VIDEO: Vyhrocené momenty na Masters v Miami

5. 4. 2020, 23:04
Video dne 0
Dnes měl v Miami vyvrcholit turnaj Masters 1000. Letos se však na slunné Floridě nehrálo, tak si připomeňme alespoň nejvyhrocenější momenty z minulých ročníků. Mezi pěticí situací figuruje i Radek Štěpánek, kterého Chilan Fernando González před 11 lety trefil smečí. O rok dříve Rus Michaj Južnyj praštil sám sebe raketou tak, že si způsobil tržnou ránu na hlavě.

Předloni Španěl Fernando Verdasco chtěl nechat vyvést fanouška. To je ku*va můj táta, zlobil se Australan Thanasi Kokkinakis.

Verdasco si při změně stran v průběhu rozhodujícího setu stěžoval umpirovému sudímu, že jeden z diváků, který sedí v Kokkinakisově lóži, mezi prvním a druhým servisem neustále mluví, a to Španěla ruší.

Kokkinakis rozmluvu Španěla s umpirovým rozhodčím vyslyšel. Nato Verdasco směrem ke svému soupeři prohlásil: "Nemluvím o tobě, ale o někom v hledišti." Poté začal Kokkinakisovi popisovat osobu, která mu vadí. Odpověď určitě nečekal. "To je ku*va můj táta," řekl Australan. "Myslel jsem, že je to tvůj kouč," divil se Verdasco.

Loni si Nick Kyrgios užíval zápas proti Srbu Dušanu Lajovičovi, ale také se dostal do konfliktu s jedním z diváků, kterého nakonec musela z publika vyvést ostraha.

Vyhrocená byla situace v roce 2018 po zápase mezi Stefanosem Tsitsipasem a Daniilem Medveděvem. Ruský tenista po obratu zvítězil 2-1 na sety, soupeř ho ale prý při podání rukou nazval 'ruským hovadem' a Medveděv vypěnil.

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist