VIDEO: Další parádička Dimitrovova

8. 8. 2013, 22:34
Video dne 4
Bulharský tenista Grigor Dimitrov už v loňském zápase s Viktorem Troickým předvedl, jaký má neuvěřitelný cit pro míč. Minulý týden ve Washingtonu to fanouškům připomněl v duelu s Tommym Haasem a výměnu navíc vyšperkoval gymnastickým kouskem.
Grigor Dimitrov

pva, YouTube

Komentáře

4
Přidat komentář
Heather_Fedex
uzasna vymena, i tommy si zaslouzi uznani za to, co dokazal dobehnout...ve 35 letech je to fakt obdivuhodne.
Reagovat
Fandina
je šikula!!!
Reagovat
Sonja
Reagovat
J.M.
Kdyby místo toho sbíral radši turnajové tituly... Aspoň jeden jediný. Ale zatím celou kariéru svým bezstarostným, laxním, laškovným přístupem ukazuje, že důležitější pro něj je se hlavně pobavit. Nějaký pořádný trénink, pořádné úsilí v zápase, hlad po vítězství, šlápnout pořádně na plyn, to jsou věci, které nezná. Pak to pořád vypadá tak jak to vypadá a nezdá se, že by na tom hodlal cokoli měnit.

Bylo by opravdu kuriózní, kdyby jeden z nejtalentovanějších hráčů na světě za celou kariéru nedokázal vyhrát ani zatracenou dvěstěpadesátku. Kolik méně nadaných hráčů vyhrálo i větší tituly...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist