VIDEO: Finále v Dauhá

18. 2. 2013, 07:20
Video dne 4
Včera ve finále turnaje v Dauhá došlo k souboji Viktorie Azarenkové se Serenou Williamsovou, které se dnes vystřídaly v čele světového žebříčku. Američanka sice Bělorusku z postu jedničky sesadila, v obhajobě titulu jí ale zabránit nedokázala. Podívejte se na sestřih finálového duelu.
Viktoria Azarenková a Serena Williamsová



Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
No byly tam i hezčí shoty-třeba zrovna ten Vičky kraťas, který Serenu doslova usadil...
Ale jinak všechna čest Vice za úžasnou anticipaci;-)
Celkově (až na ty zbytečné Sereniny chyby) moc povedený zápas, který mi jen potvrdil, že vzájemná střetnutí těchto dvou hráček jsou to nejlepší, co současně ženský tenis nabízí a vždy na ně ráda mrknu:-)
Reagovat
smazaný uživatel
*nabízí,
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím, taky bych vybral jiný "Hot Shot". Tohle bylo spíš tím, že to Serena nevyřešila dobře a Vika toho využila... Ale co přesně bych vybral, to teď nedokážu říct. Tam bylo kandidátů na "Hot Shot" minimálně pět. :) Jak Serena skončila po kraťasu Viky na zemi, tak to byla možná nejlepší výměna zápasu. Jako "Hot Shot" se ale většinou vybírá winner a tohle winner nebyl, protože to Serena ještě dala do sítě. Musím říct, že jsem se po té výměně trochu obával, jestli bude Serena v pořádku. Nebyl to zrovna příjemný pád, ale ona je na to asi zvyklá. Už několikrát jsem ji při zápasech viděl udělat provaz. A taky má výhodu svého pozadí... :)
Reagovat
freeteepek
Tenhle míček Serena zahrála sice tvrdě, ale ne dost dlouhý a zrovna do míst, kde Vika stála. Ta měla vělký štěstí, že to Serena zahrála tak blbě. Ten kraťas je v tom druhým videu. Vika to hrála přímo ze středu kurtu. Takovej klasickej nahranej míč, jaký přicházejí třeba po podařeném podání. Petra to z takových pozic obvykle mydlí křížem do opačného rohu. Někdy ale netrefí kurt. Jindy už to soupeřka vytuší a je tam včas. Tady by se měla poučit, že speciálně v zapase se Serenou taková změna rytmu může být velmi prospěšná a hrát takové kraťasy dává smysl. (Kdy už si to tady konečně přečte?:-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist