VIDEO: Doktor Djokovič

24. 1. 2013, 22:28
Video dne 4
Novak Djokovič měl po dnešním deklasování Davida Ferrera v semifinále Australian Open dostatek energie a divákům v Rod Laver Areně se ukázal ještě jednou. Tentokrát jako lékař během utkání legend poté, co si Henri Leconte vyžádal pauzu na ošetření.
Novak Djokovič a Henri Leconte

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

4
Přidat komentář
Labi
ačkoli je jeho hra strojová a své soupeři rozdrtí tím, že jeho údery jsou prostě tvrdší, přesnější a on sám uběhá i nemožné tak jsem doposud neviděl na jeho hře nic co by mě nějak oslovilo a Roger zůstane pro mě vždy NO.1 musím ale přiznat, že až Roger skončí tk si mé sympatie získá právě Djokovic, který sice je fyzický pes což moc nemusím ale svým postojem k tenisu a to že je pro každou srandu z něj dělá někoho kdo také zdobí tenhle sport.
Reagovat
Malda
A v neposlední řadě je to show man :-)
Reagovat
seshitec
no mě třeba fascinuje jeho elegantní elastickej forhend, to je parada
Reagovat
martineq
Labi:dobře ty! sedííí...ale myslím ,že win AO bude AM :-o
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist