Virtuální charitativní turnaj Stay at Home Slam vyhráli Fritz s Raeovou, peníze věnovali dětem

4. 5. 2020, 09:20
Aktuality 1
Další z charitativních virtuálních turnajů ovládli tenista Taylor Fritz a osobnost mobilní aplikace TikTok Addison Raeová. Americká dvojice na herní konzoli Nintendo Switch vybojovala prémii milion dolarů (25 milionů korun), kterou věnovala organizaci No Kid Hungry starající se o hladovějící děti v USA.
Profily hráčů

Pandemie koronaviru bohužel pro celý tenisový svět znemožňuje konání skutečných turnajů, proto máme za sebou už druhou virtuální akci na dobrou věc. Po on-line klání Mutua Madrid Open Virtual Pro, jež alespoň částečně nahradilo madridský antukový podnik, se v neděli odehrál jednodenní Stay at Home Slam.

Na konzoli Nintendo Switch ve hře Mario Tennis Aces si nejlépe vedli Fritz s Raeovou. Americká dvojice porazila například sestry Serenu a Venus Williamsovy, Naomi Ósakaovou a ve finále 6-4 Keie Nišikoriho, který startoval po boku DJ Steva Aokiho. "Byl jsem nervóznější než při jakémkoli z mých skutečných zápasů," vtipkoval 24letý Fritz. "Byla to zábava, Addison náš tým táhla," dodal.

Virtuální turnaj zorganizovala marketingová společnost IMG. Ta se rozhodla spojit svých osm tenisových klientů s osobnostmi z jiných odvětví. Další hvězdné dvojice vytvořili Serena Williamsová s topmodelkou Gigi Hadidovou, Venus Williamsová s hráčem amerického fotbalu DeAndrem Hopkinsem, Maria Šarapovová s modelkou a podnikatelkou Karlie Klossovou, Madison Keysová se zpěvákem Sealem, Kevin Anderson s Ryanem Tannehillem a Naomi Ósakaová s Hailey Bieberovou.

Turnaj byl živě vysílán na Facebooku a moderovali jej bývalá světová jednička John McEnroe a youtuberka Justine Ezariková. Každý z účastníků obdržel 25 tisíc dolarů, které věnoval libovolné charitě, vítězný tým obdržel šek na milion dolarů. Ten Fritz s Raeovou věnovali organizaci No Kid Hungry starající se o hladovějící děti v USA.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
FulnekUltras
čumím jako blázen
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist