VIDEO: To nejlepší z exhibice Federera s Nadalem

22. 12. 2010, 12:48
Video dne 1
Roger Federer si nejprve dojel svým luxusním sportovním vozem pro Rafaela Nadala na letiště a ukázal mu centrum Curychu. Pak spolu také přijeli do Hallenstadion, kde večer odehráli charitativní exhibiční utkání. A Švýcar v něm splnil slib, který prezentoval během televizní upoutávky. K Vánocům Španělovi 'daroval' první set.
Rafael Nadal a Roger Federer

Když spolu v létě natáčeli televizní upoutávku na dvojzápas 'Match for Africa', Nadal se Federera ptal, co od něj dostane k Vánocům. Švýcar odpověděl, že mu během exhibičního utkání daruje první set. A jak slíbil, tak včera v Curychu splnil.

"Vypadá to tak, ale tak to nebylo," usmíval se Federer, zda šlo o domluvu.

Federerovo přivítání Nadala:


Nejlepší momenty z curyšské exhibice:

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
delat rozhovor primo pred spustenym letadlem...zrejme profici ;) taky by me zajimalo, kolik dostal Fede $ za to, ze jel tim merglem ^^ ale jinak to vypadalo hezky. skoro jak u nas ve meste
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist