VIDEO: Nebezpečný nohejbal. Thiem kopl Schwartzmana do hlavy

14. 2. 2018, 16:52
Video dne 2
Dominic Thiem a Diego Schwartzman se v Buenos Aires domluvili na společném startu ve čtyřhře, ve které už vyřadili český pár Roman Jebavý a Jiří Veselý, ale také spolu v neděli den před startem turnaje navštívili fotbalový stadion místního velkoklubu Boca Juniors La Bombonera. Během ligového duelu, v němž si domácí lídr tabulky připsal tři body za výhru 1-0, si zahráli 'nohejbal' a exhibice mohla skončit ošklivým zraněním. Vášnivý fotbalový fanoušek Rakušan Thiem totiž kopl svého argentinského spoluhráče kolenem do hlavy a pořádně se vylekal. Schwartzman si však naštěstí odnesl jen monokl pod levým okem.
Profily hráčů
Dominic Thiem a Diego Schwartzman

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

2
Přidat komentář
Krisboy
Jsem si nikdy nevšiml, jak jsou si ti dva podobní :) Každopádně to byla Diegova chyba, kam tu hlavu cpal? To bylo jasně na kolínko nebo placírku :)
Reagovat
mayday
Těžce podobní :-) Jsem si po zapnutí sekundu dvě myslel, že je to Dom :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist