Veselý přežil mečbol proti Mynenimu a zahraje si s Djokovičem

30. 8. 2016, 06:28
Aktuality 186
US OPEN - Jiří Veselý měl v prvním kole US Open nečekané potíže s indickým kvalifikantem Sakethem Mynenim, jenž debutoval na grandslamovém turnaji. Třiadvacetiletý Čech vyhrál až po takřka čtyřech hodinách boje, přestože v zápase ztratil celkem jedenáctkrát své podání a v pátém setu čelil za stavu 2-5 mečbolu.
Jiří Veselý

Jiří Veselý před týdnem ve Winston-Salemu nedohrál kvůli zranění pravé ruky zápas třetího kola, o účast na US Open však nepřišel. Určitě by si ale představoval mnohem jednodušší vstup do turnaje, než který předvedl proti 143. hráči světa Sakethu Mynenimu. Indickému kvalifikantovi, který v 28 letech debutoval na grandslamovém turnaji.

Veselý začal zápas prvního kola dobře, brejk na 2-0 ale nepotvrdil a začalo jeho trápení na servisu. O ten v prvních třech sadách přišel dohromady devětkrát a s indickým outsiderem prohrával 1-2 na sety. Dokázal si však vynutit rozhodující páté dějství, a byť v něm prohrával 2-5 a čelil mečbolu, překvapení nakonec nepřipustil. Po 3 hodinách a 53 minutách boje zvítězil 7-6 4-6 2-6 6-2 7-5.

Třiadvacetiletý rodák z Příbrami v zápase spáchal devět dvojchyb, zatímco Myneni si pomohl 13 esy. Navzdory jedenácti prohraným servisům ale Veselý vylepšil svou bilanci v pětisetových maratónech na 3 výhry a 4 porážky a na pátém z posledních šesti grandslamů zaznamenal vítězný start.

O obhájení třetího kola z loňska si na kurtech ve Flushing Meadows zahraje se světovou jedničkou a obhájcem titulu Novakem Djokovičem, kterého v jediném vzájemném duelu letos na antuce v Monte Carlu překvapivě porazil.

Devětadvacetiletý Srb Djokovič odstartoval výhrou 3-1 na sety nad Polákem Jerzym Janowiczem. Během zápasu se nechával ošetřovat, a byť to prý bylo pouze preventivní opatření, ve stoprocentní fyzické kondici určitě není.

Čeští tenisté mají na US Open zatím stoprocentní úspěšnost. V pěti setech v pondělí vyhrál také Jan Šátral, který debutuje na grandslamovém turnaji.

Další dva Češi do turnaje vstoupí až v úterý. Lukáš Rosol vyzve favorizovaného Brita Andyho Murrayho, Radek Štěpánek se utká s nasazeným s Francouzem Gillesem Simonem.

• US OPEN 2016 •
USA / New York, tv. povrch, 18.162.048 dolarů
pondělní výsledky českých tenistů (29. 08. 2016)
• Dvouhra - 1. kolo •
Veselý (ČR) - Myneni (Ind.) 7-6(5) 4-6 2-6 6-2 7-5
Šátral (ČR) - McDonald (USA) 4-6 3-6 6-3 6-2 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

186
Přidat komentář
horska.kraslice
Debutant Christian Harrison se úspěšně probil kvalifikací, ale dnes to vypadá na den blbec. Zatím 0:6, 0:5....
Reagovat
smazaný uživatel
ja jsem se dokonce divala az do konce.. co uz.. Chris, come on! :-)
Reagovat
tito
Taky jsem se díval a trpěl. Ale co, 2,5 roku pauza a začíná se znova. Technika tam je, jen získat zkušenosti, rytmus, taktiku, prostě se osekat. Dnes si ho tam Paul vodil podle jednoduchého scénáře a vnutil mu svou hru. Ale on to rozebere, projede pár challengerů a bude tam, kde ho chceme mít. Když měl srdce a vůli na to se znovu vrátit, tak tohle jsou maličkosti. Jen ať slouží zdraví. Come on!!!
Reagovat
horska.kraslice
Tak tak, neztratit chuť hrát a aby zdraví sloužilo. Good luck!
Reagovat
Mayo
Prídem sem a samé špinavosti sa tu hádžu na legendárneho Srba Nojeho. To ozaj nemáte boha pri sebe. Nic zle nerobí a on Vám ešte ukáže, ked na turnaji stratí uz len 1 set.
Reagovat
janek_da
Nechápu, proč by nejlepší zápas nemohl skončit 6:2, 6:3. Nebavím se o NEJDRAMATIČTĚJŠÍM, NEJDELŠÍM, NEJDŮLEŽITĚJŠÍM zápase. Třeba W Kvit s Evženkou. To byl parádní zápas. I Evžena nehrála vůbec špatně, ale prostě neměla nárok. Celkově kvalita vysoká.
Nebo Angie-Monča v Riu. Celkem jasné sety, ale hra suprová.
Reagovat
Tornes
Nejlepší zápas =/= nejkvalitnější zápas. Kromě kvality tam přistupují i další faktory jako důležitost, drama, celkový příběh a další. A tudíž i ty nejkvalitnější zápasy, které jeden hráč vyhraje bez ztráty setu, a obzvlášť pouze na dva, nikdy nebudou patřit k těm nejlepším a těm, o kterých se člověk bude bavit i za dvacet, třicet let. Viz Nole-Rafa letos v Dubaji - od Noleho takřka dokonalý tenis, ale kdo na něj vzpomíná teď, pár měsíců poté? Nikdo. Málo drama => i přes skvělou kvalitu to není nejlepší zápas.
Reagovat
janek_da
Pořád se radši podívám na zápas Štěpce než Iva Karloviče. Typicky zápas Roddick-Federer ve W byl z drtivé většiny o servisu. Finále nanic.
Pro mě jsou nejlepší zápasy s rozdílnými styly hráčů. Tam to může hodně jiskřit.
Reagovat
Tornes
To se tu ale vůbec neřeší. S tím jinak samozřejmě souhlasím. My tu řešíme pouze rozdíl mezi dvou a tří setovými zápasy.
Reagovat
janek_da
No, řeší se že 5setové zápasy jsou super/ nanic. Já moc korelaci mezi nejlepším tenisem a dlouhým zápasem nevidím. Kdyby byly majory ořezané na 2 sety, třeba jenom do qf, tak by se zas tak moc nestalo.
Ale jinak já jsem taky pro 3 z 5. A celkem bych je i uvítal ve finále všech turnajů na ATP okruhu.
Reagovat
Stan_Borowitz
To není vůbec špatný nápad - hrát první týden na majorech na 2 vítězné sety, zbytek na 3, a naopak prodloužit finále řekněme M1000 (WTF taky samozřejmě, tam klidně i semi) a ATP500 na tři vítězné. To by podle mne byl krok správným směrem. Na majorech by se získala větší časová rezerva na nepřízeň počasí a na velkých turnajích by lidi ve finále dostali za zaplacené peníze (což bývá obvykle několikanásobek toho, co se platí během týdne) delší představení...
Reagovat
Marduch
jo, mohlo by být, také by to favoritům ušetřilo síly pro druhý týden (Nishi by tak konečně vyhrál GS;), takže by se diváci mohli dočkat more powerful duelů od nejlepších ve druhém týdnu.
A zavedl bych to i ženám, protože mi připadá, že jejich trénovanost již dospěla na úroveň, kdy na dva vítězné do toho často řežou pomalu víc než chlapi, u kterých hra na 3 vítězné přispívá k djokomurárnám s ohledem na předpoklad dlouhého trvání zápasu.
Reagovat
smazaný uživatel
zapas na 2 vitazne ma bavi vseobecne viac,2-3 sety sa tam maka naplno,na 3 sety je zas tradicia,ale ked sa vydari je to bomba,len nemozte chciet po hracovi aby zvladol napr.3 patsetaky po sebe naplno,to je nevyhoda,ale na GS by som to nechal tak ako to je,ak zacneme so zmenami,aj v dobrom umysle,kde sa to zastavi?
Reagovat
Kozoroh
No1e-Fedex USO 2011
Pokud by se hrálo na dva vítězné, Fedex by vyhrál 2-0 na sety a tento duel by se v jejich rivalitě pozapomenulo. Ale tím, že ho No1e famózním způsobem otočil je toto jejich střetnutí nejlepší, které alespoň na hardu předvedli.
Reagovat
PetaM
To jenom proto, že za stavu 2:0 stále není rozhodnuto a hráči to ví od prvního míčku. Kdyby věděli, že se hraje na 2 vítězné, začali by makat od začátku. Takhle soupeře první dva sety unaví a v dalších třech ho dorazí.
Reagovat
Tornes
Takže Nole ty dva sety prostě vypustil, jo? A ty MP taky Rogerovi dal schválně? Co je tohle za nesmysl?

Jinak stejný případ je i Wimbl 08 - místo pětisetového dramatu bysme měli jen obyčejné, nezajímavé vítězství Rafy 2:0 (btw, tu mu ty první dva sety zas nechal Roger, aby se unavil? Nebo jak funguje ta tvá teorie?).
Reagovat
Tornes
A ještě doufám řekneš, že ten return měl taky naplánovaný od začátku, že zápas byl v jeho režii a pod kontrolou... a kdyby to bylo na dva vítězný, tak by samozřejmě takový return předvedl na konci druhého setu, to přece dá rozum... (facepalm)
Reagovat
PetaM
No, napsal jsem to všeobecně, nereagoval jsem přímo na tvůj zápas.

Ale něco podobného předvedl Murray letos na RG s Radkem ... Tam byla taktika naprosto jasná.
Reagovat
PetaM
Jde mi primárně o zápasy proti outsiderům, kteří dokáží v pohodě vyhrát dva sety, protože je "mistři" podcení, ale pak je začnou vařit na kurtu.

Samozřejmě v zápase mistrů je taková taktika většinou vyloučená ;)
Reagovat
tommr
docela by mě zajímalo jestli autor článku zápas Veselky vůbec viděl. V článku totiž postrádám zcela zásadní informaci o tom, že Ind dohrával zápas s tak silnejma křečema, že se sotva držel na nohou, nebyl schopnej udělat rychlejší krok a podával jako devadesátiletej důchodce těsně před umřením. Veselka hrál ale tak špatně, že ani za těchto okolností nebyl schopnej soupeře nějak výrazně přehrát a dokonce musel čelit mečbolu. Horší tenisový představení než předvedli tihle dva borci jsem snad ještě v životě neviděl ... :(
Jen ještě dodám, že poslední set jejich zápasu by si povinně měli shlídnout všichni propagátoři hry na tři vítězný ... :(
Reagovat
Tornes
A je někde k dispozici? Já se rád podívám - ale to, že jsou dva hráči špatně fyzicky připravení mě rozhodně od propagace hry na tři vítězné neodradí. Ani stovka takových zápasů nemůže vyvážit jeden jediný jako třeba Řím 06 - a o ty už jsme byli připraveni. Tři sety je okleštěný sport.
Reagovat
tommr
zápasy na dva vítězný jsou o tenisu zatímco zápasy na tři vítězný jsou o výdrži - a to jak hráčů tak diváků ... :(
Reagovat
Tornes
Ne - zápasy na dva vítězné sety jsou obyčejný tenis, zápasy na tři jsou legendární tenis. Schválně mi řekni, jaké jsou podle tebe nejlepší zápasy historie. Napiš jich deset. Kolik z nich bude na dva a kolik na tři vítězné?
Reagovat
tommr
mě se zápasy na tři vítězný spíš vybavujou v souvislosti s nejhoršíma zápasama historie kterým vévodí zápas Isner-Mahut. Včerejší zápas Veselky za ním moc nezaostával ... :)
Reagovat
kada.tom
jasně, Isner-Mahut je určitě nejhorší zápas :-D nejhorší zápas bude mít připomínku na samotném kurtu v Londýně ...
Reagovat
EllNino
dává ti ochutnat vlastní medicínky co ?
Reagovat
PetaM
Připomínku má, protože se hrál 3 dny. Ale nic pěkného na něm rozhodně nebylo.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to sleduj od tretiho no...
Reagovat
EllNino
nezapomínej, že kdyby se hrálo na dva vítězný sety, tak už Jirka ani Honza nefigurují v pavouku ;)
Reagovat
tommr
Veselka si za to co včera předváděl postup nezaslouží ... :)
Reagovat
EllNino
tak to je věc názoru, získal potřebnej počet setů k zisku zápasu, takže určitě zaslouží :)
Reagovat
Kytka
Koukala jsem od čtvrtého setu. Ten výsledek mně zaujal a tak jsem se chtěla podívat, co to tam Veselka vyvádí. No to jsem zírala. A to dokonce od počátku pátého setu jsem viděla, že Ind protahuje nohy, křiví pusu, a že přijdou asi křeče. Byla to pinkaná. Horší než zápas na nějakém future. Jiný hráč už i podobně žebříčkově postavený jako Veselka by ty Indovy údery zabil. To nemluvím o těch z top 10. Veselka má tlapy jako medvěd, ale ty jeho pomalé, měkoučké údery, s tím uspět proti běhavému Indovi nemohl.
Reagovat
bIbec
http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/976--petisetova-dramata-na-uvod-satral-je-v-euforii-vesely-neciti-ruku

ale je pravda, že on prostě ten forehand má slabý. Pro winnery si chodí na síť. Od baseline u něj člověk vidí winner jen zřídka, hlavně z té forehandové strany.
Reagovat
PetaM
Nemyslím si, že zápas viděl. Kdo by na takovou porcelánovou panenku koukal :D Štěstí, že se Ind rozsypal dříve, než Jirka :D :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Nedělám to rád, ale musím uznat, že Jirka je tak trochu bolestín.
Reagovat
kada.tom
nesouhlasím, zápasy na 3 vítězný je to, co mám rád na GS a DC, to jsou ty parádní legendární zápasy, na dva vítězný umí porazit kdekdo kdekoho ... ale když pak skolí někdo někoho na 3 sety, to je pecka :-)

druhou věcí je to, že miluju maratóny, co nejdelší zápasy prostě, klidně 5 - 6 hodin, má to drama, většinou neopakovatelnou atmosféru, viz finále AO mezi Rafou a Novakem, to byla zkrátka pecka :-)
Reagovat
Kozoroh
Úplně souhlasím.
Reagovat
kada.tom
samozřejmě ten duel jsem uvedl jen jako příklad, není to ani kvůli jednomu z aktérů :-D
ženské maratóny jsou taky fajn, třeba loňský duel Fran se Světlanou na FO :-)
Reagovat
Kozoroh
Mužský tenis byl byl o tento formát hodně ochuzen. Mimochodem za největší parádu v tenise považuji, když hráč otočí z 0:2 na 3:2 na sety - No1e proti Fedexovi na USO 11, No1e proti Andersonovi ve WCh 15 a další.
Reagovat
Kozoroh
A ty jako kritik zápasů na tři vítězné se podívej na legendární finále třeba No1e-Rafa z AO 2012 nebo Borg-McEnroe z WCh 1980 a uvidíš, že nejpamětihodnější zápasy jsou právě tyto. je to totiž tenis nejvyšší kvality v největším rozsahu.
Reagovat
Krisboy
Bodejť! A vyjmenovat všechny ty legendární pětisetový bitvy v DC by bylo hodně na dlouho...
Reagovat
Fandina
Ve pátém setu přišel Jirka ze začátku o podání a pak si Myneni za stavu 2:4 zavolal ošetřování a pak ještě několikrát do konce. Myslela jsem, že skrečne, ale on se vždycky vrátil na kurt. Jirka hrál pořád stejně vlažně a nakonec to dotahl. Ale ty křeče Mineniho opravdu vypadaly hrozně.
Reagovat
smazaný uživatel
Deniska 6:4 6:4 Ivanovič
Jarka 6:7 6:1 6:2 Arruabarrenovarroberranovorranoberronavarrronavora
Báboš 6:4 3:6 7:5 Qwang
Báča 6:1 6:2 Dieta
Samička 7:6 7:6 No UE, No DF
Katka 3:6 6:0 6:4 Evžen
Vee 6:0 6:2 Kozel
Jelínek 6:3 6:4 Duke
Knap 6:0 0:6 7:6 Láršon
Pavla 6:1 6:4 Číčijos
Oplatky Vesna 5:7 6:4 6:2 Kontaveit
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska bez Petry, dnes hrají jen podřadné tenistky. Doufám že Simona vypadne, Katka by mohla Evžena porazit, Jelena by se už měla vschopit jestli neporazí ani Duke-Mariňjo tak jako nevím. No mohla by vypadnout z Plíšková, příště si rozmyslí na mě kašlat, Venus by měla Kozlovku porazit i když ta když má den tak..., no a Samička s Jaruškou Švédkovou.
Reagovat
smazaný uživatel
No a paní andyhnus MuRajská by mohla vypadnou, nejnesympatičtější mužožena na okruhu WTP
Reagovat
a.magerova
Nějak mi to tu blbne, je tu 30 nových příspěvků (ručně spočítáno) a na liště mi to píše 114/52 jakože 52 nových.... nerozumím tomu... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
To víš, portál neunáší zvýšenou koncentrací elitní formace trollů českého internetu. Na centru s Fandinou, na LEVÉM křídle s Fulnekem Ultras, na pravém křídle s Iqem a v obranné dvojici s Havlátem a svetovou dvojkou. V bráně všemu přihlíží výplň brány kada.tom.
Reagovat
smazaný uživatel
A ja myslel, ze tu das celou sestavu, vcetne druhe, treti a ctvrte petky...a nahradnich golmanu;)
Reagovat
misa
Super sestava, těch se musí bát i Kanaďané na Světovém poháru :)
Reagovat
Nola
klasika, na kazdom GS na Noleho vytahuju nejake spinavosti... na AO mu akoby nahodickou pokaslali meno, na dalsom preberali doping, rovnost odmien medzi muzmi a zenami, momentalne sa rozobera jeho mimomanzelsky pomer.... je to nahoda? iste, iste..... ktory z TOP tenistov bol takto sikanovany mediami? je to Srb z vychodnej Europy, ktory sa k svojmu povodu hrdo hlasi, co urcite nezpada do scenara tym "povolanejsim" obyvatelom planety.... povod nejde zmenit, ak by bol Amikom, Britom, podchadzal z nejakej zapadnej krajiny, tak by pristup novinarov bol ucite iny, nastastie ma v time Borisa, inak by tie utoky boli este vyhrotenejsie
jeho hru rozoberat nejdem, on podobne hra v prvych kolach vsetkych turnajov, dolezita je vyhra, jedneho servismana na za sebou, Nole idemoooo!!!!!!!!
Reagovat
Krisboy
:DDD
Reagovat
Stan_Borowitz
:-)) Tak jeden z mlčící drtivé většiny se konečně ozval, super.
Reagovat
Stan_Borowitz
původem je Novak sice ze Srbska, ale je to takový Wassersrb, který se teatrálně bije v hruď za Serbiju, a daně přitom místo ve své rodné zemi, ve prospěch svých krajenů, své krve, Srbů, platí dobrovolně "povolanejsim" obyvatelom planety v Monaku...
Reagovat
PetaM
Ale má v Srbsku vlastní nadaci.
Reagovat
Stan_Borowitz
Pokud do ní odvádí vše, co by jinak byl povinen na daních zaplatit v Srbsku, tak potom ok.
Reagovat
Nola
uz aj ty ..... preco by mal platit dane v state, v ktorom to vyzera presne ako na Slovensku, alebo u Vas? ma nadaciu, ktora venuje peniaze tam, kde je ich najviac potreba , napr. celu vyhru vlani z Rima venoval oblastiam, ktore boli postihnute povodnami
vasi tenisti maju kde bydlisko? kanadan Raonic? Tsongic preco neplati dane vo Francuzsku? a mohla by som pokracovat...

krisboy nech mi este prida par smajlov, potesi to....
Reagovat
Stan_Borowitz
Netvrdím, že tam musí platit daně, ale pak je to vlastenectví trochu teatrální a pokrytecké. A takové ty kecy o tom, že je tam bordel a korupce jsou jen výmluvy.

Jak ale píšu jinde, pokud do té nadace dává vše, co by byl jinak povinen odvádět v Srbsku, pak je to ok. Jsem příznivec daňových asignací, i když ne ve výši 100 %, ale budiž.

Jinak kdo byl kdy trochu víc v USA nebo ve světě obecně, ví, že na nějaké Srbsko tam v podstatě každý až na velmi úzkou skupinku lidí, většinou politicky činných, naprosto kašle. Pro ně je odněkud z Evropy. A bulvár se tam stejně jako tady chytá každé pitomosti.
Reagovat
Krisboy
:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem myslel, že na tyhle ublíženecké kecy mám patent jen já :D
Reagovat
Nola
:D, ty fandis predsa Britovi.....
Reagovat
smazaný uživatel
No ale tomu taky pořádně nakládala dříve domácí média. Když vyhrál, byl to pro Angličany Brit a jejich miláček. Když prohrál, byl to Skot.

A každý jeho úspěch se znehodnocuje.
Reagovat
a.magerova
No... Boris mu spíš přitěžuje než naopak... si myslím já... ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
To bych taky řekl, Boris se zrovna nadvakrát sympaticky nechová.
Reagovat
a.magerova
A ty kecy ta kecy.... stejný jak starý Djokovič... :-/
Reagovat
Pe3k
Nejlepší by bylo, kdyby Boris zprznil Jelenu :D
Reagovat
Krisboy
...a bylo by po týmu :)
Reagovat
Krisboy
Ale Boris je na černošky, ten by blondýnku nechtěl.
Reagovat
Pe3k
Dal by si říct...
Reagovat
Stan_Borowitz
Kdo taky ne, že. A to na blondýnky taky extra nejsem.
Reagovat
smazaný uživatel
Může mi prosím někdo poslat článek, kde se mluví o mimomanželském poměru? Já zatím jen viděl články, v nich bylo řečeno, že má nějaké problémy v soukromí, ale že by podvedl ženu, ani jedno. Zajímalo by mě, odkud to vychází.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle me, tohle vsechno vychazi z nejake hlavy.
Reagovat
a.magerova
Jéééžiš, i kdyby to byla pravda, tak proč by to říkal médiím.... :-P

Není padlý na hlavu !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, že to neřekne. Ale většinou vznikne nějaká spekulace, které přinesou bulvární média. Já jsem zatím na takový článek, který by byl startovačem neviděl.
Reagovat
Nola
najdes na chorvatskom webe....
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud s tím vyšel chorvatský web, nevím, proč do svého příspěvku pleteš, že je západní svět na Noleho zaujatý. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Chorvatsko je na Zapade:)
Reagovat
Stan_Borowitz
:-) Bingo!
Reagovat
Nola
lebo to prebrali od talianov :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Taliáni toho napovídají, obzvlášť pokud jde o (mimo)manželské vztahy. Možná mu chtěli naopak polichotit...
Reagovat
Mayo
Tipujem, ze legendárny Noje stratí na tomto turnaji uz iba 1 set.
Reagovat
smazaný uživatel
:-((( Mayko, Mayko.
Reagovat
vrabejka
Myslíš že proti Jirkovi bude skrečovat?
Reagovat
Pe3k
Nejen, že ho bolí ruka, ale má problémy osobního rázu. Jelena ho chce opustit k vůli podvodům...
Reagovat
a.magerova
No počkej počkej, to není sranda, to chce nějakej důkaz !!!
Reagovat
SubOptikT
Ano, nejlépe nějaké home video ;)
Reagovat
Pe3k
lidi to probíraj na zahraničních webech, Nole se to snaží tajit...
Reagovat
a.magerova
Tak co by netajil, to je celkem logické jednání... ale jaký druh podvodu koluje mezi diskutujícími?
Reagovat
Pe3k
Reagovat
SubOptikT
Podved Jelenu s Mirkou, jo? :D
Reagovat
a.magerova
Tož to jo... :-))

Jen dodatek, skoro rok tam visí taková bomba a tak málo shlédnutí.... a pak se Nole diví, že není celosvětově oblíben jako Roger.... :-/
Reagovat
Pe3k
http://www.tennis-x.com/xblog/2016-08-27/24006.php

podváděl s nějakou DJ Lady Lee
Reagovat
smazaný uživatel
takhle manipuluje a zkresluje bulvár, naprosto exemplární příklad. V té zprávě, co postuješ, je psáno, že Jelena nebyla v Djokovičově lóži v zápase s Querrym, z čehož vyplývá jako by tam nebyla vůbec. Ovšem podle Daily Mail (což je seriózní médium) na jeho zápasu byla, ale netypicky několik řad za Djokovičovým boxem. Takže to spíš signalizuje než nevěru konflikt v týmu.
Reagovat
a.magerova
Taky mohla být jinde kvůli lepšímu "odskoku" k dítěti, které mohlo být někde v "zákulisí" s chůvou... bych to neviděla nijak horce.... anebo vyhodit Borise a bude klid... :-)))
Reagovat
Pe3k
Jasně, já to ani nečetl, ale určo se u Noleho něco Děje...
Reagovat
smazaný uživatel
Daily Mail a seriźoní médium :DDD Co se tu člověk nedozví, taková žumpa.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo. :D To jsem ustřelil. :DD Sorry, lidi.
Reagovat
smazaný uživatel
Ael lepší než The S*n, Mirror a podobné sračky no.
Reagovat
janek_da
je to middle market tabloid, takže čistý bulvár to neni
Reagovat
smazaný uživatel
Takze je to spinavy bulvar;)
Reagovat
janek_da
jj, můžeš mu normálně tykat
Reagovat
smazaný uživatel
tak hlavne je treba udelat poradek v tech podezrelych...
...ta stara jednicka Stan Borowitz, co tak pekne vypravi, z te bych udelal asi sestku, ale ten podezrely cislo sest Nola, tak z te bych udelal jednicku. No a Pe3k byl podezrely cislo devet, a prijde me, ze je nejak podzrele na vse pripraveny...takze z neho je treba udelat dvojku. Jako dvojka byl tomashino, ale toho bychom mohli prohodit s Pe3kem...ostatni se posunou o cislo zpet...
Ted jen doufat, ze venca, magerka, neor, krisboy a ten optik si pamatuji ta sva drivejsi cisla,...
a jeste by bylo dobre zjistit jestli je tu mezi nami univerzalni dedic.
Reagovat
a.magerova
Poslušně hlásím, že jsem naučená si raději NIC nepamatovat !!! :-P
Reagovat
janek_da
přiznala se!
Reagovat
smazaný uživatel
tak puvodne to byla ctyrka, potom presunuta na petku,... ja bych jeste pockal na toho dedice, abychom nezavreli spatneho podezreleho,
...ale tykat ji muzem.;)
Reagovat
a.magerova
Čtyřky - pětky... jo to asi mám... :-P
Reagovat
a.magerova
Čtyřky - pětky... jo to asi mám... :-P
Reagovat
smazaný uživatel
No tak my s Jankem mame uz praxi, jake ty cisla - plus, minus - pridelovat;)
Reagovat
janek_da
ale ještě, jen pro pořádek, bych se zeptal, jestli je zde univerzální dědic
Reagovat
smazaný uživatel
a jeste je treba pockat na Ruzenku;)
Reagovat
janek_da
na Máňu
Reagovat
Neor
tři dny stará zpráva, http://www.dailymail.co.uk/sport/tennis/article-3760607/Novak-Djokovic-blames-private-issues-summer-slump-ahead-Open.html
Reagovat
smazaný uživatel
no jo, ale tam není nic konkrétního. Může to být spíš konflikt uvnitř týmu, když Jelena na Wimby seděla mimo jeho box.
Reagovat
Neor
Uvnitř týmu by to asi nebyly personal issues, to bych spíš tipoval na problémy s Jelenou.
Reagovat
Neor
*private issues
Reagovat
smazaný uživatel
Přece neřekne, že má problémy v týmu. To je jak kdyby hokejista se zlomeným žebrem ve finále Stanley Cupu na toto upozornil a po deseti minutách by ho mohli odvážet na nejbližší JIPku.
Reagovat
Kozoroh
Lidi všelico navykládají...
Reagovat
smazaný uživatel
http://en.mediamass.net/people/novak-djokovic/break-up.html

Já zatím našel tohle, ale ta stránka nevypadá mco důvěryhodně a patrně je to něco moc čerstvýho. Je to z z dneška.
Reagovat
brixner
A co je pravdy na tom, že se Srb paktuje s nějakýma cigošema? Něco jsem někde zahlédl...
Reagovat
Kozoroh
Pitomá reakce od pitomého uživatele...
Reagovat
smazaný uživatel
Osobne problemy su svina. Rafovi sa v roku 2009 tiez rozvadzali rodicia a vynechal kvoli tomu dva GS a dovolil triumfovat Federerovi..
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim, jestli ho Jele chce opustit, ale pripadla mne celkove proste vycpely...takze bych se nedivil, jak by tam nejake osobni problemy byly...at uz je to tak, nebo jinak, vcerejsi vykon byl podle me dost spatny, a mel jen stesti, ze Janowicz je po operaci "hrajici mrtvola"...
Reagovat
Andrew89
jojo tak tak...má nezbedné náčini :))))
Reagovat
a.magerova
A který chlap né.... :-P
Reagovat
Pe3k
Jon Wertheim tweeted that Novak Djokovic slept with Bollywood actress, Deepika Padukone.
Reagovat
George_Renel
Pokud ho nepřefikl Rafa, tak je to dobré. :-b
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
Kozoroh
Jsou to jen lži...
Reagovat
janek_da
Ty s ním spíš?
Reagovat
Kozoroh
Je to jen další z fám, majících za cíl poškodit Novakovo jméno. Proti tomu se třeba se ohradit.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak nejspíš to jsou jen fámy, ale ta je tak krásná a sexy, že by mu to snad ani Jelena nemohla vyčítat, kdyby se Novakovi z ní zatočila hlava...
Reagovat
kada.tom
s Indem se tahal 5. setů?! bože ... doufám, že Novak nedopustí Monte Carlo Vol. 2 :-)
Reagovat
steve79
Nevím jak hrál Djokovič v prvním zápase, ale Djokovič vyhraje 3:0 na sety. Novak dlouho nehrál je odpočatý a nabuzený.
Reagovat
SubOptikT
Bohužel pro něj na něj už ve druhém kole čeká jeho osud. Jestli se J1rkovi bude chtít, bude mít Novak velký problém.
Reagovat
a.magerova
A co když se mu nebude chtít?
Reagovat
SubOptikT
Tak Novak vyhraje 3:2 na sety.
Reagovat
SubOptikT
Djokovič v pondělí v prvním kole ztratil set s Polákem Jerzym Janowiczem a na jeho výkonu i výrazu tváře bylo znát, že ho bolí ruka. Vyžádal si i ošetření. Po zápase uvedl, že zásah fyzioterapeuta byl pouze preventivní a o potížích nechtěl mluvit. "Není třeba se o tom teď bavit. Postoupil jsem. Beru to den po dni," uvedl obhájce titulu.
Reagovat
a.magerova
Takže by bylo vhodné říct J1rkovi, aby se mu chtělo !!! ;-)
Reagovat
SubOptikT
Myslím, že J1rka to sám vycítí, že postup je blízko. Dneska hodně ladil servis a když už to vypadala, že Ind získá jeho skalp, v pravou chvíli zabral, Ind se úplně zhroutil a bylo hotovo.
Reagovat
a.magerova
Ale nesmíme k J1rkovi pustit vencapeRF... dole má jakýsi jinologický poznatek... takže zpřístupnit až po zápase s Nolem !!!
Reagovat
janek_da
opr: až po finále
Reagovat
a.magerova
Jo pardón, samozřejmě, dík načelníku.... ;-)
Reagovat
SubOptikT
A do toho ještě Nole podvádí Jelenici. Tak to už je takřka tutovka.
Reagovat
a.magerova
Takže né podvody, ale podvádění... no jo chlap... :-P
Reagovat
SubOptikT
Chudák Jelena asi nemá ten šarm, jako Miroslava :DDD
Reagovat
a.magerova
Tak do chlapa člověk nevidí... to jsou samé srandičky srandička... a pak aby člověk věřil... :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Miroslava v porovnani s tema "husickama" nekterych hacu na tribunach ma opravdu charisma....
Reagovat
a.magerova
No ale velká čtyřka má dlouhé roky stálice, to se mi na nich líbí, že to nejsou předupníci... a pokud jsou, tak s babama, které se s tím nepotřebují chlubit... jako ta pipina s Boltem, když dala jejich selfíčko na net a pak tvrdila, že vůbec netušila, že se to někdo dopátrá... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jooo, ja jen tak popichuji...;D)
V kazdem pripade...prosim jen me jeste pripomen tu stalici od Rafy, mas na mysli Toniho?
Reagovat
a.magerova
Nééé.... :-P

Tu tmavovlasou kočku, co byla včera na zápase... :-)))

https://rafaelnadalfans.files.wordpress.com/2013/09/girlfriend-maria-xisca-watching-rafael-nadal-us-open-2013-7.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
No prosim te, tuhle vuuubec neznam;) Neco mne asi uniklo...;D)
...ikdyz ja se tim moc nezabyvam, to je fakt.
Od tehle veci mam na TB prave Tebe;)

Hele nejake jmeno by bylo?;)
Reagovat
smazaný uživatel
*na TP...pochopitelne.
Reagovat
a.magerova
Španělský tenista Rafael Nadal s přítelkyní Mariou Franciskou Perellovou... :-))

http://i.imgur.com/ok8Axlb.jpg
Reagovat
a.magerova
Říká se jí Xisca... ;-)

Hele zde kapku info... zvláště Štěpcova je super... :-)))
http://www.sportrevue.cz/foto-22-zen-znamych-tenistu-kdo-ma-nebo-mel-nejvetsi-kocku
Reagovat
smazaný uživatel
Ovsem to zastoupeni Radka Stepanka tam neni uplne;D)
Ale i tak diky...prave jsem odkryl ameriku;)
Reagovat
smazaný uživatel
No prosim sikovna Frantiska,
no ale Rafa se nejak netvari nadsene;)
Reagovat
a.magerova
http://images4.fanpop.com/image/photos/15800000/rafa-xisca-rafael-nadal-15865986-1024-1331.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
a.magerova
http://labombacha.com/wp-content/uploads/2015/03/n_real_zaragoza_varios-13085.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Mohla bys delat Rafovi PiaR.;)
Reagovat
a.magerova
Šak jak víš, že nedělám?
Reagovat
smazaný uživatel
No nevim;)
ale ted uz vim, ze zase nic nevim;D)
Reagovat
smazaný uživatel
No1e hodne spatne, da se rict, ze nejzajimavejsim momentem zapasu byly zabery na tribunu, kde sedela slavna herecka Susan Sarandon, ktera zapas sledovala, je tedy spis znama, ze miluje pinpong, ale tenis pry taky muze byt...
Janowicz podle me skoncil, po operaci polovicni, bez pohybu, dobreho krokovani, strasny pohled, takovy zombie Janowicze...proste se znicil nesmyslnym rozhodnutim hrat DC pred operaci...a s timhle hracem mel v noci No1e problemy, nebot sam mel asi problemy...viz vyse osetreni.
Zapas me dost nebavil...takze tim nezajimavejsim aspektem tohoto duelu byla ta Susan Sarandon a zjisteni, ze ta jeji plastika s ni dela pomalu uplne jineho cloveka...

Pokud Dzordz bude dobre servirovat a bude hrat agresivne bez nejakych pitomych chyb...proste pokud se aspon trochu priblizi k letosnimu vykonu z MC, tak nevim, cim by ho mel No1e porazit... ktery sam v rozhovoru po zapase potvrdil, ze je tezke udrzet cely rok svuj level hry,...atd...atd... proste me prisel bez stavy, ale to byl i muj tip, ze No1e se tu do finale nedostane...pro mne strasne vycpely vykon.

Jinak jsem velmi spokojen s Ryanem, a drzim palce, aby se nam tady chlapec nejak chytl a uz nepustil;)

Teda jinak moc nestiham ten US sledovat...

Dnes urcite doporucuji nadsencum tenisu, pokud bude k videni Mmoha...proti Chardymu, Mmoh se vzoruje na Monfilsovi, je to jeste mlade, ale urcite stoji za pozornost;)
Reagovat
a.magerova
Susan Sarandon se vždy holedbala, že ona plastiku nepotřebuje k životu... takže změnila názor?
Reagovat
smazaný uživatel
No, nevim cim se holedbala, ale kdyby me ten komentator nepovedel, ze to je ona, tak bych tipoval nejakou jeji mladsi sestru;)
Ale trebas ma nejake tajemstvi...o kterem nevime...;)
Reagovat
a.magerova
Jejím elixírem mládí byli mladší muži né skalpel... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vcera sedel u ni nejaky mladoch;)))
ted jsi mi vrazila brouka do hlavy, ja uz to beru tak normalne, ze jsou ty americke herecky splastikovane, ze jsem se nad tim ani nezamyslel.
On Boby Redford byl take vyhlaseny jako nej. odpurce skalpelu a plastiky, no ale nekde jsem cetl, ze nakonec tam nejaky ten skalpel byl...
Reagovat
a.magerova
Tak snad nedopadne jako Meg Ryan nebo ostatní... :-/

https://tribzap2it.files.wordpress.com/2016/06/meg-ryan-2016-tony-awards.jpg?w=769
Reagovat
smazaný uživatel
Neeee, tak do tehle ma Susan opravdu daleko...

...o tehle bych nerekl ani to, ze to je jeji mladsi sestra, spis nejake strasidlo;)
Reagovat
Krisboy
Fuj, to je hnus. A taková to byla hezká ženská!
Reagovat
smazaný uživatel
A tady dokumentace z dnesni noci

http://cdn.newsday.com/polopoly_fs/1.12240651.1472521223!/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/display_960/image.jpg

A ja ji videl i bez tech bryli;)))
Reagovat
a.magerova
Brýle vadí, budu na to myslet a někde si ji časem najdu, abych byla v myšlenkovém obraze... :-))))
Reagovat
Mayo
Kto je to Susan Sarandon?
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Slavna Lojzicka z filmu Thelma & Louise.

A tak obecne asi jedna z nej. am. herecek, jinak to tam stoji celkem za starou backoru...

http://www.csfd.cz/tvurce/135-susan-sarandon/
Reagovat
Kozoroh
Djoker byl nerozehráný, vždyť dva týdny pauzíroval kvůli zápěstí. Po ztrátě druhého setu už se s tím nesral a Janowicze zlikvidoval. Však se zas dostane do správného tempa.
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič se může balit, legenda Veselý ho smázne jak nic. Jestli Veselý nezíská titul tak to asi začne pršet čokoláda, protože nevím co by se muselo stát aby nejlepší hráč vesmíru prohrál
Reagovat
Krisboy
J1rka si jde pro titul, když nehraje Tomáš.
Reagovat
smazaný uživatel
srandista :)
Reagovat
Krisboy
Kdepak, US Open je vážná věc! Srandičky stranou!!
Reagovat
vrabejka
To je mentální titan. Otočit zápas z 1-2 a 2-5 v 5. To není jen tak :)
Tak a teď Nole teď se!!!
Reagovat
smazaný uživatel
On sa na neho dobre pripraví a nedopustí ďalšie prekvapko. Jirkovi prajem, ale neverím, že zopakuje.
Reagovat
Stan_Borowitz
to schválně natahoval, aby udržoval Novaka v nejistotě. Je to mistr psychologie.
Reagovat
SubOptikT
Po průběhu Jirkova dnešního mače bude Novak asi dost rozhozený, protože ví, že ani 5:2 v pátém setu a mečbol k tomu mu nemusí stačit, že ...
Reagovat
Vojtiik
J1rka si potřeboval vyzkoušet krizovku a pořádně se rozehrát... nejen mistr psychologie ale i strategie!
Reagovat
Fandina
Tak tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem na pochybách, zdá ma J1rka potřebnou motivaci. Ví, že praví pánesové vyhrají jako svůj první grandslam v kariéře Wimbledon, proto si myslím, že na grandslamu typu US Open bude taktizovat a nechá se Nolem porazit.
Reagovat
janek_da
:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist