Vítězka US Open Raducanuová má letos už čtvrtého trenéra

18. 10. 2021, 10:34
Aktuality 19
Emma Raducanuová se bude podle britských médií dočasně připravovat pod vedením španělského kouče Estebana Carrila, který v minulosti trénoval další Britku Johannu Kontaovou. Pro osmnáctiletou vítězku US Open, jež hledá někoho s většími zkušenostmi z okruhu WTA, je to letos už čtvrtý trenér.
Profily hráčů
Emma Raducanuová

Raducanuová necelé dva týdny po senzačním triumfu na US Open ukončila spolupráci s Andrewem Richardsonem, který ji vedl dva roky v juniorkách a s nímž se v červenci znovu dohodla na krátkodobém angažmá pro americkou část sezony. Mezitím ji trénoval Nigel Sears, na říjnovém Indian Wells jí pomáhal Jeremy Bates.

Raducanuová na US Open prošla jako první hráčka v historii z kvalifikace až ke grandslamovému titulu, navíc bez ztráty setu. V Indian Wells vypadla už ve 2. kole, následně se odhlásila z turnaje v Moskvě. Do konce sezony je přihlášená ještě na turnaje v Rumunsku a Rakousku.

Ondřej Jirásek, ČTK

Komentáře

19
Přidat komentář
com
Na AO bude novej rekord.. Vyhraje opet hracka z kvaldy, ktera vsak v poslednim kolem kvalifikace prohraje a do hlavni souteze nastoupi jako LL smilesmile Pak uz nebude zadna Raducanu-mánie, ale tou opevovanou bude Kristyna Pliskova smile
Reagovat
paddy
nejtěžší bude se dostat do té kvalifikace, pak už je to brnkačka smile
Reagovat
PetaM
Ta to střídá jak Plíšková.
Reagovat
Bob
Raducanu je jeden z mnoha důkazů, že ženský tenis není konzistentní. Vyhrát může kdokoliv, klidně i hráčka z kvalifikace..
Reagovat
sojka1
hlavne se mi ulevilo, ze muzi jsou dostatecne konzistentni a neprekvapivym vitezem IW je 21. nasazeny....
Reagovat
Nola
jj, pani to zabili tentokrat.... casy sa menia, a ktovie ci fans WTA nezacnu mat casom podobne poznamky smerom k ATP smile
Reagovat
blixa
Taky mám ten dojem, časy se mění ... smile
Reagovat
Bob
Jediný turnaj, který kdy vyhrála je GS. Ženský GS může vyhrát kdokoliv. Oproti mužskému je ženský tenis na GS nekonzistentní. Vyhrála tam holka z kvalifikace..
Reagovat
smazaný uživatel
Jediný turnaj, který kdy vyhrála je GS. Ženský GS může vyhrát kdokoliv. Oproti mužskému je ženský tenis na GS nekonzistentní. Vyhrála tam holka z kvalifikace..
Reagovat
Patik
Možno by bolo ideálne mať na každý turnaj konkrétneho špecialistu na daný turnaj..slečna už je tak vysoko že už asi len dolaďuje a vychytáva posledné chybičky v špecifických podmienkach.
Reagovat
smazaný uživatel
Přitom by stačilo, kdyby jí někdo pořádně vopíchal.
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
Blondie
Tobě by se stačilo propohlavkovat.
Navíc to zvládneš i sám.
Reagovat
smazaný uživatel
ale proč tak silná slova z klávesnice dámy s tak líbezným nickem
Reagovat
aligo
No jo, hvězdné manýry jsou tu!! To byla rychlost smile
Reagovat
sojka1
mozna, ale mozna taky jen normalni hledani, ktere ma usnadnene svym uspechem, nemusi pocitat penize a zbytecne setrvavat v necem, co si evidentne nesedlo a doufat (protoze je to levnejsi) ze se nevyhovujici stav nakonec zlomi... samozrejme, ze se kvalita trenera projevi az po delsim pusobeni, ale musi ji prece vyhovovat i po lidske strance a na to staci tyden... den nekdy, hodinka... :-)) a nebo je fakt zpovykana uz, mozna.....
Reagovat
Patik
Niekedy stačí hodinka nato aby poznala čo je to za trénera alebo človeka..to by ale znamenalo že sa s niekym stretne a do hodiny uzatvorí dohodu/zmluvu s človekom ktorého vidí a počuje prvýkrát..či nie ?
Reagovat
sojka1
nie... :-) trenera si jiste vybira podle jeho povesti, erudovanosti, odbornych referenci, podle jeho predchozich uspechu, taky podle jeho moznosti, ona zacina, takze i podle rady... to je nesnadna a dlouha cesta, ale muze velmi rychle poznat (citit, vnimat) ze ji nesedi... v dusnu se neda pracovat a predevsim se nabizi otazka, proc by v nem mela pracovat... i trenerska hvezda ji muze byt necim protivna a muze z ni mit po osobnim setkani hned blok... to je prece normalni....
Reagovat
Blondie
Podle čeho tak soudíš, proboha?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist