Verdasco po incidentu v Nice diváky v Paříži nezajímal

25. 5. 2010, 17:01
Aktuality 0
Bez problémů přijalo pařížské publikum španělského tenistu Fernanda Verdasca, který měl před třemi dny po prohraném finále na turnaji v Nice incident s diváky. V prvním kole Roland Garros dnes porazil hladce Rusa Igora Kunicyna.
Fernando Verdasco

"Další otázka, nemám k tomu co dodat," reagoval Verdasco po utkání na tiskové konferenci na dotaz ohledně kauzy z Riviéry.

V neděli prohrál finále v Nice s domácím Richardem Gasquetem ve třech setech, i když v rozhodující sadě vedl 4-1 a měl několik brejkbolů na 5-1. Španěl pak neudržel nervy na uzdě a křikl na fanoušky: "Chcípáci!" Obecenstvo ho za to vybučelo.

Verdasco se za své chování posléze omluvil. "Neměl bych se nechat unést svým hněvem," uvedl devátý hráč světa v prohlášení.

Očekávalo se, že v Paříži ještě pocítí od francouzských diváků nevoli, ale nestalo se. Asi i proto, že hlediště kurtu Suzanne Lenglenové bylo při jeho duelu s Kunicynem skoro prázdné.

"Bez problémů. Člověk očekává nejhorší možné, aby nebyl nepříjemně překvapen, ale bylo to v pohodě," řekl letošní vítěz turnajů v San Jose a na antuce v Barceloně. "Jsem tady kvůli tenisu, už nebudu na kurtu proti nikomu nic říkat. Chci hrát co nejlépe," podotkl.

Příštím soupeřem Verdaska, který by mohl být čtvrtfinálovým sokem Rafaela Nadala, bude Francouz Florent Serra. Při tomto duelu se ukáže, zda fanoušci i Verdasco konflikt z Nice už zapomněli.

pva, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist