VIDEO: Tanec Wozniacké a Cibulkové

23. 11. 2011, 05:00
Video dne 20
V pondělí se v Bratislavě uskutečnila exhibice za účasti Caroline Wozniacké s Dominikou Cibulkovou a legendárních tenisových komiků Leconteho s Bahramím. I dámy se ale snažily o show, především tanečky v jejich podání stojí za shlédnutí. Světová jednička z Dánska sice prohrála tenisový souboj, na diskotéce by ale bodovala ona.
Dominika Cibulková a Caroline Wozniacká

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

20
Přidat komentář
smazaný uživatel
ako ja slovenka s ba:D teda bratislavy by som sa rada vyjadrila k dejto skvelej šou:) hladisko sa velmi dobre bavilo na tichto dvoch:) fakt skvela zabava a nemyslim si že to bolo nevkusne alebo čoprave naopak:) ja sa len modlim aby zase došla carolina:) a zamosrejme že okrem zabavi tam bolo aj kus pekneho tenisu:) a oboch stran:) a o štvorhre ty ani nehovorim:) uvidime koho zavolaju tendo rok:)
Reagovat
vojta91
kdyby se radsi misto podobnych saskaren soustredila na to, aby jeji tenis nebylo jen prepinkavani pres sit a cekani na chybu..
Reagovat
smazaný uživatel
Nějakou dobu hrála velmi dobře. Nebo snad ne? Už nepamatuješ na tu šňůru pěti vyhraných Masters (Premier 5 + Premier mandatory)? Plus v té době i dvě SF na grandslamech, v semifinále AO 2011 bohužel ve 2. setu nedala mečbol a nakonec ve třetím padla.
Jak mohla tím přepinkáváním porazit tolik hráček i na největších turnajích? Od května je to už výrazně slabší.
Reagovat
smazaný uživatel
Podrobněji komentovat to šou Caroliny raději ani nebudu. Ona je fakt blondýna, furt mě o tom přesvědčuje. Měli ji ještě více nalít tím šampáněm, to byla pak estráda :)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě jí chybí soudnost a celkově na mě působí příliš jednoduše. Tohle rozhodně není ani vtipmé, ani divácky zajímavé, ale zase v jejím podání neuvěřitelně trapné. Stejěn jako všechny její poksuy o humor.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty budeš asi nějaký mrzout... Jak jinak by měla vypadat exhibice? Caroline je šikovná holka a líbí se mi, jak se umí odvázat. :) Myslím, že se diváci v Bratislavě dobře bavili.
Reagovat
smazaný uživatel
Mrzout rozhodně ne, ale nemám smysl pro takhle přízemní a trapný humor. Mi se rozhodně to, jak se umí odvázat nelíbí, protože z toho vždy je ostuda. Tenisová exhibice má bavit tenisem a ne takhle vlezlým způsobem. A že se v Bratislavě bavili? To jen svědčí o návštěvnících.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nejsi mrzout, ale příliš velký intelektuál. :D Já nevím, asi mám širší spektrum smyslu pro humor. Ano, je to tenisová exhibice, ale jak už jsem psal níž, při exhibicích jde hlavně o zábavu a dobrou věc. Myslím, že oboje bylo splněno. To ale neznamená, že se tam nehrál dobrý tenis... Třeba bys změnil názor, kdyby se taková pěkná holka kroutila před tebou. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to asi ne, já ani Wozniacki nepvoažuju za krásnou holku jako mnozí. Prostě tuctová docela primitivní blondýna. A jinak ano, bylo splněno, ale jak píšu, bylo to dáno publikem, Já bych se tímhle třeba nebavil a chtěl bych vrátit vstupné.
Reagovat
smazaný uživatel
Předpokládám, že ty bys na takovou exhibici ani nešel. :D Jak píšeš o Caroline, tak jeden přívlastek sis mohl odpustit, ale jinak proti gustu... Holt každý má svůj vkus. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Montíku, víš, že zdejší nejpilnější autor článků Luboš Zabloudil taky moc fandí (nebo fandil) tvé Caro?
Koukni na příspěvek pod článkem z loňského října, kdy se během turnaje v Pekingu stala novou jedničkou.
By mě zajímalo, jestli ho Caro tím úpadkem bývalé výborné formy už pořádně neotrávila. Možná teď Lubošek fandí Kvitový :-)

http://www.tenisportal.cz/zpravy/wozniacka-to-dokazala-porazila-kvitovou-a-bude-novou-svetovou-jednickou-6753/
Reagovat
smazaný uživatel
No kdybych byl tenista, rozhodně bych nešel na exhibici, kde bych musel fanoušky bavit kroucením zadkem, když to teisem nezvládnu.
Reagovat
W.G.M.
Ano, bezezbytku sdilim tvuj nazor na Caroline... jeji zpusob zabavovani ostatnich zda se mi ponekud nestastny, je mi navic extremne nesympaticka a rovnez nerozumim tomu, ze je povazovana za krasavici (ano, jednooky mezi slepymi kralem, i kdyz takovych jednookych na WTA okruhu beha vic, ale i tak...): pripada mi trochu jako prasatko a lekla ryba zaroven.
Reagovat
smazaný uživatel
Ať každý fandí, komu chce. Jistě k tomu všichni mají svoje důvody... Třeba já mám Caroline rád, protože je krásná, sympatická, usměvavá, ráda pomáhá dobročinným organizacím, ráda komunikuje s fanoušky, fandí Liverpoolu jako já a poslouchá i podobnou hudbu. Navíc je nejlepší kamarádka s Vikou, to se taky počítá. :)

tomasinho, W.G.M.: Právě že holky zvládly tenis, tanečky i další věci. :) Já vám vaše názory neberu, ale některé výrazy byste si vážně mohli nechat... Pohled na krásu je vždycky subjektivní. Já třeba nevyhledávám jeden určitý typ. Líbí se mi Caroline a stejně tak se mi líbí Ana Ivanovic. :) Jestli někomu záleží na barvě vlasů, tak je to jeho věc. Mně záleží na něčem úplně jiném.
Reagovat
W.G.M.
No, mne se treba zrovna libi Ana Ivanovic :-), libila se mi Sabatini a v obliceji se mi libi Cibulkova.

Jo, trochu jsem to prehnala s tou zvireci charakteristikou, ale ja zrovna nemela po ruce lepsi vyrazy na to, jak popsat to, ze mi pripada takova nemastna neslana, nevyrazna, bezkrevna a v obliceji proste tak nejak odula a divna :-).
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, odpouštím ti. :) Že se někdo někomu líbí a někomu zas ne, to je úplně normální... Mně se Caro líbí a můžu jenom litovat, že neumím hrát golf. :D
Reagovat
tito
Fakt jste mne pobavila. Nejenom svou Vančurovsou parafrazí.
Reagovat
smazaný uživatel
Caroline je prostě zlatíčko a Dominika je taky fajn. :) Holky si to parádně užily a určitě i diváci byli spokojení. Ta čtyřhra s Lecontem a Bahramim byla taky skvělá, jsou to borci. Při exhibicích o výsledek moc nejde. Stačí se podívat, jak Dominika "proměnila" svůj mečbol. :D Tady je zábavné video z dvouhry... http://sport.huste.tv/tenis/highlight/21-11-11-h-dominika-cibulkova-caroline-wozniacki.html
Reagovat
VlS
Nemyslím si, že má smysl z tohohle dělat nějaké závěry, někdo si holky zaplatil, aby bavily diváky a asi jim dal i nějaké pokyny, tak si prostě vydělávaly svoje peníze.
Reagovat
smazaný uživatel
Při exhibicích jde hlavně o zábavu a dobrou věc. Dovolím si ocitovat ze sport.pravda.sk: "Nadácia Miroslava Šatana napokon získala z tejto charitatívnej akcie spolu 6500 eur." Myslím, že nikdo nemusel holky dvakrát přemlouvat, aby bavily diváky. Caroline to podle mě umí skvěle a Dominika se potom taky chytla. :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist