VIDEO: Murray okřikl Fogniniho. Sklapni, děláš to neustále

8. 10. 2019, 19:14
Video dne 12
Přes tři hodiny trvající bitva na Masters v Šanghaji mezi Andym Murraym a Fabiem Fogninim nenabídla pouze napínavý souboj, ale také drama při střídání stran. Murray svého italského soupeře, s nímž nakonec v tie-breaku rozhodující sady prohrál, dokonce okřikl.
Profily hráčů
F. Fognini a A. Murray

Murraymu se totiž nelíbilo, že se na síti chystal zahrát volej a Fognini dle něj zařval, aby bývalou světovou jedničku rozhodil. Trojnásobný vítěz šanghajského Masters za stavu 6-5 v rozhodujícím setu, kdy měl po výměně stran podruhé zkusit utkání dopodávat, rozmlouval s umpirovým rozhodčím Fergusem Murphym, kterému se snažil situaci vysvětlit.

"Hraju volej na síti a on do toho zařve a ještě mi řekne, ať se na něj pak nedívám. Řve uprostřed výměny," stěžoval si Murray umpirovému sudímu na porušení pravidel ze strany protivníka.

Do konverzace se však vložil Fognini a to Murrayho naštvalo: "Sklapni, děláš to neustále a proti každému soupeři," rozčiloval se Murray směrem k italskému bouřlivákovi.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

12
Přidat komentář
Krisboy
Reagovat
Mantra
toho naokplo,fognini hura
Reagovat
Fransoas
Pravděpodobně je to Váš oblíbenec.V podstatě je to obyčejný křivák.Když vyhrává,tak si hraje na machra. Viděl/a jste ho někdy když mu to nejde ?
Potom By se dalo diskutovat.S Paierem jsou na tom stejně.
Reagovat
safi1313
Je to jen role.. ve skutečnosti je Fabio jeden z nej sympataku jak v chování k fanouškům , tak i mezi hraci ;)
Reagovat
Mantra
souhlasím, Fabio mě dostal na svou stranu už tím vztahem s Flavií, jsem konzerva, tak jim moc fandím, a navíc mi vážně nevadí emoce, je to bouřlivák, ale pozitivní, to třeba jeden klokan to moc chce a není to příliš uprřímné.
Reagovat
Nenela
Naprosty souhlas. Fabio je jednicka.
Reagovat
Mantra
Nehledě na morálku skota, to je odpad, hra ok, zranění ok, media ok, reklama ok, ale pod tím pozlátkem je vidět zloba, zlost, zlá povaha, neupřímnost a křivost, ten člověk je mor sám na sebe , natož pro ostatní.
Reagovat
Torresek
Až na to že Paire a Fognini jsou velmi oblíbení mimo kurty. Chovají se jak se chovají především proto že tak byli vedeni když začali hrát mezi muži.
Takový Kyrgios a ještě hůře Tomic to dělají zcela úmyslně a bez pocitu viny a vůbec jim nevadí jak se na ně lidé dívají,
Reagovat
Krisboy
Navíc jak Fogna, tak Paire těmi svými výstupy škodí jen a jen sobě. Oni platí pokuty a oni dostávají trestné fiftýny.
Reagovat
smazaný uživatel
Shut up, fuck off..

Andy je spat :)
Reagovat
Davor1
Fognini is one of the only four players with a non-negative record against Murray among the ones who faced him more than 5 times, the others being Federer, Nadal, Djokovic.
Reagovat
Mantra
borec
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist