VIDEO: Jak Djokovič po římském finále v roce 2009 imitoval Nadala

16. 5. 2021, 09:20
Video dne 5
Vzpomínáte si ještě na počátky rivality Rafaela Nadala s Novakem Djokovičem? I třeba na to, jak srbský mladík v roce 2009 po finále na antukovém Masters 1000 v Římě imitoval svého přemožitele, tehdy světovou jedničku? Před jejich dnešním dalším soubojem je ideální čas si úsměvný moment připomenout.
Profily hráčů

V Římě se dnes chystá již 9. souboj Rafaela Nadala s Novakem Djokovičem. Žádná jiná dvojice se na jednom turnaji tolikrát neutkala. Historie jejich duelů na antuce v italské metropoli sahá až do roku 2007, kdy španělský tenista uspěl ve čtvrtfinále a nakonec třetí rok po sobě triumfoval. 

Podruhé se v Římě střetli v roce 2009 již v boji o titul a také tehdy zvítězil Nadal, celkově počtvrté. 21letý Srb ale porážku se svým rivalem vzal sportovně a s nadhledem a když byl při slavnostním vyhlášení požádán o krátkou imitaci svého soupeře, po drobných rozpacích přeci jen publikum krátce pobavil. 

"Nevyhrál jsem na kurtu, ale na umělecký dojem vedu," řekl tehdy s úsměvem Djokovič, který byl už na začátku kariéry znám oblibou imitovat své kolegy.

Dnes je čeká celkově 57. vzájemný souboj.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, YouTube

Komentáře

5
Přidat komentář
Marduch
Škoda, že s tim přestal, byla to fakt vysoká kvalitka šoumenství, i díky tomu jsem podával přihlášku do Djokolandu. Citelně přidaná hodnota pro mě. Ale asi se nedalo čekat, že by v tom pokračoval i po průlomu do nejvyšší špičky, natož jako no.1 s ambicemi přepsat hostorické tabulkysmile
Reagovat
FulnekUltras
tak to má byt... ;-)
Reagovat
Patik
titulná fotka videa vyzerá jak Nole s frajerkou.
Reagovat
com
šašek no
Reagovat
Blondie
Blbec :D žeru je oba :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist