Venus: Takovou bolest jsem dlouho necítila

19. 1. 2011, 17:49
Aktuality 0
Jen s vypětím všech sil porazila zraněná Venus Williamsová Češku Sandru Záhlavovou a prošla do třetího kola Australian Open. Sedminásobná grandslamová šampionka a turnajová čtyřka popsala své zranění jako jedno z nejvážnějších, které kdy musela během zápasu překonat.
Venus Williamsová (© australianopen.com)

"Myslím, že tohle bylo nejkritičtější zranění. Co si pamatuji z poslední doby, tak tahle bolest byla nejhorší, to je jisté," řekla třicetiletá Venus Williamsová.

Starší ze sester Williamsových se zranila při bekhendovém voleji v tie-breaku prvního setu, který prohrála. O pauze se nechala ošetřit v šatně, na kurt se vrátila se zavázaným stehnem pravé nohy a vývoj i výsledek otočila. Na tiskové konferenci po výhře řekla, že si natáhla bederní sval a svaly upínající se k páteři a kyčli.

Vzdát zápas ale za žádnou cenu nechtěla. "Snažila jsem se přežít, ale uvidíme, jestli se to v dalších dnech zlepší. Doufám, že to poleví, protože jinak vím, že hraji velmi dobře," řekla finalistka Australian Open 2003, která svůj poslední grandslamový turnaj vyhrála před třemi lety ve Wimbledonu. "Na kurt jdu vždycky s touhou vyhrát a je to určitá zkouška vůle vydržet až do konce. Jsem tam proto, abych zůstala," doplnila.

Venus Williamsová nezklamala fanoušky nejen odhodláním překonat zranění, ale již tradičně i svým oblečením. "Je inspirováno Alenkou v říši divů. Nesmějte se!" řekla Venus Williamsová. Její žluté tričko bez rukávů je plné pouze přes hrudník, ve spodní části a na zádech je děrované. "Alenka vlezla do nory, králičí nory a nalezla tam spoustu překvapení. Proto jsou tohle šaty z říše divů," uvedla Američanka.

pva, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist