VIDEO: Bublik zápas ukončil podáním spodem, soupeř nadšený nebyl

  • Alexander Bublik si včera v úvodním kole turnaje v Dauhá poradil ve dvou setech a bez ztráty podání s Ramkumarem Ramanathanem. Zápas kazašský tenista ukončil čistou hrou, při prvním mečbolu zahrál servis spodem a indický sok poslal return do autu. Ramanathan nebyl prvním a zřejmě ani posledním tenistou, kterého nečekané, nicméně zcela dle pravidel zahrané uvedení míčku do hry naštvalo.
    9. 3., 00:20 | Video dne |  0 komentářů
    Alexander BublikAlexander Bublik 
     

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, Twitter @TennisTV
 
Ke komentování musíte být přihlášen(a). Prosím přihlašte se zde.
 
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.
 
 
 
TOPlist