VIDEO: Gentleman Dimitrov pomáhá sběračce míčků

24. 3. 2014, 08:44
Video dne 24
Grigor Dimitrov sice včera v Miami v zápase 3. kola podlehl ve dvou tie-breacích Keii Nišikorimu, u většinu fanoušků ale zvítězil. Tenisovému světu ukázal, že honba za fiftýny není tím nejdůležitějším. Na začátku druhého setu si všimnul, že jedné sběračce míčků se zřejmě po horkém dni stráveném na kurtu neudělalo dobře, a tak ji vzal za ruku a odvedl do péče lékařů. Palec nahoru od naší redakce pro bulharského přítele Marie Šarapovové.
Profily hráčů
Gentleman Grigor Dimitrov

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

24
Přidat komentář
Alois_Mlok
To je vidět, na co během zápasů myslí. Kdyby se radši soustředil na tenis...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak poporadku...

1/ carolyn - pekna kresba, v Tvem stylu;) ma to rukopis, nebot uz mam co porovnavat. jen tak dal:) Jsem take pro Johna;)

2/ Grigor - dost mne dostal, a musim rict, ze se timhle probojoval mezi ten muj oblibeny gang... ale na to, aby sejmul Johna...to asi nepomuze...

3/ Troicki a RG, myslim, ze to bylo v utkani s Andym. Klucinovi nebylo blbe, proste udelal "chybu"... o tyatru nemuze byt asi rec. Ono povaha srbska je proste jina...vic to rozebirat nebudu...

4/ Monty25 > ...vetsinou se opaky pritahuji:)P Takze bacha...na ty soudy;D)))

5/ Cela akce mne jen potvrzuje, ze sberac micku je na pomahani sbirani micku...a ne na to, aby podaval rucniky a delal tam plno usluznych kravin jak nejaky otrok... rucniky bych vratil zpet na lavicku, tam kde patri, a jestli hrac chce mic, tak at si pro nej poradne dojde...chybi tomu uz ta kultura, ktera v tom byla uplne prirozene...(dost to upadlo v 80.letech) takze, kdyz se takhle zachova Grigor, tak z toho padame na zadek... no to je fakt uzasne... nebot takhle by to melo vypadat uplne prirozene... jenze uz nevypada, nebot sberaci uz jsou davno jen pohunci, co tam splnuji sluzby v podavani... typu, rucnik, voda, mic, no a jeste chybi mydlo, za nejakou dobu budou hrace prevlikat, susit jim vlasy a utirat o prestavkach zadky, kdyz je to chytne...

(nemyslim to jako kritiku, ale opravdu neznam sport, kde takhle mladez nekomu usluzne prihlouple slouzi...ta hranice, kde se to posunulo, mne proste prijde uz uplne - mirne receno dadaisticka, ale verim, ze si to zase vetsina pekne zduvodni, a hodi na to jeste lesk tenisove "krasy"...nebot zduvodnit kravinu, zas tak problem neni...)
Reagovat
Davor1
Videl som celý zápas, pekné od Grigora... Zápas ale neskončil v dvoch TB, druhý set Kei vyhral 7-5. Celkovo hral Kei fantasticky pri vlastnom servise, Dimitrov sa tiež držal, ale v TB prvého setu úplne zlyhal na servise a v druhom za stavu 5-6 40-0 prehral 5 loptičiek v rade...Kei hral fakt dobre, budem mu veľmi priať proti Ferrerovi...
Reagovat
Amputace
Opravdu sympatické gesto. I když mi připadá tak nějak samozřejmé, je poravda - jak tu bylo napsáno -, že mnoho jiných tenistů by nejspíš něco podobného ani nenapadlo.
Reagovat
carolyn
Já nevím, mě to zas nepřijde jako gesto, ale jako samozřejmá věc. Když vidí že někomu není dobře, nejde to ignorovat. Kdo myslíš, že by to třeba neudělal?
Reagovat
Amputace
Jde spíš o to, že mnozí - alespoň myslím - sběrače neregistrují coby lidské bytosti. Z jejich pohledu tam zkrátka kdosi pobíhá a podává jim míče. Takže jde o to, jestli by někteří vůbec VIDĚLI, že některému z nich není dobře.
Reagovat
carolyn
Jo tak to je fakt, že to nemusí zaregistrovat
Reagovat
smazaný uživatel
pro normalniho cloveka normalni, ale souhlas s Amputace(m?)- a mela bych mozna jmeno, vzpomnela jsem si na tyjatr se sberacem, ktery sehral Troicky, kdyz mu ten zmateny maly klucina vykrocil na kurt a hra jeste nebyla prerusena.. tam nebylo ani trosku pochopeni, soucitu, ale treba se pletu a byla bych dokonce rada..
Reagovat
smazaný uživatel
Hezká kresba!! :-))
Reagovat
carolyn
:-) dík
tak pokud se to líbí tobě i Montymu mám vyhráno!
JSem ráda že je poznat kdo tam je :-)
Reagovat
PetaM
Tak to jsi mě dostal Grigore. Palec nahoru, smekám :)
Reagovat
gambon
dobře GD
Reagovat
SwissMaestro
K tomu všemu tohle udělal za nepříznivého stavu pro něj.......parádní gesto !
Reagovat
Stan_Borowitz
Je to frajer, udělal lidské gesto, spousta hráčů/hráček vnímá sběrače jen jako jakýsi živý inventář.
Reagovat
smazaný uživatel
Co dodat, Grigor je frajer. Je vidět, že Maruška si prostě umí vybrat. :)
Reagovat
carolyn
Tak když už jsi u toho :-) Mám hotovo
http://imgup.cz/image/B95
Reagovat
smazaný uživatel
Jako živá! :)
Reagovat
Mayo
pekne kreslíš
Reagovat
smazaný uživatel
Krásná! Jde ti to super :-)
Reagovat
carolyn
Dík, ale ještě je se hodně co učit. Až to jednou bude super, tak to bude vypadat jinak! :-)
Tak koho příště?
Reagovat
smazaný uživatel
Johna ;-)
Reagovat
carolyn
McErona? :D
Reagovat
smazaný uživatel
nee! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a jedine podle Nigela Parryho, prosim.. :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist