VIDEO: Jeden ze Štěpánkových nejlepších úderů

16. 1. 2017, 18:55
Video dne 1
Radek Štěpánek v sobotu kvalifikaci Australian Open trefil parádní exhibiční úder, který sám zařadil mezi své nejlepší v kariéře. Soupeře prohodil winnerem, který zahrál mezi nohama.
Profily hráčů
Radek Štěpánek

Radek Štěpánek na Australian Open prošel kvalifikací a v jejím závěru se mu povedl parádní moment. Proti domácímu Johnu-Patricku Smithovi zahrál za stavu 6-2 a 5-3 instinktivně exhibiční úder mezi nohama, kterým soupeře mířícího k síti prohodil. 

Osmatřicetiletý český veterán pak po zápase doufal, že někdo výměnu natočil. A dočkal se. Dnes video zveřejnil na svém facebooku.

"Jeden z nejlepších úderů, co se mi kdy povedl. Na tohle musí být hráč fakt v pohodě," řekl Štěpánek českým médiím krátce po zápase. "Přeběhl jsem balon, takže už to pak byl spíš instinkt než úmysl. Trefil jsem to ale úplně neuvěřitelně."

Devátý game Štěpánek sice nezískal, ale následně duel při svém podání ukončil a může se těšit na svůj 14. start na Australian Open. Do něj zítra vstoupí proti Rusovi Dmitriji Tursunovovi.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
Krisboy
Radek "kvalifikačnídrtička" Štěpánek je prostě borec.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist