VIDEO: To nejlepší z Turnaje mistryň 2014

27. 10. 2014, 21:56
Video dne 3
WTA připravila sestřihy nejlepších výměn a zajímavých okamžiků z právě skončeného Turnaje mistryň. Připomeňte si premiéru vrcholu sezony v Singapuru, kde včera triumfovala světová jednička Serena Williamsová.

Nejlepší výměny na Turnaji mistryň 2014:




Nejlepší okamžiky na Turnaji mistryň 2014:

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

3
Přidat komentář
Fandina
výměny i nejlepší okamžiky. Super!!!
Reagovat
FulnekUltras
Petra měla v úvodním zápase s Agou opravdu smůlu na až nepochopitelně pozdní čas hry, s nímž se mnohem lépe srovnala soupeřka. Organizátoři by propříště měli na tyto nejisté časy do programu zařazovat spíše debly či představení veteránek - přesně naopak, než to udělali v úterý. Historie se ovšem na tyto "drobné" detaily neptá. Druhý duel proti Šarapovové přinesl od naší jedničky naopak naprosto vynikajicí výkon, umocněný ještě velkou motivací přerušit dlouhodobou sérii porážek s Ruskou. No a ve třetím měření sil Peťa narazila na Caro v její patrně životní formě, takže výslednou porážku nelze brát až za takové zklamání, jak to některým takyfanouškům zjevně připadá. Cesta do semifinále každopádně vedla přes výhru nad Polkou - tam se v podstatě rozhodovalo. Komplexní pohled: nesplněná výsledková očekávání, ale vzhledem k výkonu proti rozhodně ne zcela "tužkové" Maše (jak někteří tvrdí), také pořád slušně nadějný příslib do nového roku - a další motivace k bojům o absolutní světovou špičku samozřejmě stále obrovská.
A celková vítězka turnaje? Reálně přehrála pouze momentálně zcela marnou Genie, zatímco proti Aně, Caro i Simoně bylo celkově klíčové především její dominantní sebevědomí, srážející naopak důvěru soupeřek ve vlastní síly adekvátně dolů. Ani Petra by proti ní v případném semifinále podle mého nebyla bez šancí. Střízlivě vzato - Serenina velká éra už nezadržitelně končí. Při nejlepší vůli bude trvat ještě 1-2 roky - a pouze sama S.W. ví nejlépe, co všechno pro ni v posledních letech byla schopna obětovat.
Reagovat
ptpc
Proste najlepšie z najlepších...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist