VIDEO: Ruská Máša není česká Dáša, aneb vítězný tanec dua Krejčíková/Siniaková

9. 9. 2013, 08:11
Video dne 21
Sedmnáctileté Češky Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková v sobotu na US Open vyhrály třetí grandslamový turnaj juniorek ve čtyřhře v řadě. Na začátku svého newyorského tažení uvedly, že případný triumf, kterému od začátku věřily, oslaví tancem přímo na kurtu. A jak slíbily, tak učinily. Podívejte se na radost velkých nadějí českého tenisu, které si oblíbily hit Michala Davida.
Kateřina Siniaková a Barbora Krejčíková

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

21
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ještě dodatek, můžeme mít velkou radost z toho, že holky vyhrály juniorský GS. Kdo by čekal tak úspěšný letošní US Open v deblu! Chápu dojetí Lucie Hradecké po úspěšném finále. Kolik bylo řečí, že Háčka jsou na dně a před rozchodem atd...Vyhrát GS je to největší zadostiučinění. Mám velkou radost.
Reagovat
smazaný uživatel
Já je přece neodsuzuju, jen se divím, že se to někomu může líbit. Věděl jsem, že píchnu do vosího hnízda, David má spoustu příznivců. To, že mezi ně nepatřím, neznamená, že mu upírám místo na slunci. Dokonce se mi dvě jeho písničky líbí, ale tohle je kolovrátková sračka a za tím si stojím. Takže podiv směřuje hlavně k této konkrétní písni. Jinak ale každému, co jeho jest. a taneček je hezkej. Howgh
Reagovat
smazaný uživatel
A proč si to nenapsal hned, že ti jde o konkrétní píseň ? Proč jsem reagovala : - naznačil jsi, že mladí lidé v roce 2013 přece nejsou tak hloupí, aby poslouchali nikoli tuto konkrétní píseň, ale vůbec Michala Davida. A to ještě dobrovolně. Ale tys přesně to udělal, žes je odsoudil, a zároveň také ty, kteří Davidovy písně poslouchají. Kdybys napsal: Tato píseň Michala Davida se mi vůbec nelíbí, je to jak kolovrátek, to by byl názor nesnižující druhé. Ale napsals, cos napsals. Má svoboda končí tam, kde začíná svoboda druhého. Vkusy jsou různé, mě například nic neříká moderní duc duc duc...bum bác nic....
Stan Borovitz - Byla jsem snad netolerantní k Jsem tady... ? Tím, že se mu oponovala ? Já mu neberu jeho názor, že se mu David nelíbí, tak ať, ale proč se diví, že se někomu líbí ? Ještě tak šikovně zdůrazňuje : v roce 2013, 17 letý holky , dobrovolně a Michala Davida. V tom je podle netolerance.
Reagovat
smazaný uživatel
A to vás třeba nenapadlo, že holky neposlouchají Michala Davida, ale líbí se jim od něj jenom tahle písnička (jako mně)? :D Já si tuhle písničku pouštěl třeba po semifinále AO 2012 nebo po semifinále RG 2012... Víc to radši nebudu rozebírat, abych někoho nenaštval. :D
Reagovat
Fandina
Psala jsem to dole, mohly vybírat podle melodie k tancování, nebo podle toho, že slova v písničce jsou o mladých holkách. Kdyby měl takovou písničku nějaký jiný zpěvák, tak by jí brali také. A i kdyby poslouchaly Davida, tak je to jejich věc, každému se líbí něco jiného.
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha, jak v roce 2013 můžou dvě 17 letý holky dobrovolně poslouchat Michala Davida.
Reagovat
Stan_Borowitz
Michal David? To je ten kuchař z pizzerie Colloseum, co připravuje spaghetti con gamberi e vitello con limone, ne? On má taky něco společnýho se showbusinessem?
Reagovat
smazaný uživatel
No a co ? Dnes přece máme tu svobodu ! Každý si může poslouchat jakou chce hudbu. David ? Proč ne. Nebo snad máme svobodu poslouchat jen některou muziku ? Třeba tu, která se líbí tobě ? Zamysli se. Z tvých slov je zřejmé, co je u nás obecným myšlením. Jak je možné, že někdo poslouchá něco, co mě se nelíbí ? A dobrovolně ! Ó, hrůza !
Reagovat
smazaný uživatel
To je druh farizejství ! ! !
Reagovat
PetaM
Michal David má některé písničky fakt super :) A není nad to, když České holky tancují na Českou písničku. Díky Bohu za to.
Reagovat
smazaný uživatel
je jen o trošičku starší než já. Začal být velice populární, když jsem končila základku. Některé jeho písně se mi líbily některé méně. Nelíbí se mi ale to odsuzování... teď časté než dříve... musíme se učit...toleranci...svoboda nespočívá v tom, že si dělám, co chci...na úkor druhého.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale on řekl svůj názor, na ten má taky ve svobodné společnosti právo, nebo snad ne? Je absurdní snažit se školit někoho v toleranci ještě větší netolerancí.
Reagovat
Fandina
vhodnou na taneček. A mohou poslouchat třeba úplně někoho jiného. Každopádně to byla hezká oslava, navíc, když ji předtím avizovaly a nakonec vyhrály. Dobře holky.
Reagovat
Fandina
Stan_Borowitz ... fanynka5 snad nikoho neškolila, také řekla svůj názor ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Já je přece neodsuzuju, jen se divím, že se to někomu může líbit. Věděl jsem, že píchnu do vosího hnízda, David má spoustu příznivců. To, že mezi ně nepatřím, neznamená, že mu upírám místo na slunci. Dokonce se mi dvě jeho písničky líbí, ale tohle je kolovrátková sračka a za tím si stojím. Jinak ale každému, co jeho jest. Howgh
Reagovat
bu17
gratulace!! :) .. ještě že tanec neodpovídá vaší hře :D
Reagovat
gambon
Tak hlavně že to holky zopakovaly 3x během roku na Grandslamech je známka stability a kord v ženskym deblu je to hodně velká výjimka! Tedko přitlačit v singlech, a další generace talentovanejch tenistek budeme mít! Jen tak dále.
Reagovat
smazaný uživatel
Pozor ! Jsou to zatím juniorky ! Teď mají před sebou tvrdý cíl, proniknout mezi dospěláky, pak teprve je možné mluvit o stabilitě ! A nech nás ženy na pokoji. Stabilito a korde !
Reagovat
PetaM
Já myslím, že v deblu prorazí určitě, pokud ho budou hrát :) V Singlu bude záležet asi hlavně na losu, ale i tak, časem to zvládnou :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, ze srdce to jim i nám přeji, aby i v dospělých prorazily. Ale, kolik bylo nadějí, které zapadly ! Moc si přeji, aby se to holkám nestalo.
Reagovat
PetaM
Já vím, třeba takové holky Plíškovy. Ale uvidíme, jak to S/K zvládnou :) :) Příští rok asi hodně napoví :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist