VIDEO: Bob Bryan smečuje do soupeře

20. 11. 2015, 12:45
Video dne 22
Ve včerejším souboji mezi bratry Bryanovými a dvojicí Jamie Murray a John Peers šlo o hodně: vítěz si zajistí postup do semifinále Turnaje mistrů, pro poražené individuální sezona skončí. K vidění tak byla dramatická bitva se spoustou odvrácených mečbolů i pár vypjatých momentů. Jedním z nich byla výměna, kterou Bob Bryan zakončil smečí do Australana Peerse. Toho míček po odrazu od kurtu trefil do tváře a 'útočník' se u něj navzdory okamžité omluvě pochopení rozhodně nedočkal. Výhru nakonec slavili Američané.
Profily hráčů
Bob Bryan

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

22
Přidat komentář
Vojtiik
naprosto standardní situace u debla, bylo to o zem, úmysl tam nebyl... a i kdyby to narval do něj, takhle se prostě debl hraje:)
Reagovat
Mayo
vidno, že to urobil Bob :D toho nemám rád, jedine MIke!
Reagovat
Kozoroh
Levák Bob :D
Reagovat
VlS
na RG sestřelila Lucka Hradecká Vaniu King a ta z toho teda byla rozhozená o dost víc - bum, zem, obličej.
Reagovat
PetaM
On moc dobře věděl, co chce udělat ;) Takoví profesionálové umí smečovat nejlépe. To někde na vesnici se možná smečuje tak, že do toho střelím a kam to spadne, tam to bude, ale jinak ...
Reagovat
smazaný uživatel
Chápu, že se s tím musí počítat, zvlášť u čtyřher, ale já bych je za to tak neskutečně vypičoval, kdyby to někdo udělal někdo mě nebo parťákovi.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
hmm, ajo, to bylo o zem, tak to nic..

ani mi nejde o to, že to bylo do obličeje, ale nesnáším to trefování soupeře..
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bych to normalne neudelal, ale kdybych hral na TM a slo o tolik love a postup, tak bych s tim problem nemel...kdyz to nekomu vadi, tak to nema hrat na top urovni, ale pouze s kamosema
Reagovat
kada.tom
+1
Reagovat
smazaný uživatel
takhle se čtyřhra hraje normálně i na neregistrovaných turnajích se běžně lidi na sítí odstřelujou (nemyslím tím za účelem zranění)
Reagovat
smazaný uživatel
To už je věc názoru, holt pro někoho peníze > fair play :)
Reagovat
spaniel
Fair play? Byla to uplne standardni situace, smecival pod nohy, tak jak se to ma delat. I kdyby ho trefil bez odrazu, tak o nic nejde. Stane se.
Reagovat
smazaný uživatel
však jsem se taky opravil, že tohle je jiná situace, když to bylo od země... čti všechny příspěvky příště..

"stane se" značí, že se něco "stalo" omylem - to beru, ale je spousta situací, kdy někdo někoho napere schválně, jen aby si usnadnil úder a to se mi nelíbí, nehrál bych tak a kdyby tak někdo hrál (nejen proti mě), tak bych to odsoudil..
Reagovat
VlS
Víš, jak to bolí do koulí? Byl jsem na obou stranách, ten co trefil i ten co byl trefen :-)
Reagovat
FulnekUltras
V mínus dvaceti přes tepláky kotoučem do holeně je to horší... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
O bolest nijak zvlášť nejde, pokud to není limitující zranění, tak si myslím, že to tak max nabudí .. mě to prostě příjde srabský, moc jednoduchý, nefér.. trefit někoho z metru a půl, abych vyhrál bod..

ale třeba mentální provokování mi nevadí, to beru jako součást hry
Reagovat
VlS
Když hraješ na saku, tak se díváš po míči, ty si myslíš, že máš čas schválně mířit do soupere? Tak to jsi asi fakt dobrej :-)
Reagovat
smazaný uživatel
když jsi od toho soupeře metr, tak ho vidíš ať chceš nebo ne... a když ho SCHVÁLNĚ napereš, tak si zasloužíš vypičovat.. ale asi jsem jedinej s tímhle názorem
Reagovat
spaniel
Ano
Reagovat
VlS
Taky bych řekl, když jsi 2 metry od druhýho, letí od něj balón, tak po něm zkusíš sáhnout. Buď ho zasáhneš, nebo ne. Když ho zasáhneš, tak někam letí, na nějaký míření můžeš zapomenout. Navíc míč šel do země a odrazem do chlapa.
Reagovat
smazaný uživatel
Mentální provokování. Jako když hrajete s kámošem, tak mu říct: "Sorry, že ti to musím říct, ale Lojza ti fiknul starou..." Jo, to je OK :)
Reagovat
smazaný uživatel
To vám tu všechno musí člověk vysvětlovat 5x jak děckám ve školce? Uvedl jsi to, co udělal Kyrgios.. ve všem jsou vyjímky, extrémy, které se vymykají, toto je ten případ - když někdo někomu řekne, že mu fikl holku, tak to nevidím jako dobrou mentální provokaci, ale takový to pokřikování na soupeře, klepání raketou o zem nebo "zesměšnění" soupeře úderem (to dělá třeba Dimitrov, hraje údery mezi nohama i když to vůbec nemusí dělat) .. to mi nevadí a beru to jako součást hry.. vadí mi umělé hekání a zdržování před servisem
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist