VIDEO: Štěpánek se předčasně raduje z brejku. Spletl si skóre

6. 1. 2017, 10:15
Video dne 5
Radek Štěpánek včera v Dauhá nestačil na Novaka Djokoviče. Sebrat mu dokázal jediný servis, přesto se z brejku radoval dvakrát. Jenže poprvé to bylo předčasně. Za stavu 2-4 a 30-15 v prvním setu získal fiftýn a vypracoval si dva brejkboly, zkušený český veterán si ale myslel, že už má game v kapse a zamířil na lavičku. Musel se však vrátit na kurt a o brejk ještě tvrdě bojovat. Soupeřův servis nakonec přeci jen prorazil, ale zápas prohrál dvakrát 3-6.
Profily hráčů
Radek Štěpánek



Oba tenisté v zápase předvedli také tuto divácky atraktivní výměnu:

 

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

5
Přidat komentář
Stan_Borowitz
ATP v Dauhá ? semifinále. Tenis je velmi elegantní míčová hra, kterou mohou hrát dva nebo čtyři hráči. Na profesionální úrovni hrají muži a ženy zvlášť, výjimku však tvoří turnaje, kde proti sobě ve čtyřhře nastoupí muž i žena na každé straně. Této čtyřhře se říká "smíšená čtyřhra" nebo ?mix?. Tenis označovaný také jako bílý sport, je míčová hra pro 2 nebo 4 hráče. Původně se hrálo holou dlaní, od 16. století se začaly používat rakety (ze starofrancouzského racachier, vracet míč). Ze stejného slovního základu pochází také fríský národní sport keatsen. Hra bez raket se udržela pod názvem jeu de paume. V devatenáctém století se objevila zjednodušená lidová varianta zvaná lawn tennis (trávníkový tenis), v níž byly původní branky nahrazeny základními čarami a která se rozšířila do celého světa, kdežto pro původní hru se používal název royal tennis (královský tenis) a později real tennis (skutečný tenis).
Reagovat
fialka
To by som chcela vidieť returnovať Raoničov servis holou dlaňou, aúúú :)
Reagovat
janek_da
já bych chtěl vidět Raoničův servis holou dlaní
Reagovat
fialka
aj ja, silu má. :D
Reagovat
Krisboy
To je jelito :) Ale ta druhá výměna byla pěkná.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist