VIDEO: Rafa popleta. Obrácené kraťasy si převléká během výměny stran

21. 2. 2015, 09:44
Aktuality 13
Rafael Nadal v nočním čtvrtfinále na turnaji v Riu de Janeiro divákům nabídl třísetový boj i úsměvnou scénku. Před třetím setem zápasu s Cuevasem, kterého nakonec zdolal 4-6 7-5 6-0, si v šatně převlékl kraťasy, až na kurtu však zjistil, že je má obráceně. Pobavené publikum včetně umpireového rozhodčího tak sledovalo, jak musel odehrát celý první game v dost nepohodlném outfitu, než během výměny stran všechno bleskově napravil. V tu dobu byly v Brazílii tři hodiny ráno, Španělovy zmatky se tak dají pochopit.
Profily hráčů
Rafael Nadal

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

13
Přidat komentář
Mayo
Toto dokáže iba El Matador :D ... ale ako sa smial Carlos, no mal som dosť :D
Reagovat
LubosZabloudil
Video rozšířeno i o příchod ze šatny.
Reagovat
spaniel
Inspektor Clouseau opět zasahuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak se schoval do ručníku pro jistotu :D :D Jsem čekala striptýz :(
Reagovat
Cico93
to by si chcela čo.
Reagovat
smazaný uživatel
tak jasné, ladies steady :D
Reagovat
George_Renel
A všechno je to jakési takové růžové. I to nasvícení. Asi ten karneval.....
Reagovat
mahycek
Rafa ne, bylo vidět, jak to chtěl rychle odservírovat, jak ho to stahovalo, takže žádné hrabání někde nebylo.
Reagovat
mahycek
Oprava, není tam, když přišel ze šatny, jak se diváci i Bernandez smáli.......
Reagovat
mahycek
Tady, na You tube už je jen závěr, po té první hře třetího setu, jak se převléká, ale naní tak když přišel ze šatny, jak se diváci i Bernandez smáli a slečny co drží deštníky měly co dělat, aby byly aspoň trochu vážné. Zkrátka chce to vidfět celé. Mě tím Rafa, mile překvapil i když jsem Roger, ale paráda.
Reagovat
smazaný uživatel
:-o
Reagovat
mahycek
Tak se musím poopravit z toho časného rána. Nadal v přestávce před 3 setem si nevzal šortky naruby, ale obráceně. Před 1 hrou třetího setu už mu Bernandez nedovolil si to převléci, tak musel odservírovat s obrácenými šortkami, takže sranda byla, že si neměl kam strkat míčky. Po první hře si pod ručníkem šortky otočil, před diváky , kteří se náramě bavili i slečny, které drží deštníky nad hráči. Já jsem přijel s hraní, tak to byla krásná vzpruha, po ránu. Žena mě to nahrávala, tak jsme se zasmáli. Ona je Nadalovec, tak říkala, že občas si obrátím kalhoty i já. To, ale nemyslim ve zlém, možná vás něco napadá, ale není to tak, jak někteří myslíte.
Reagovat
PetaM
Nevím, jak ostatní, ale já si umím dát do kapes míčky i když mám naopak kraťasy ... :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist