VIDEO: Nevídaný winner Jamese Blakea

17. 1. 2013, 00:20
Video dne 4
I takto se dá získat fiftýn. Zkušený Američan James Blake sice v kvalifikaci na Australian Open neuspěl, jeho nevídaný winner z 2. kola proti krajanovi Donaldu Youngovi se ovšem stal hitem Youtube. Pravidla bývalý čtvrtý hráč světa zřejmě neporušil, zda byl ale míček skutečně přiznán Blakeovi, se zjistit nepodařilo.
James Blake

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
a byl mu tedy přiznán? Přecijenom byl na druhé straně...
Reagovat
vendulkabendulka
Nevidela jsem, ale tipla bych si ze ano, podle me to neodporuje zadnemu pravidlu.
Reagovat
LubosZabloudil
Podle pravidel za síť - kolem sloupku - mohl, tedy až ve chvíli po dopadu míčku na jeho straně kurtu, a zároveň přitom nesmí šlápnout do soupeřova pole. Pravidla tak zřejmě neporušil, ale jak to rozhodčí posoudil, už na videu bohužel není.
Reagovat
smazaný uživatel
ja som ten zapas pozeral a ano fiftin bol za tento uder pripisany blakeovi aj ked boli z toho chvilu vsetci v rozpakoch :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist