doma? Taky na sebe všichni močíte jako u Federerů pod Alpami?
Reagovat
smazaný uživatel
ja nejsem armstrong,jsem pasivně agresivni,chronicky objektivni fanoušek největšího hráče všech dob....RAFY NADALA....
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi hovado! Nechapu, jak muzes vubec neco takoveho napsat. Pokud to mela byt provokace, tak je to trapne, pokud pokus o vtip, tak je to taktez trapne.
Reagovat
smazaný uživatel
armstrongu bež do koupelny a opláchni si oblyčej studenou vodou,at tady nepíšeš takovy hovadiny!
Reagovat
smazaný uživatel
Hovadiny pises ty a do koupelny bys mel jit taktez ty, aby ses uklidnil.
Reagovat
smazaný uživatel
armstrongu,kamarade!!!skoč si do alberta,kup si jesenku,vrat se zpatky a pořadně si ju vycumlej...aspon se uklidniš,pak bež do koupelny,vyhon si šulinka a bude vše ok!
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi beznadejny pripad...
Reagovat
smazaný uživatel
Do dneška jsem žil v domnění, že největší psychopat tady je Barney. Omlouvám se, je to pep123. Ty jsi takovej mentál, že to ani není možný. Zase jsi dostal v Bohnicích hodinku na netu? Ty jsi idiot nad idioty, a že jsem jich tu zažil hodně
Reagovat
smazaný uživatel
Tome klid,praskne ti cévka v mozku a skončiš někde upoutanej na invalidni vozik...stojí ti to za to?račí si bež koupit novy šipky at máš co házet do obrázku s rafou.....
Reagovat
smazaný uživatel
Na vozíku už jsi nejspíš ty, a ještě ke všemu máš vyje*áno v palici, takže mě rozhodně neurazíš, ty kopo exkremetů :)
Reagovat
smazaný uživatel
* exkrementů
Reagovat
smazaný uživatel
jenže když se ta kopa exkrementů trošku reorganizuje a vytvoří se centrum aspon o dvou gangliích,tak bude chytřejší než ty TOME.ty seš tu místní otloukánek co?každej tě roznese na kopytech v argumentech a pak jdeš a nachčiš si do huby co?
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre, tak argumentuj. Uved, proc si myslis, ze je Roger hovado.
Reagovat
smazaný uživatel
no stačí my ty fekalismy ktery praktikuje u nich doma a to mam od důvěrnyho zdroje.....jako je normální aby na novorozeny děcko kálel a chcal?to už je moc i na me!
Reagovat
smazaný uživatel
jo no, každej mě tu roznese, a jsem z toho tak neštastnej, že budu asi plakat:) Jinak pozdravuj toho dárce moči, docela ho obdivuji, že ji plýtvá na někoho jako jsi ty :)
Reagovat
smazaný uživatel
pep123 hej ses nejlepsi tady :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravím, Fedex je můj nejoblíbenější hráč na okruhu - fandím mu možná i víc než čechům, ale Nadala uznávám jako skvělého soupeře a jednoho z šírší skupiny nejlepších hráčů v historii. Pokud mu vydrží zdraví, může se hodně přiblížit RF nicméně si myslím že za čas bohužel přijdeme o nádherné zápasy z jiné planety. :( U mě je Fedex lepší elegancí, fair play a herním stylem. Rafa je zas nepřekonatelný ve vůli a v touze po vítězství. Je zbytečný hádat se kdo je lepší. Obou jsou fantastičtí a vždy rozhoduje momentální forma a drobnosti. ROGER i RAFA 4ever :)
Reagovat
smazaný uživatel
lepší fair play? :D Tak možná než Davyděnko .)
Reagovat
smazaný uživatel
buď v klidu já se nesmyslama nenechám vyprovokovat ;)
Reagovat
firestarter
jojo, tak nějak cítím též...
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně rozumná reč. :))..oba jsou prostě nejlepší v odlišné,semtam stejné stránce,tak nemá cenu hádat se,kdo je lepší,líp bych to fakt nenapsala :D:)
Reagovat
smazaný uživatel
ODCHAZIM NA DISCO, zblaznete se tady.Neumim si predstavit, co propukne pri A.open
Reagovat
smazaný uživatel
no jestli zase arogantní génius vylítne ve čtvrtfinále, resp. semifinále, jak je teď jeho zvykem na GS, tak nic, protože fanatičtí RF pomatenci budou v kanálech, kde si po loňské sezóně vyšlapali pěšinky :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
V kanále ty normálně žiješ, takže to prostředí znáš hodně dobře :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to tady ctu a opravdu se bavim. Porad se hadate o to kdo je lepsi Fedex nebo Rafa, je prece jasny kdo je lepsi. Nadal je skvelej tenista, to uznavam, ale proste Roger vede v kazdym smeru a o proti Rafovi ma jednu obrovskou vyhodu, hraje uspornej tenis a tolik se u toho nenadre, proto, nebyl zranenej. Kolikrat ani nepropotil tricko:DDD to je prece uzasny. V tomhle ho Rafa nikdy nemuze trumfnout:)
Reagovat
smazaný uživatel
TomRf říkal že jsi inteligentní, měl pravdu ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Obdivujme Rogeera, ze nepropoti tricko.
Reagovat
smazaný uživatel
Napsal snad někdo, že máme RF skládat poklony za to, že nepropotí triko? V tom případě bud neumíš číst, nebo máš IQ menší než 24. Myslel to tak, že Roger se při hře ani moc nenadře, zato Nadal nebude tímhle stylem v 50 moct ani chodit.

Taky doufám, že tady bude čím dál víc lidí, kteří mají mozek a nemají zapotřebí někomu nadávat jenom proto, že mu nefandí. Čím víc lidí jako Joker, Tibik, armstrong a Soob bude, tím to tu bude lepší. S váma se dá slušně diskutovat, za což vám děkuji
Reagovat
smazaný uživatel
Co to meleš, Tibik123 je sprostej a primitivni
Reagovat
smazaný uživatel
ooo, za hodinu a už takové poklony :)
Reagovat
smazaný uživatel
Primitiv jsi ty. Jestli říkáš primitiv každému, kdo má jiný názor než ty, lituju ty, co tě znají osobně.
Reagovat
smazaný uživatel
smím se zeptat komu fandíš ty v tenise ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je pravda,že Rafa se víc nadře,protože to hraje víc přes sílu než Federer,ale i to se cení. ;) Líbí se mi styl od každého.
Reagovat
smazaný uživatel
To kazdopadne, kazdej styl ma svoje, ale proste podle me se na Rogera kouka lip jak na Rafu:) Nikomu to necpu je to jen muj nazor:)
Reagovat
smazaný uživatel
znáš se s warpetem ? intelektuálně jste na tom podobně...:) mám z tebe dojem, že ty si poouze řešíš své komplexy, tenisu stejně ho*no rozumíš, nemáš ani právo ttu psát.. a mohl by jsi svému miláčkovi říct, ať si koupí nějaké trénky , které nebude mít zaříznuté, až kdoví kde :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele tvuj spojenec Tibik123 piše podobne jak Pe3K, ktereho jsi odsoudil..... ohledne Nadalovo hyždí a sama nadavka. Tak k tomu se hlasiš JO ??? !!!!
Reagovat
smazaný uživatel
jsem hodne zvedav co na to napises
Reagovat
smazaný uživatel
to ti může být jedno, když nefandíš rafovi ne ? :)) a navíc, když vy nadáváte rogerovi, já nadávám nadalovi :) je to frajer, ale bohužel pro něj má velice španté fanoušky..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Napíšu, neboj :) Píše snad Tibik, že je Nadal opice, která si vytahuje tanga z p*dele? Tibik píše o hodně konstruktivnější názory než Pe3k, ten taky nedokáže nic jiného než nadávat, ale Tibik psal že Nadala uznává. Takže když jsi tak vzdělaný, jak říkáš, měl bys umět aspon číst. Jenže chápu, u vás je každej, kdo fandí Rogerovi jenom fanatik, kterej neví co píše. Ubohost
Reagovat
smazaný uživatel
;-) Nadala uznávám jako tenistu, ne jako člověka.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem to myslel :) a nebojte, při AO nepropukne nic, u mě ani nic nepropuklo, já se jenom bavím nad dem*ncí některých názorů
Reagovat
smazaný uživatel
jdeme do nich :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj spojte se s armstrongem. To bude úderné trio. :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě údernější než Ty, Barney a 24 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja doufam, ze s tvou blbosti, nebo s blbosti tvych pomatenych kolegu bude chtit bojovat vice lidi nez jen ja, TomRF a Tibik123, takze ve trech rozhodne nezustaneme.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mnoho zdaru ty bojovníku. :-D
Reagovat
smazaný uživatel
aha tak jak vidím za chvilku se tu sešlo plno rafa kreténů-.. vzájemná bilance ? nic neznamená... to smaé masters... v roce 2012 bude olympiáda rogera na to bych vsadil klidně vše..:) všechno se bere jen podle grand-slamů vše ostatní není důležité... a týdnů v čele je taky mnohem déle ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufal jsem, ze jsi znalejsi-lepsi bude kdyz zalezes.Nechapu,proc to furt pises nahoru
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec nejlepší bude, když zalezeš ty. Co na tom, že nepíše pod text, jeho názory mají hlavu a patu, ne jak ty vaše zvratky
Reagovat
smazaný uživatel
omlouvám se :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jooo, Nadal vyhrál čtyřhru, pojdme všichni oslavovat, jak to zvládl i přes horečku a všelijaké další nemoce :)
Reagovat
smazaný uživatel
.. asi nebude zas tak nemocnej ?!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zas trochu statistik: Je mozne, ze Nadal dokaze sice nekalendarni,ale Grand Slam(je to neprekonatelne dilo).Pokud je zdravi,tak ho opakove sraží z 1 mista sveta, Vzal mu i olympiadu,Je lepsi v Mastrs, vzajemnou bilanci ani zduraznovat neni treba, je mladsi a stale na vzestupu.Takze, nejlepsi hrac vsech dob(Federer), není nejlepsim hracem sve doby
Reagovat
smazaný uživatel
co je potom Nadal, když údajně nejlepšího hráče všech dob - arogantního švýcara dokázal 14x sejmout z 22 zápasů? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas s 24.
Reagovat
smazaný uživatel
Vzájemná bilance Davyděnko - Nadal 6:4.

Masters se hrají od roku 1990.

Olympiáda se hraje jedno za 4 roky. Navíc v minulosti jí vyhrávali esa typu Aresse a Malisse.

Grand Slam ještě nemá - na AO to bude mít dost těžké (už kvůli nervům, které ho nutí tahat šortky z půlek každých před každým servisem)
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj bude Španel, pisu prece, ze Federer neni nejlepsi...
Reagovat
smazaný uživatel
Ježišmarjá ....Sampras-krajiček 2:6 !!!!!!!

Federer-Simon 0:2
Reagovat
smazaný uživatel
Práv2. Vzájemná bilance nic neříká o tom, kdo je momentálně a případně i historicky nejlepší (pokud se to dá objektivně vůbec určit). Co takhle počet týdnů na čele žebříčku ATP? Neříká tenhle údaj víc?
Reagovat
milos68
Kdo je podle tebe arogantní,ty ho znáš osobně ? Jestli mám porovnat chování Nadal vs. Federer , tak jednoznačně vede v anti-chování Nadal !!! Když prohrává , tak začne simulovat kolínka. A poslední trapná událost s T.Berdychem na turnaji mistrů !!! To mne fakt nasral .Tak příště raději mlč.
Reagovat
smazaný uživatel
když mu nefandíš,tak ho aspon nepodcenuj. A ticho pořád s tím taháním trenek, prej kvůli nervům :DD Seš vtipný... Já se mimochodem během hraní taky upravuju,ale že by kvůli nervům :D....
Nechápu ty vaše "odhady",které stejně většinou dopadnou jinak. Nevíte jestli se kdo,kdy zraní..co se může stát. Já např.Federerera nemám ráda,ale uznávám ho. Rafa je můj nejoblíbenější tenista,ale nemusím si to dokazovat hnusnými kecy na Federera...jak se říká přej a bude ti přáno ;)
Reagovat
smazaný uživatel
já to sleduju, jen jsem do toho nic nepsal :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mohl bys psát reakce pod text? Je to dost nepřehledný.
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha jak si na to prisel ? ! To neni psano TOBE, ale Pe3K !!!
ten si to zaslouzil, ale to musis trochu prostudovat...
Reagovat
smazaný uživatel
no co, nechme je u toho, ale rafa nikdy nedokáže to co roger, NIKDY :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, ne vždycky uzná porážku, ale pokud cítí, že byl soupeř lepší, tak to uzná a za tím si budu stát
Reagovat
smazaný uživatel
ty tu nebýt, tak bych se do týdne z jejich hloupých keců zbláznil ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nehraju si tady na nějakého tenisového guru, který všude byl, všechno zná a všechno umí, moje názory jsou taky někdy scestné, ale snažím se vše řešit objektivně. Jsem rád, že tu je taky někdo, kdo vidí dál než na špičku vlastního nosu. Máš 100% pravdu. Není těžký uznat, že Nadal je skvělý hráč, ale pro mě je Roger prostě lepší hráč i člověk. Nějaký kecy o závisti vůbec neberu vážně, jsou to bláboly
Reagovat
smazaný uživatel
"ale snažím se vše řešit objektivně"

:DDDDD Tak tohle je jednoznačně JOKE týdne :DDDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
zato ty tvoje komentáře jsou objektivita sama, ty rouro bez mozku :) ale já tě chápu, nejspíš máš komplexy s Rafánkovy strašné horečky, která mu stejně nezabrání v tom, aby skákal jak magor ještě ve čtyřhře :)

Nejlíp to asi vystihuje jeden koment z lonského Wimbledonu :) (říkám rovnou, že sjem to nepsal já :) )

Nu, každému se líbí něco jiného. Někomu elegantní gentleman v bílém saku vojenského střihu a druhému růžový hoch, který před každým podáním ....a propos u Vás v kraji jsou elegán a gentleman sprostá slova, že. ... Barney, hochu, Ty sem vždy vneseš takovou atmosféru sportovního ducha a tolerance, to se jen tak nevidí ....
Reagovat
smazaný uživatel
"ale pro mě je Roger prostě lepší hráč i člověk"

A tohle jen o fous uniklo ceně joke týdne :D

Rožééér je prý lepší hráč i člověk, tak to je síla .))) Čím si to zasloužil? Tím, jak rozbíjel rakety, nepodal ruku rozhodčímu, držkoval na rozhodčího, nebo jak háže prázdnou láhev od pití za sebe, jak největší king na světě? Dobytek jeden arogantní....
Reagovat
smazaný uživatel
Krásně ses nám tu popsal :) a nemusíš na mě reagovat, nejsem na tvoje slinty zvědavej. Každýmu se líbí něco jinýho, tebe zase fascinuje Nadalův zadek, a taky ti to neberu. Tak se jdi ukájet na idnes a dej mi pokoj
Reagovat
smazaný uživatel
Doslova odstreloval zberace mičku....flaškama
Reagovat
smazaný uživatel
Nazdar. Jen chci napsat, ze je to presne jak pises. Ale je treba s tou bandou bojovat. Jejich blbost je nekonecna. Hlavne teda Barneyho blbost.
Reagovat
smazaný uživatel
ty vole rict o Rogerovi, ze je to arogantni dobytek to chce docela odvahu... Nechapu jak jsi k tomu dospel, asi proto, ze nepozval Wawrinku na svatbu, a ze ten starej blazen Sterba o tom napsal clanek:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Nebylo by možná od věci, kdyby někdo flaškou trefil tebe rovnou do ksichtu, potom by se ti možná rozsvítilo. Co to tu kecáš o ostřelování rozhodčí a házení raket? To snad v začátcích děla úplně každej, Nadala nevyjímaje, a říká někdo, že je arogantní? Tady yb to vystihly tři slova: Jste pěkní oslové

Víte o něm kulový, znáte ho jenom z TV, ale kecat budete. Co takhle si najít práci, to by potom na tyhle hlouposti nebyl čas
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak k tomu mag*r Barney dosel. Ale stejne si myslim, ze Rogera nenavidel uz nekolik let predtim, kdyz mu Roger neodepsal na dopis, ve kterem mu Barney vyznal lasku.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo no, názor Štěrby ještě menší váhu, než názor záchodové mísy. Je snad zaujatější než Barney
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak tak. Bych se vůbec nedivil, kdyby byl Barney nějaká zakyslá holka, které kdysi dávno dal RF košem :)
Reagovat
smazaný uživatel
ja treba uznavam anglictinu Rafy Nadala to me vzdycky oddela :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
smím se zeptat, komu fandíte vy dva ? proberme i vaše idoly :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale tvé názory jsou zcestné a úplně hloupé... je vidět že ho nesleduješ :) ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak na to máme zcela odlišný názor.
Reagovat
smazaný uživatel
Nic co píšu, není myšleno proti tobě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jo. Tak to se omlouvám.
Tady se všichni myslí, že když někdo nemá rád Federera tak musí být automaticky fanoušek Nadala.
Reagovat
smazaný uživatel
Buď je ti 12ct nebo jsi pomalejší... jsem si neuvědomil že ty máš iq 150, ale pokud fandíš rafovi, tak se to dá pochopit..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha jak si na to prisel ? ! To neni psano TOBE, ale Pe3K !!!
ten si to zaslouzil, ale to musis trochu prostudovat...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ještě jednou:

NEJSEM FANOUŠEK NADALA !!!

Pochopí to tady někdo už konečně?
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo z vás se s rogerem někdy setkal ??? kdo z vás s ním mluvil ? Je rozdíl jak se chová v soukromí a jak do kamery... kdybych ho znal osobně možná uznám, pokud by to byla pravda, ale pokud ho znáte jen z kamer, ale podle mého názoru jste jen zabití rafaholici co vidí rafu jako boha.. je to frajer, není těžké to uznat, ale pro mě je pořád Roger mnohokrát lepší..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, ale než by to tady někteří uznali, to by si radši nechali vrtat kolena
Reagovat
smazaný uživatel
Koho urazim ???? !!!!
A prosim te, pokud muzes, tak piš reakci pod text-kdo se v tom ma vyznat
Reagovat
smazaný uživatel
ale viděl jsi, co řekl ? na té konferenci ? jak uznal kvalitu soupeře ? jak to vzal sportovně ? to nedokáže podle mě žádný jiný hráč, neřekl že měl štěstí, neřekl že dělal chyby, řekl : Marat byl dnes lepší, zaslouží si to...
Reagovat
smazaný uživatel
však jasně, proč asi Roger vyhrál 5x v řadě cenu Fair Play? Myslím, Mutademusi, že kdyby byl arogantní zmetek, jak ty říkáš, asi by to tolikrát nevyhrál. Je mi jedno, jestli fandíš Nadalovi, Baghdatisovi nebo Paroubkovi, tvůj názor na Federera prostě neuznávám. Konec
Reagovat
smazaný uživatel
myslel jsem, že jsou zde inteligentní lidé, ale mám dojem že to je tady hlupák za hlupákem. já myslel, když už prohraje tak mu to přeje.. jinak samozřejmě nepřeje nic nikomu dokud neskončí poslední míček.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Jinak když už jsme u toho AO 2005, to je podle mě dodnes nejhorší porážka v Rogerově životě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Federer je arogantní zmetek a takový lidi nikdy nikomu nic nepřejou.
Reagovat
smazaný uživatel
Všichni profesionálové nikomu nic nepřejou. To si můžou dovolit amatéři.

Jinak nejhorší Rogerova porážka bylo AO 2009. Tam si šáhl na dno...
Reagovat
smazaný uživatel
mno, oproti tobě jsem na to pořád ještě dobře..:) neurážím někoho po jedné větě. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
další co Rogera asi zrovna nemusí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jste můj komentář nepochopili... nezpochybnuju touhu Rogera vyhrávat, tu má samozřejmě pořád na 100%, ale nepochybně se po vyhraném RG změnil... je to pořád zarputilý roger co bojuje do posledního míčku, ale když prohraje, pogratuluju soupeři a uzná kvality mladších... a tím že pochopil smysl života jsem myslel to, že život není jen o vítězstvích a porážkách, ale i o tom se po vítězství nebo porážce na něco těšit... V čem si Roger rozhodně nemůže stěžovat :))
Reagovat
smazaný uživatel
Jediny moment kdy svycar "umel prohrat, i mozna to vitezstvi souperi přal-bylo final na US s POTREM
Reagovat
smazaný uživatel
Přát soupeři vítězství??? To na ten kurt taky nemusí chodit.
Reagovat
smazaný uživatel
Co to proboha meleš 24? Ukaž mi na jediné finále GS, kdy Nadal prohrál a kdy přitom přál soupeři vítězství? Je jasné, že po prohře ve finále GS nebude nikdo skákat radostí, Nadal je v tomto úplně stejný jako Roger. A jestli si vysvětluješ Rogerovy slzy jako projev závisti a nepřejícnosti, asi jako člověk za moc nestojíš
Reagovat
smazaný uživatel
viz tiskovky po finale, je treba si je cist....podobne jak letos po Berdych/wimledon. Jsou to rakce horké,upřímne a ne jak treba nekdy po tydnu....
Reagovat
smazaný uživatel
to byl dokonalý zápas... Safin hrál v den svých narozenin, a to bylo snad poprvé a naposled co jsme fandil proti rogerovi... za ten výkon si zasloužil vyhrát..:)
Reagovat
smazaný uživatel
u něj je vidět že tomu prostě rozumí, mě spíše udivuje jak tu píše jak hrajou rusové výborně.. ale už si ani nepamatuju, kdy naposledy nějaký rus vyhrál grand-slam... je to zajímavé to číst..:D ale na zvednutí nálady, je to zase dobrém ale dlouho jsme ho tady neviděl :))
Reagovat
smazaný uživatel
Naposledy vyhrál Rus Australian Open 2005.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud si dobře pamatuju, byl to Safin na AO 2005 :) u toho semifinále s Rogerem jsem zestárl o 1000 let :)
Reagovat
smazaný uživatel
díky ti.:) na tenisportale jsem měl čest se dvěma hlupákama :
Warpet : Myslí si, že aby byl sportovce úsoěšný musí být v ruské armádě :D
Barney- zabitý maniak Nadala, který nikdy neuzná ani soupeře ani jeho fanoušky..:)
Reagovat
smazaný uživatel
K Barneymu se netřeba vyjadřovat, kdo se tu s ním setkal, tak ví co je to za neřáda. Warpet, to je jiná liga :) Nedávno jsem tu od něj četl, že by měl Davydenko dostávat gumovou hadicí přes záda, aby ustálil svou výkonnost :) a ještě předtím něco v tom smyslu, že by si měl Djokovic pořídit chtra, kterej by ho kousal do řiti tak dlouho, dokud by nezapracoval na fyzičce :) Prostě duchaplnost sama :)
Reagovat
smazaný uživatel
neříkám že ztratil motivaci... ale dokázal v životě co dokázat chtěl.. :) je to stále bojovník, ale už dokáže uznat kvality soupeře... to asi revival.Barney nedokáže nikdy
Reagovat
smazaný uživatel
Rafael nebyl rozhodně fit a i přesto se nevzdával....že by Nikolaj hrál nějak extra, nevím, ani ne...měl prostě více času, páč Rafa nebyl hned tam, kde obvykle bývá... standardně by Rafael všechny míče s předstihem doběhhl a potom přesně zakončil....neběhal, nemohl!!Já Nadala moc nemusím,i když je nyní nejlepší
ROGER!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Proč je federer ´´až´´ druhý ? protože on už pochopil co je pro život potřeba, a není to pouze a jenom honba za grandslamy, body, a být světovou jedničkou... Nadal je hráč s velkým H, kterého uznávám, osobně mám raději Fedexe, ale Rafova bojovnost se musí uznat... Prosím tě o jednu věc, nauč se respektovat názory že byl roger někde lepší, když se dokážou mít rádi oni, proč ne i jejich fanoušci ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Druhý je proto, že má 9.145 bodů - jiné objektivní zdůvodnění není.
Reagovat
smazaný uživatel
nesouhlasim,Švycar v zadnem pripade neztratil motivaci...at ma dětí deset nebo jedno.Lide kolem nej, to i casto zduraznujou-je hladovej a soutezivejsi nez vsichni ostatni.Opakuji, takovej maniak sportu snad jeste neexistoval !
Reagovat
smazaný uživatel
Nejrozumnější příspěvek, co jsem tu četl za poslední měsíc :) Palec nahoru :)
Reagovat
smazaný uživatel
reakce na Tibik123
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasím,on chce vyhrávat!nedávno tady byl článek o tom jak je psychicky mladej a tomu bych věřila.vzpomeňte si jak mu tekly slzy po finale AO 2009,bylo to protože mu na tom záleží a chce být nejlepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě to spíš připadá jako největší blábol za poslední měsíc, nebo aspoň ta 1. polovina.
Reagovat
smazaný uživatel
Já s tím nesouhlasím. Nemyslím si, že už nechce vyhrát GS, bát světovou jedničkou atd. Pokud by to tak bylo, tak by s tenisem seknul - jako žijící legenda by si to mohl dovolit.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky myslim, ze Roger motivaci rozhodne neztratil.Ikdyz fandim Rafovi, musim uznat,ze nejlepsi tenis predvadi proti Rogerovi, kdy musi hrat na 110%.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč je federer ´´až´´ druhý ? protože on už pochopil co je pro život potřeba, a není to pouze a jenom honba za grandslamy, body, a být světovou jedničkou... Nadal je hráč s velkým H, kterého uznávám, osobně mám raději Fedexe, ale Rafova bojovnost se musí uznat...

Kde na tom vidíš blábol? Vystihl to úplně přesně, život není jenom o tenise.
Reagovat
smazaný uživatel
Presne tak, ale to tady nikdo neumi z psychologickeho pohledu rozpoznat. Ja jim tady uz nekolikrat zduraznoval, ze je rozdil mezi slzama štesti a slzama po prohře.Časte je to u tenistek, ale né u mužu !
Reagovat
smazaný uživatel
... pak nemusí vůbec chodit na kurt. Pokud jezdí po turnajích, tak to dělá proto, že je chce vyhrávat a být nejlepší.

taky nerozumím tomu "narozdíl". Znamená to, že jediný Federer pochopil smysl života a všichni ostatní tenisté jsou zabedněný trubky?

P.S. Raději bych vedl diskuzi o dnešních semi, než o smyslu života (to se můžu podívat na "Meaning of life" od "Monthy Python")
Reagovat
smazaný uživatel
chtěla jsem napsat nesouhlasím:)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby pochopil co je pro život potřeba, a není to pouze a jenom honba za grandslamy, body, a být světovou jedničkou tak asi ukončí kariéru ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Ten text se netyka Federera...snad Borga, či Wilandera, ale ne Švycara proboha. Sakra i on sam vykrikuje touhu po 1 miste a 20 grand
Reagovat
smazaný uživatel
Když ho tenis pořád baví, není třeba končit. Má prostě už jenom trochu jiné priority, jinak je to ten stejný Roger jako před 5 lety, tak jsem to myslel :) Tibik psal, že Federer už pochopil smysl života, že není jen o tenise, ti ostatní na to v jeho věku přijdou taky :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kam vy chodite na tu jeho skromnost a pokoru....
Reagovat
tito
Tady nejde o žádný smysl života, to je chorobná ctižádost a strach, že by ho Rafa mohl v počtu GM překonat.Federer je jistě genius tenisu, o tom žádná ale nesměšuj sportovní úspěchy a lingvistické schopnosti s morálnou, etikou a zvláště filosofickým nadhledem. Myslím si/ a alespoň soudím podle toho, jak se Rafa jeví dosud/ že až bude mít on děti, tak se na tenis vykašle...Promiň tibik 123 ale mám na to zcela opačný názor.
to esko narážka na Meaning of life mne pobavila
Reagovat
smazaný uživatel
Včerajší zápas s Lackom som nevidel, ale dnes nebol Nadal vo svojej koži, behal ako postrelená srnka. Myslím, že to mohol v druhom sete kľudne vzdať. Už ten druhý set včera s Lackom sa mi nezdal. Jeho prístup k zdraviu ťažko chápem, pripisujem ho jeho veku, ale v 35 rokoch bude z takéhoto prístupu nešťastný.
Reagovat
a.magerova
Jen pro přesnost, včera hrál Rafa s Gulbisem, s Lackem den před tím. Na zítřejší zápas se těším, doufám, že Kolja nebude opakovat situaci z loňska, kdy porazil Rafu i Rogera.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne predvčerjší, ale to už je teraz jedno. Fedex je vo finale, dúfam že vyhrá.
Reagovat
smazaný uživatel
bože lidi,přečtěte si s odstupem času ty vaše příspěvky.možná že vám leccos dojde
jinak davy hrál opravdu dobře,je skvělé vidět ho opět ve formě,v neděli to bude mít fedex hodně těžké a pro rafu bude je stejně lepší,že to nedopadlo,aspoň má o dva dny odpočinku více(když nepočítám čtyřhru),ale vypadal dneska dost špatně
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Federer na něj umí - formu taky má, takže 2:0 na sety.
Reagovat
smazaný uživatel
jj,umí,bilanci mají dokonce 2:14,davyděnkovi do té formy co měl před rokem ještě něco chybí,ale i tak bych řekla že má velkou šanci rogera porazit.no uvidíme,těším se na to
Reagovat
smazaný uživatel
Tyto diskuze by měli být v duchu férpley a s úctou k hráčům,ať se jedná o kohokoliv...,je mi nablití z takovejch spratků jako je barnye a spol..,nebylo by na škodu kdybych je někdo profackoval...smrady nevychovaný...ale oni na to přijdou děti...hezký večer:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Obávám se, že nepřijdou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Obě semifinále byla jednoznačná.
Nikolaj zaválel - škoda, že mu to nikdy nevydrží moc dlouho ...
Federer rutina
Reagovat
Pe3k
Bylo mi jasné že Dyvyděnko Nadala smázne jak malého jardu, ale až takhle sem to nečekal.Holt Nadal může být rád, že je aspon na antuce dobrý hráč.Nadalovci jsou určitě přesvědčeni, že byl opičák nemocen, nebo měl bolínko a nebo měl tanga zařízlé tentokrát moc hluboko :D
Reagovat
smazaný uživatel
hele, zase se se mnou vsadíš o to, že zůstane po AO světovou jedničkou, jako ses sázel loni před Wimbledonem???

:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi vážně tak tupej? Kolikrát se ti musí říct, že Pe3k není armstrong, abys to konečně pochopil? Jestli to nechápeš, zeptej se Admina
Reagovat
smazaný uživatel
vychladni fanatiku, když o tom víš kulový..
Reagovat
Pe3k
Loni sem měl jiné starosti. Na tomhle serveru jsem 4 den.Vím, že jsi hloupoučký tak ti to opakuju ještě 1.Chudák tvoje maminka za takový genetický výtvor by měla dostat metál :D
Reagovat
smazaný uživatel
Neplakej :) Já jenom že meleš hovadiny :) I když uznávám, že takovej expert na RF fanoušky o tom musí vědět všechno:) víš o armstrongovi houby a pořád budeš provokovat
Reagovat
smazaný uživatel
Omlouvam se vsem, za tento muj vstup, ale musim si jeste vyridit ucty s tim primitivem.Poucuje nas o pravopisu a predhazuje jeho jakysi bezcene vzdelani.... Zeptam se ty profesurku-nepise se nahodou ve slove NeSTRATIL nahodou ZZZZZZZZZZZZZZZ ??? Pro pobaveni vam preposilam jeho jednu perfektni vetu/nazor ....( Roger Federer vyhrál, je ve finále a nestratil ani jeden set (narozdíl od opičáka, která dostal kanára)
Reagovat
smazaný uživatel
Co mlčíš, reaguj ty blbe
Reagovat
Pe3k
:D Sory nebyl jsem u pc, musím i obšťastnit přítelkyni.Udělal jsem chybu.A co dál?
Reagovat
Pe3k
A už vidím kdo tu dnešní zcela jasnou prohru Nadal nejvíce psychicky nezvládnul.Pan...IQ 24 :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tys za tu celou dobu nerozpoznal, ze ani nemusim byt fanousek Španela.Pokud vim, tak nase seznamka byla tvuj souhlas na muj nagativni clanek prave o nem.Hlavne nefandim tobe, je ti bud 12 a nebo jsi opravdu trošku pomalejsi
Reagovat
Pe3k
Jasně ty jsi fanoušek Kelly Family :D
Reagovat
l00bor
Federer celkem v pohodě do finále a Daviděnko zfouknul Nadala jako svíčku,opravdu na něj umí.Bude pěkný finále.Bude to těžký,ale věřím Fedexovi.
Reagovat
smazaný uživatel
chybička v textu: (Sice hned ve třetí sadě přišel o podání)
Reagovat
LubosZabloudil
Opraveno
Reagovat
Martinac
Absolutně nerozumím tomu, proč Nadal vůbec nastoupil do prvního kola, když měl horečku. Chce si zhuntovat zdraví? Přechodit chřipku nebo virózu může být hodně nebezpečné. A tenhle ten turnaj na rozdíl od AO zas až tak moc neznamená. Vůbec bych se nedivil, kdyby na AO ještě nebyl fit a jestli se tak stane, bude si za to moct jen on sám a strýček Toni.:(:(
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasím a podepisuji v plném rozsahu!
Reagovat
smazaný uživatel
V tomto souhlasím i já
Reagovat
l00bor
Obhajovat takových bodu,to musí nastupovat i z chřipkou,ale potom ty následky.Není lehké být stále světová jednička vid Barney.
Reagovat
a.magerova
No nastoupil, protože dostal mega za účast (stejně jako Roger) a prostě Rafa je poctivec, který nechce zklamat organizátory a fanoušky. Jak mám raději Rogera dnes jsem o zdraví Rafy měla strach. Před AO je to risk.
Reagovat
smazaný uživatel
"Obhajovat takových bodu,to musí nastupovat i z chřipkou"

myslíš těch šílených 150 bodů, který tady obhajuje??? :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Federer si riadne vydýchol že vyhral Davydenko a nie Nadal :-DDD
Reagovat
majjkaa
A si si isty??? Mne sa zda ze Davydenko ma ovela lepsiu formu momentalne ako RAFA!!
Reagovat
smazaný uživatel
ano som :-)
Reagovat
majjkaa
Chapem RAFAholic :))
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám zapotřebí se tady posmívat fanouškům Nadala, jako by to někteří udělali v případě prohry Rogera, každopádně nebudu dělat, že z dnešních zápasů nemám radost :) Davydenko dneska zahrál zápas z jiné planety, jestli vydrží takhle hrát po celý rok, bude vážně usilovat o GS titul.
Reagovat
smazaný uživatel
já miluju tyhle fanatický blitky typu: Rožéééér #1 4ever and ever, always No.1, Rožžéééér je jen jeden at. atd. :DDD

PS: proč je teda v žebříčku až druhej??????
Reagovat
smazaný uživatel
asi proto, ze za poslednich 52 tydnu byl lepsi Rafa :) ale historicky vzato bude muset jeste Rafa neco dokazat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě je to pořád jednička :) co ty ubožáčku, že sem ještě vůbec lezeš? Nejspíš už jsi za svýho milovanýho Španěla vybrečel celej rybník co? :)) Popravdě, vůbec se tomu Pet3kovi nedivím, že do vás tak ryje. Ted jsem si přečetl některý tvoje zvratky z lonskýho Dauhá a nestačím se divit :) nebudu to sem ani dávat, jinak mi to zasviní monitor. Upřímně nechápu, jak nějakej nezletilej fracek jako ty může napsat takovej humus. Poroučím se, psychozo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nechtěl jsaem sem nic takovýho psát, ale bohužel jsi mě k tomu zas donutil svýma de*ilníma řečma. Aby bylo jasno, proti Nadalovi nemám vůbec nic :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Nadalovi moc nevychází, snad se dá do AO trochu do kupy. Fakt je, že Davyděnko na něj opravdu umí. Ten chlap vypadá jako po chemoterapii, ale běhá jak myš a hraje fantasticky. Kdyby zlepšil servis, tak má na hodně vysoké místo na žebříčku.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Roger dneska naprosto v klidu, Tsonga byl naprosto bez šance ikdyž se ve druhym setu zlepšil na servisu, tak nebylo co řešit.
Nadalovo trápení dneska už asi muselo skončit, přestože začátek měl výbornej. Pak ale Nikola nastartoval svůj stroj a na to už Rafa nestačil. Možná ale pro něj dobře že skončil, snad bude ready na AO..
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist