Virus je pryč, raduje se Plíšková. V Římě si zahraje i debl s Görgesovou

11. 5. 2019, 17:42
Aktuality 33
Karolína Plíšková se vyléčila z virového onemocnění, kvůli kterému se minulý měsíc odhlásila z turnaje v Praze, a na antukovém turnaji v Římě se kromě dvouhry představí spolu s Němkou Julií Görgesovou i ve čtyřhře. Pátá hráčka světového žebříčku to dnes oznámila na sociálních sítích.
Karolína Plíšková

"Chtěla bych informovat moje fanoušky o mém zdravotním stavu. Dnes jsem dostala podrobné výsledky testů a vypadá to, že virus je pryč. Konečně tak můžu začít naplno makat," napsala dobře naladěná Plíšková.

S virovým onemocněním prý bojovala už od února. V březnu se sice dostala do finále v Miami, ale v dubnu se vinou zdravotních problémů nemohla naplno připravovat na antukové turnaje.

Ve Stuttgartu sice zkusila obhajovat titul, ale nebyla ve své kůži a hned v úvodním zápase podlehla ve třech setech Viktorii Azarenkové. Následně se odhlásila z domácího turnaje v Praze, tento týden v Madridu vypadla ve druhém kole po třísetovém duelu s Katerynou Kozlovovou.

Nyní už se sedmadvacetiletá Češka, kterou trénuje Španělka Conchita Martínezová, naplno připravuje v Římě. V úvodním kole má volný los, první zápas odehraje nejdříve v úterý proti Australance Alje Tomljanovicové, nebo jedné z kvalifikantek.

Plíšková si bude chtít v Římě napravit reputaci po loňském extempore. Tehdy v důležitém okamžiku závěru úvodního zápasu proti Marii Sakkariové totiž rozhodčí neprávem přiznaly bod soupeřce a česká tenistka to psychicky neunesla. Nejprve se několik minut marně domáhala spravedlnosti a nakonec místo podání ruky rozhodčí rozmlátila raketu o umpire.

Letos je světová pětka Plíšková v italské metropoli přihlášená i do čtyřhry, kterou už třetí sezonu v řadě téměř nehraje. Vzhledem k malé vytíženosti v posledních týdnech se však rozhodla teprve podruhé v tomto roce do deblu nastoupit, celkově 19. společný turnaj absolvuje se svou německou kamarádkou Julií Görgesovou

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

33
Přidat komentář
George_Renel
Je fajn že je zdravá a může vše naplno.
Ovšem nemyslím si, že je dobré to hnát tak, že musí hrát i debla.
Reagovat
tommr
řek bych, že to je Goergesová když už spolu budou hrát debla ... :)
Reagovat
Torn
Nemá to na Julii nějak tlustou ruku?:D
Reagovat
tmora
Ma kratky a celkem tlustý nohy, to bude cibule.
Reagovat
Pavol
Ten kto si myslí že je zdravý je len zle informovaný.
Reagovat
blixa
A ty jsi na tom jak ? Nemocný nebo dobře informovaný ? :D
Reagovat
Fransoas
Nechme se prosim překvapit.Mohlo by to tak být.Je také zajímavé,že se po delší době rozhodla hrát debl.Asi je fakt,že s Julií je víc jak dobrá kamarádka,jinak by se s ní nepřihlásila do turnaje.
Reagovat
tommr
Karolína potřebuje před FO odehrát co nejvíc zápasů. Toho debla má jako pojistku pro případ, že by v singlu zase vypadla už v úvodu turnaje ...
Reagovat
com
"Chtěla bych informovat moje fanoušky o mém zdravotním stavu.. Takže zpráva pro mě :D Chtelo by to titul :)
Reagovat
LukasH
Kdyby je tak někdo naučil správně používat přivlastňovací zájmena...
Reagovat
annah
Zájmeno "svoje", "svůj" atd. mnohým nevoní. Asi jim připadá málo přivlastňovací.
Reagovat
FulnekUltras
Kdyby současná holátka deformovalo ze západu jen tohle, budu spokojený.
Reagovat
Fandina
Tak těžko může někoho deformovat východ, když tam nikdo netouží být.
Reagovat
Fandina
Každý směřuje směr západ. Co by hledal v Rusku?
Reagovat
annah
Bídu, chaos, nesvobodu, skrytou totalitu a beznaděj. Věřte mi, ja tam byla cely mesic. Ten národ se nikdy nepouci. Je to prostě divoky vychod, co vzdycky bude potřebovat cara a půjde za ním jak ovce.
Reagovat
rybicka
No, neodporuji, jen opatrně s hodnocením. U nás se také valná většina snaží si ulehčit a tímto o JEDINÉHO silného vůdce. Takže je máme. Nakonec tak se rodil i "ten" VŮDCE...
Reagovat
sojka1
trochu ti zavidim, pro me je ta zeme dozivotni nocni mura, zrudna Hydra hruzy... zarekla jsem se, ze do ni nikdy nevkrocim. Mam ale rada starou ruskou literaturu.... zrejme bych rada videla treba Moskvu... ale uz TO neprekonam... do smrti NE! :-((
Reagovat
annah
Mne ani na te Moskve nic nezaujalo. Ovsem venkov ve stepich za Volgogradem, to bylo fakt něco. Tam civilizace ještě nevkrocila.
Reagovat
Ela-fon-isi
A svrab. Chytnu ho tam skoro vždy.
Reagovat
rybicka
Jj i ty vši volily směr na západ. Tady od války do roku 1968 nebyly Ani sociálně slabí je neměli!!! No a potom si přijely v tancích...
Reagovat
rybicka
...chápu, "ušáky shazovaný" pruhovaný brouk přijde určitě na řadu :-)))))
Reagovat
Fandina
Jsou horší chyby, hrubky. Dočetla jsem se na webu, že co se týká přivlastňovacích zájmen, tak hodně chyb vzniká třeba díky překladům třeba z angličtiny. Tam existuje jeden tvar. Můj, moje a tak se to přeloží. Třeba časem, díky kosmopolitnímu vývoji, zmizí i některá slova, tvary, skloňování, užívaná specielně v češtině. Třeba zmizí i y a bude jen jedno i. Úsměv.
Reagovat
Fandina
Moje hrubky jsou horší, co takové spiciálně, hned chyba.
Reagovat
LukasH
Horší chyby určitě jsou, ale prostě to zní tak nečesky..aspoň pro mě :-)
Právě jak z toho překladače. Čeština se určitě měnit bude, ovšem i/y jen tak zmizet nemohou, když se jejich použitím mění významy slov, pády atd.
Reagovat
Fandina
Tomu rozumím, mě něco také vadí a druhému ne. Tak třeba mě tahá za uši tady na TP, když čtu místo nový novej, tahle koncovka mi hrozně vadí. Jesli bych řekla, chci informovat moji rodinu nebo svoji rodinu. To si teď nějak nedovedu vybavit, jak se o tom bavíme. Ale nějak mě to nevadí, moje svoje. Vždycky vím, o co jde.

To i, y, by se mi líbilo. Odpadly by pětky z diktátů. Bylo by to fajn. Ale chápu, že ta květnatost, měkkost a tvrdost češtiny by potom byla smrtící. Nicméně, jsou tvary, které se mění a mizí. Třeba svůj jednou také nebude ... :-))
Reagovat
Fandina
Já zase pořád chybuji v mě, mně, mi, mne. Hrubka na hrubku, v tomhle příspěvku jich je mraky.
Reagovat
annah
Je to jednoduché. Dlouhý tvar je jen ve 3. A 6. Pádu .
Reagovat
tommr
konečně nějaká dobrá zpráva. Doufám, že se to projeví i na výsledcích a Karolína si v Římě aspoň částečně vynahradí bodovou ztrátu z Madridu. Los má relativně dobrej ...
Reagovat
FulnekUltras
My ostatní vnímáme raději dění v reále.
Reagovat
annah
Ale to tak...
Reagovat
Fandina
Každý člověk vyslechne, co řekne druhý a vezme to na vědomí. To jen rypáci a závistivci za vším hledá něco špatného.
Reagovat
Fandina
hledají
Reagovat
Ela-fon-isi
A hlodají. :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist