VIDEO: Kvitová umí lobovat i pravou rukou

16. 1. 2019, 10:55
Video dne 25
Petra Kvitová se na začátku sezony nachází ve skvělém psychickém rozpoložení, které prodala i v dnešním utkání druhého kola Australian Open. Levou rukou hrající Češka si poradila hladce 6-1 6-3 s Rumunkou Irinou Beguovou, když jeden fiftýn z parádního vstupu do utkání získala lobem zahraným pravou rukou. "Reagovala jsem instinktivně. Byla to náhoda," přiznala Kvitová.
Profily hráčů

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

25
Přidat komentář
Dobry-den
Rutinní úder.

To se od hráčky top 10 očekává, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Intuice, instinkt. Lvice, pojď!
Reagovat
brixner
To Vám loni přišel soused a prej "Dáme mač, ti dam zas kládu..." Výzvu sem přijmout musel, mam s nim negativní skóre, proti němu se fakt hraje na prd, hraje jak Edberg a to neni žádná prdel! No, tak sem se trochu vošplouch, pár kapek Kourose, poleštil pálku a hurá na kurt, kde máme na povrchu ten červenej sajrajt, jak se v něm vždycky vyválí Rafa jako kanec v poli.To pako začalo zvostra,samej náběh na sako a voleje jako vod Peta a moje prohozy sice byly tvrdý, ale ty milimetry chyběly. No a tak sem ze zoufalství zahrál vobrannej lob!Chvíli sme čekali,míček furt nikde,tak sme si dali pivko z pixle a v klidu čekali na můj jistej fiftýn.Asi po půl hodině se najednou vobjevil čokl,svym vzhledem připomínající směsici nejmíň pěti fotrů a ve voslintaný mordě muj vítěznej míč zn.Tretorn!No,já vyskočil ze židle a ignorujíce nářky babky za ním,že ho našel na chodníku za kotelnou a tudíž je to jeho majetek, a jal se pronásledovat to zablešený stvoření,který ale vzalo okamžitě vlajku k lesu a zmizelo jako Kaprfíld.Já se nakonec vrátil večer a místo tenisáku sem měl v hnátách cca 1O jarních kiláků. Hele, nevíte,jestli choděj dobrý tenisti v rámci tréningu taky běhat? :-))
Reagovat
Fandina
:-))
Jestli chodí běhat, to nevím, i když si pamatuji, že jsem třeba Šafinku potkala ve Stromovce před jedním turnajem, jak běhá.

Ale vím určitě, že Berďa si během půlroční pauzi dost dával do těla na kole. Tedy, říkal to a tak si myslím, že možná i proto je teď tak rychlý na kurtu. A také jsem četla, že shodil asi šest kilo, což je vidět. A to byl byl hlavně podkožní tuk, svaly zůstaly. Ale o tom říkal, že to je práce Všetíčka.
Reagovat
Fandina
pauzy
Reagovat
peek
já myslel, že lob je lyžařský orientační běh
Reagovat
slacker
tahle v nouzi odehrana haluz ma s lobem spolecneho jen drahu micku. Loby to je neco se PK nikdy nenaucila
Reagovat
Fandina
Loby se snad není potřeba učit. Spíš jde o to, jestli je někdo často hraje nebo ne.
Reagovat
Krisboy
:DDDD
Tomu se říká naprostá ztráta soudnosti. Za každou cenu do všeho žvanit.
Reagovat
Fandina
Jj, dobře ses vystihl.
Reagovat
Krisboy
Aspoň nemám potřebu kecat do věcí, kterým nerozumím, ty "tenistko".
Reagovat
Fandina
Jsi užvaněný jako nějaká baba. Hraješ si tu na chytrého, ale skutek utek.

Takové lidi miluju.

Tenisu nerozumím, už podle jména jen fandím.
Reagovat
Fandina
Závodně jsem tenis nikdy nehrála, rekreačně ano, s dětmi, vnoučaty, kamarády. Ale tak trochu vím, jak to na takových sportovních soutěžích chodí, hrála jsem závoddně golf. Ale jinak tenisu jen fandím.
Reagovat
Fandina
Ale samozřejmě jen na amaterské úrovni.
Reagovat
Fandina
hraní golfu
Reagovat
.vorlik.
Je vidět, že jsi tenis očividně nikdy nehrála a rozumíš mu zhruba tak jako mravenec výrobě letadlových lodí... jinač bys takovou blbost nenapsala.
Reagovat
Fandina
Jj, v životě jsem nedržela raketu a nezahrála lob.
Reagovat
PetaM
Nějaké obranné loby si střihla i v Sydney ... :)
Reagovat
Kojinho
https://youtu.be/5FusOcitNho u Petry nic neobvyklého :)
Reagovat
EllNino
Petra je prostě borec :D
Reagovat
Kojinho
Hlavně mě udivuje, jak tam solí ty bomby z forehandu na trávě. :)
Reagovat
EllNino
vždyť je to upravený :D ... je to normálně video, kde hraje levačkou, ale je to stranově obrácený pro praváky, aby viděli, jak Petra zakládá údery :) Je to napsaný pod tim
Reagovat
blixa
Tvl Petra zahrála lob !!! Ona zahrála lob !!! To není možný !!! Ale to určitě jen díky tomu, že ho hrála pravou rukou, levou by to nedala !!! :D :D
Reagovat
lvicek
A pritom to byl uplne luxusni vitezny lob, ktery presne letel tak, ze na nej Begu nedosahla a pristal kousicek pred carou. Proste parada :). Tomu rikam shot of the year, at uz to WTA zahrnuje do ankety nebo ne ;).
Reagovat
Krisboy
Pravá lobbistka.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist