VIDEO: Předvídavost, chytrost. Struff zahrál winner kolem sítě

13. 1. 2019, 07:00
Video dne 3
Jan-Lennard Struff se tento týden prezentoval ve velmi dobré formě, když se v Aucklandu dostal do semifinále dvouhry a triumfoval ve čtyřhře. V té ve včerejším finále s Japoncem Benem McLachlanem porazili 6-3 6-4 pár Klaasen/Venus a německý tenista přispěl k důležitému prvnímu brejku utkání parádním úderem. Za stavu 3-3 a 15-15 totiž dopředu předvídal, kam soupeř zahraje svou smeč, díky čemuž stihl doběhnout míček směřující ven z kurtu a vrátit ho do soupeřovy poloviny kurtu chytrým úderem mezi sítí a umpirem.
Profily hráčů
Jan-Lennard Struff

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
Chrenda
ale za mého mládí v sedmdesátkách a osmdesátkách se to tedy u nás neuznávalo. Ani by nás nenapadlo, to takhle zahrát. Myslím, že je to naprostá blbost, když to nepřelítne síť. Já bych to neuznával.
Reagovat
Chrenda
Bych chtěl vidět, jestli by tohle uznávali ve volejbalu, badmintonu nebo nohejbalu.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to čisto divácka záležitosť. A vzhľadom k tomu, že táto situácia nastane tak 1x za 10 zápasov, čiže približne 1 fiftín z 1000, tak je to podľa mňa úplne v poriadku to uznať, už len v kontexte atraktivity a šou.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist