VIDEO: Semifinále v Monte Carlu

17. 4. 2011, 12:00
Video dne 3
Zřejmě předčasné finále v sobotu nabídli divákům v Monte Carlu tenisté Rafael Nadal a Andy Murray. Britský tenista v krásném souboji trápil světovou jedničku tři hodiny, ale ani on Španělovi v Monakuu první porážku od roku 2003 nepřipravil.
Rafael Nadal a Andy Murray

Parádní semifinále! Nadal udolal Murrayho až po třech hodinách boje



Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

3
Přidat komentář
steve79
No tak rafa zase vyhrál. Dneska to byl hezký zápas, Ferrer se držel docela dlouho. Škoda, že nezváld koncovky setu. Největším překpvaním turnaje je pro mě semifinále Murrayho. Jeho hra na antuce se dost zlepšila oproti minulým letem.
Reagovat
Matti
já jsem si vždycky říkal, že Murray má styl na antuku. Vše vrátí, je jistý od základky a přitom to výsledkově je jeho nejhorší povrch. Uvidíme, jestli Monte Carlo nebyl jen výkřik do tmy.
Reagovat
steve79
To je pravda uvidíme v Říme, tam bude mnohem větší konkurence. Přece jenom v Monte-carlu nehráli Djokovic, Soderling, což jsou dva hráči, kteří jsou na antuce hodně dobří. Jinak ještě k Fedexovi, jeho šance, že by vyhrál je hodně mála. Momentálně lepší hráči na antuce jsou Nadal, Djokovic. Pak je druhá garnitura Federer, Soderling, atd.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist