VIDEO: Tréninkové jednotky v Melbourne

15. 1. 2012, 10:00
Video dne 4
Do startu Australian Open zbývá 15 hodin. Nemůžete se prvních bojů na kurtech v Melbourne dočkat? Zkraťte si čekání alespoň shlédnutím videí, v nichž jsou sestříhané poslední tréninky tenisových es.
Novak Djokovič v Melbourne











Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

4
Přidat komentář
Heather_Fedex
Ja uz jsem to sice psala ale napisu to znovu: strasne moc se uz tesiiiiiiim!!! ;D pevne verim ze uspeje alespon jeden z mych oblibencu
Reagovat
smazaný uživatel
Já to přeju Kvitové, aby se dostala alepsoň do semifinále, hlavně ať nenarazí na Serenu. Z té mám strach. Jinak se moc těším na zápas Murray - Harrison.
Reagovat
Heather_Fedex
Podle mne se serena nedostane ani do semifinale. V petrinej casti pavouka muze pozlobit pouze ivanovic, pavlyuchenkova a mozna v 1. kole
Reagovat
Heather_Fedex
Jak je mozni ze mi to neuverejnilo prispevek tak jak jsem ho psala? Chtela jsem napsat ze v 1. kole ji (petru) muze potrapit i dushevina (v minulosti stihla pozlobit treba i serenu )
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist