VIDEO: Tsitsipas si setbol připravil povedeným prohozem

8. 10. 2020, 09:30
Video dne 4
Stefanos Tsitsipas na začátku včerejšího čtvrtfinále na Roland Garros proti Andreji Rubljovovi prohrával 3-5, ale pak vývoj otočil a setbol si připravil povedeným křižným prohozem zahraným v běhu. Setbol proměnil a nakonec zvítězil 7-5 6-2 6-3.
Profily hráčů

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

4
Přidat komentář
woody
Se na svou výšku výborně pohybuje. Pokud to zmákne v hlavě bude velmi úspěšný.
Reagovat
Marduch
Jj, přijde mi, že u něj právě nastává to lámání chleba, tak transformace z nadějného, pohybem i technikou neučesaného mladíka v hotového rutinního matadora..
Reagovat
smazaný uživatel
Když se podíváš na tenis celého SF, tak Tsitsipas má nejlepší hru. Pokud má připravenou hlavu, tak může klidně vyhrát titul.
Reagovat
Marduch
Souhlasim, klidně to může dovalit až do kuchyně. Překážkou může být ve finále zabehnute pohyby planet a nastavení magnetických pólu Zeměkoule během každoroční konání RG. Vyzvat Nadala ve finále RG, na to hráči ani výborná hra nemusí být nic platná..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist