VIDEO: Sportovní gesta Del Potra a Čiliče

27. 11. 2016, 23:11
Video dne 28
Juan Martin Del Potro a Marin Čilič dnes během finále Davis Cupu v bouřlivé atmosféře záhřebské areny předvedli skvělá sportovní gesta. Vše začalo nepovedeným servisem Chorvata, který trefil sběračku míčků do břicha. I když se dívka snažila zachovat pokerface, Del Potro okamžitě pochopil, že zásah musel být bolestivý a nechal sběračku vystřídat. Rozhodčí pak kvůli dlouhé prodlevě nechal opakovat první servis, ale i Čilič se zachoval jako gentleman a výměnu zahajoval druhým podáním.
Juan Martín Del Potro


Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

28
Přidat komentář
brixner
Tvoje kydy občas i pobaví, ale neberu je vážně :-)
S tímhle příspěvkem ale souhlasím na 100%! Potro se měl holčiny zeptat, jak je na tom, ona by bezesporu řekla, že OK, že to dá! Potro si úplně zbytečně zahrál na příliš dobrého, fakt zbytečně!! Holčinu tím připravil o životní zážitek "odpodávat" finále DC při účasti absolutní momentální špičky! Tihle, jenž si myslí, že jen ten jejich názor je jediný správný, mš serou neuvěřitelným způsobem:-( Být tou sběračkou, na twitter či FB bych Potrovi napsal/a "poděkování". Hlavně, že se našla pálka pro toho šmejda Maradonu...
Ať žijou sluníčka všech barev a délky porostů...
Reagovat
Stan_Borowitz
a nevytvářel problémy tam, kde nejsou. Jak jsem to pochopil, tak je tam nějaký "pool" sběračů, kteří se pravidelně střídají, takže holka se akorát protočila o něco dřív, odpočinula si, a pokud jí bylo dobře, tak se zase při nějakém dalším střídání vrátila, takže ji o nic nepřipravil... a že po tom zásahu zatínala zuby, je na tom videu jasně vidět. Není divu, dostat míčkem, který láme prsty dospělému chlapovi, přímo na solar není PRO DÍTĚ asi úplně příjemné.

Já zase miluju ty, co od kompu vědí nejlíp, jak měl někdo něco udělat nebo neudělat. Možná ještě o něco víc než sluníčkáře. Kdyby se tam o dvě minuty pozdějc složila a odnášeli ji na nosítkách, tak byste zase mudrovali, proč ji neposlal pryč... udělal to v dané chvíli nejlépe, jak bylo možné. Pořád nějak zapomínáte na to, že šlo o dítě.

Když Almagro napálil Berdycha někam do předloktí, tak z toho byla skoro válka se Španelskem, nebo Hingisová trefila Hlaváčkovou, tak ta pak hrála v nějaké masce a tvrdila, že má zlomenou lícní kost, a to určitě ani v jednom případě nešlo o míček letící rychlostí cca 200 km/hod. Navíc v obou případech šlo o dospělé lidi, ne o děti.

Del Potro se prostě zachoval správně a nezaslouží si, aby se o něj nějaký obejda otíral jako o pošahaného sluníčkaře.
Reagovat
blixa
Co máte všichni s těma sluníčkářema a kavárníkama, dyk sluníčko i kafe jsou fajn, ne ? ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
A tak jasně, obojí je fajn, ale znáš to - všeho s mírou. Moc sluníčka způsobuje ošklivé popáleniny kůže a přemíra kávy zase zvyšuje krevní tlak, a tedy riziko kardiovaskulárních příhod... v tomhle případě si ale myslím, že bylo sluníčka tak akorát.
Reagovat
Lunej..
no comment. Hlavně, že tvoje příspěvky o tom, jak měl olympionik chodit na wc a podobně jsou fakt k věci a hodně zajímavé. Byl jsi vtipný, co si pamatuju, teď už máš jen vulgární "humor", kterému já teda opravdu nerozumím a ani nějak nechci. A sluníčko mám ráda, aspoň je víc světla.
Reagovat
brixner
Tohle nebylo psáno humorně, tohle myslím vážně, moc lidí se sere do věcí, do kteých jim nic není.
Jo a taky tě mám rád...
Reagovat
Lunej..
Nebavím se o tomhle příspěvku. A ty se snad do věcí nepleteš? Nadával jsi tady Vice nebo Mašeně, už ani nevím, tak co ti vadí tady? Že tu Juana pochválili za jeho gesto? Myslíš si vážně, že ta holka tam měla slzy proto, že ji Juan poslal vystřídat? Přijdeš mi spíš někdy zapšklý, jen proto, že tu lidi nepíšou podle tebe. Já vím, že mě máš rád, nejsi jediný.
Reagovat
gigin
Od tej doby, co se přestal podepisovat pod glosky je marný. Nesmyslné urážky, kraviny, pičoviny.
Reagovat
Stan_Borowitz
Omlouvám se za toho obejdu, nějak moc jsem se rozvášnil...
Reagovat
smazaný uživatel
ale presto, je tohle snad to nejlepsi, co jsi zde napsal. Jak uz zminil i Vlcek, vytratila se z nas normalnost. Viz ja - zapas jsem nevidela, takze jsem u videa jen po ocku jukla na holcinu, zda to nebylo na prsa a hned jsem se "uklidnene" hodne dlouze zahledela na skore. S patricnou podeziravosti, protoze DelPo umi a je velky dramaticky umelec. (Ale take nevim, jak jinak napr. zaridit, aby byli postizeni jeste viditelnejsi, nez kdyz od neho - bezdecne, prirozene a vlastne nahodou - dostanou celenku a selficko. A nekdo, spis vetsina, se nezmuze ani na to!) Mam opravdu tenisove oko a vnimani, cit pro hru, ale vlastne mi taky uz pekne "tenisove" hrabe!!! DelPo "tekl", prohraval, presto se dokazal odpoutat a vec vyhodnotit. Umoznit odpocinek a uklidneni na lavicce bylo v dane situaci opravdu prozirave reseni a i ta podana argentinska ;-) voda byla spravne. Samozrejme nevim, ale dokonce si starosvetsky predstavuju, ze volil tuto variantu, protoze slo o DIVKU, ze kluka by opravdu jen poplacal a zustal u ujisteni, ze dobry, jsme chlapi. Milovat ho nikdy nebudu, ale do svedomi mi tentokrat sahl.. vite.. ;-) Jo a dik, Stane, predstavila jsem si totiz, ze by sberacka byla moje dcera.. :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Díky... jen na dokreslení - mám mladší dceru zhruba v tomto věku, takže to asi proto vnímám o trochu víc...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jsem ti za toho obejdu vdecny Stane...dlouho jsem to slovo neslysel;) To je tu furt nejaky dement, blbec, deb..atd. Tazke za mne rozhodne spis diky;)
A jasne ze hlavne take za ten prispevek.
Reagovat
smazaný uživatel
ta holka bi to upně v pohodě ustála asy to bolelo ale klydně mohla dal nosyt míčki jen sy htěl zahrad na boha a ta holka bila evydentně smutna stoho že jí vocud vihodil víte
Reagovat
Gracias_Mendoza
*výte
Reagovat
Stan_Borowitz
No jo, taková do oči bijící hrubka! Jako kaňka v Hujerově diktátu o šakalích...
Reagovat
Hector.Salamanca
Je to běžná lidská slušnost. I to je ale krásný vidět, protože v takhle vypjatým zápase musely emoce pracovat. Krásný finále. Byl jsem vlastně nezaujatým divákem, ale Juanovi to hrozně přeju.
Reagovat
Stan_Borowitz
velkých hráčů a velcí hráči musí umět dělat velká gesta. Jinak by vrcholový sport přece neměl smysl. Palec nahoru pro oba a hlavně pro to děvče, které to schytalo naplno a přesto zachovalo kamennou tvář. A bolet to třináctiletou holku muselo kurevsky!
Reagovat
VlS
Asi to bolelo, v očích měla chuděrka slzy, ale byla statečná. Je fajn, když člověk vidí, že i hvězda je furt normální člověk.
Reagovat
Krisboy
Koukala docela smutně, asi to nebylo úplně příjemný. Ale zase má zážitek, že ji objal a utěšoval sám Velký Juan. Dneska už ji to nebolí a vytahuje se před kamarádkama, jaký jsou s Delpíkem kámoši :)
Reagovat
Lunej..
Viď? já bych z toho žila celý svůj zbytek života. :) Je super, že právě i podavači jsou bráni jako důležitý článek zápasu a ne jen jako malé děti, na které se občas řve, když se nedaří. Moc hezké.
Reagovat
Fandina
Možná se spíš vytahuje, že dostala šupu od Čiliče. Nedělejte z těch tenistů bohy.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak nakonec se může vytahovat obojím...
Reagovat
Fandina
Anebo se nevytahuje vůbec ... úsměv
Reagovat
Stan_Borowitz
Nebo tak. Třeba jen přikládá octan hlinitý na modřinu.
Reagovat
Fandina
Nebo tak ... úsměv
Reagovat
Rip.win
Tak nedělej
Reagovat
babolat.cz
a jaké gesto předvedl Cilic?
Reagovat
babolat.cz
aha, čumím na video a ono to druhé podání. No jo, TITULKY jak v Blesku
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist