VIDEO: Djokovič oslavil postup do osmifinále tanečkem

4. 9. 2011, 18:30
Aktuality 2
Jubilejní 60. vítězství v sezoně si připsal srbský tenista Novak Djokovič ve třetím kole US Open, v němž porazil Rusa Nikolaje Davyděnka bez potíží 6:3, 6:4 a 6:2. Světová jednička, která má letos na kontě jen dvě porážky, se v osmifinále utká s Ukrajincem Alexandrem Dolgopolovem.
Novak Djokovič

Djokovič se znovu moc nenadřel a zápas s Davyděnkem ukončil za dvě hodiny a sedm minut. Vítězství pak oslavil tanečkem u sítě, k němuž ho inspiroval svou pohybovou kreací jeden z fanoušků v ochozech během utkání.

"Publikum v New Yorku, zvlášť v nočních zápasech, je mimořádné. Baví se, užívá si to. Lidi jsou pořádně slyšet, v pauzách hraje muzika...," liboval si letošní vítěz Australian Open a Wimbledonu.

Vzpomínáte na Djokovičův tanec při Australian Open?

TenisPortal.cz, ČTK, Adam Bárta

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Veľa ľudí práve týmto Djokovič irituje...u mňa si tým naopak lepší, ako hovorí Ján Kraus, + 1 bod.
Reagovat
VlS
No, rozhodně není suchar.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist