Vondroušová i Strýcová skončily ve druhém kole

1. 6. 2017, 12:42
Aktuality 113
FRENCH OPEN - Cesta Markéty Vondroušové na prvním grandslamu mezi ženami skončila ve druhém kole. Česká kvalifikantka dnes na French Open nestačila 6-7 4-6 na Darju Kasatkinovou. Neuspěla ani Barbora Strýcová, která prohrála s domácí Alizé Cornetovou 4-6 1-6. O postup bude dnes bojovat ještě česká jednička Karolína Plíšková proti Jekatěrině Alexandrovové z Ruska.
Markéta Vondroušová; © Twitter ČT Sport

Hned dvě velké premiéry má za sebou Markéta Vondroušová. Sedmnáctiletá Češka vůbec poprvé startovala na grandslamu mezi ženami. Svou premiéru v kvalifikaci zvládla fantasticky, když ve třech zápasech ztratila jen sedm gamů.

Rodačka ze Sokolova tak navázala na úspěch z prestižního podniku ITF 100k ve slovenské Trnavě, kde slavila čtvrtý letošní titul, díky kterému se posunula do první stovky žebříčku.

V úterý si odbyla premiéru v hlavní soutěži grandslamu mezi ženami. A znovu ve velkém stylu. Domácí Amandine Hesseové povolila jedinou hru a z kurtu ji doslova vypráskala. Ve čtyřech duelech na French Open tak prohrála jen osm gamů a na kurtech se dohromady zdržela pouze 3 hodiny a 35 minut.

V posledních devíti utkáních neztratila Vondroušová jediný set. O prodloužení své neporazitelnosti dnes bojovala proti 26. nasazené Darje Kasatkinové, s níž se na profesionálním okruhu zatím nepotkala.

Statistiky zápasu
Kasatkinová - Vondroušová
0 esa 3
2 dvojchyby 4
81% 1. podání do kurtu 71%
62% úsp. po 1. podání 58%
36% úsp. po 2. podání 40%
67% úspěšnost na síti 70%
16 vítězné míče 19
16 nevynucené chyby 23
5/5 brejkboly 4/8
čas 1:21

Jediný dosavadní souboj spolu obě hráčky svedly před třemi lety právě na pařížské antuce. Tehdy v semifinále juniorek těsně zvítězila Kasatkinová a poté si došla pro trofej.

Kasatkinová na okruhu WTA Tour stejně jako Vondroušová letos poprvé triumfovala. Vítězství to ale bylo cennější, protože se jednalo o turnaj série WTA Premier v Charlestonu, jímž Ruska zahájila antukové jaro.

Vondroušová o týden později ovládla podnik nižší kategorie WTA International v Bielu, na rozdíl od Kasatkinové však musela projít tříkolovou kvalifikací.

Na dalších akcích se dvacetiletá Ruska trápila. Ve Stuttgartu, Madridu i Římě vypadla v prvním kole. Sérii tří nezdarů přerušila až v prvním kole na French Open, když udolala Yaninu Wickmayerovou. V Paříži potvrdila zlepšenou formu také dnes.

Hrálo se hodně rychle. Nejprve šla do vedení Vondroušová, která si vypracovala vedení 2-0. O náskok ovšem ihned přišla. V sedmém gamu měla šanci jít opět do brejku, ani jeden ze dvou brejkbolů však nevyužila a úvodní sada nakonec po 37 minutách dospěla do tie-breaku.

V něm měla jasně navrch zkušenější Kasatkinová. Ruska podala bezchybný výkon, naopak česká tenistka nedokázala dostat své returny přes síť a ve zkrácené hře uhrála jediný bod.

Kasatkinová postoupila zaslouženě

Kasatkinovou vyhrané úvodní dějství evidentně uklidnilo. Svůj již předtím solidní výkon ještě zlepšila a ve výměnách chybující Češku přehrávala. Díky pestré hře si vypracovala vedení o dva brejky. O jeden z nich sice ihned přišla, nicméně ten druhý si pohlídala až do konce utkání.

Vondroušová se v průběhu dnešního souboje opakovaně chytala za levou ruku, která evidentně nebyla stoprocentně v pořádku. "Trošku jsem cítila ruku od začátku při servisu, ale je to asi celkově z únavy," řekla.

I tak může být se svou premiérou na grandslamu spokojená. V žebříčku WTA by měla v příštím vydání figurovat okolo 80. pozice. "Pro mě to byl životní turnaj, protože jsem na svém prvním grandslamu uhrála kolo. Určitě mě porážka mrzí, ale zas na druhou stranu je to super výsledek," uvedla Vondroušová.

"Ona vůbec nic nezkazila a tlačila mě hodně. Moc míčů zadarmo nedala, takže jsem si to musela uhrát. Nehrála jsem úplně špatně, neudělala jsem nic špatného, ale ona si to uhrála a důležité míče zahrála líp," hodnotila Vondroušová.

Po zápase schovala hlavu do ručníku a ještě hodinu poté měla oči zarudlé od slz. "Jsem uplakaná. Obrečím každou prohru. Letos jich moc nebylo, tak to mrzí o to víc," řekla tenistka, která v této sezoně prohrála teprve posedmé z 58 utkání.

Kasatkinová tak vyrovnala své maximum na pařížské antuce. Loni si rovněž zahrála třetí kolo. V něm bude letos čelit největší favoritce na titul Simoně Halepové, nebo Tatjaně Mariaové.


Vypadla i Strýcová
Po Markétě Vondroušové končí ve druhém kole letošního French Open také Barbora Strýcová. Dvacátá nasazená na největším kurtu areálu Rolanda Garrose bojovala proti domácí Alizé Cornetové, s níž měla před startem dnešního duelu negativní bilanci 2-5, nicméně poslední dvě vzájemná měření sil vyhrála.

Strýcová měla před loňským French Open na pařížské antuce neuvěřitelně mizernou bilanci. Česká tenistka pouze jednou prošla prvním kolem (v roce 2004) a loni si na druhé akci velké čtyřky teprve poprvé v kariéře zahrála třetí kolo, čímž přerušila sérii devíti porážek v hlavní soutěži.

Statistiky zápasu
Strýcová - Cornetová
0 esa 0
2 dvojchyby 5
55% 1. podání do kurtu 59%
42% úsp. po 1. podání 61%
40% úsp. po 2. podání 46%
46% úspěšnost na síti 63%
13 vítězné míče 15
36 nevynucené chyby 20
3/12 brejkboly 6/10
čas 1:47

Jedenatřicetiletá rodačka z Plzně odehrála před vrcholem antukové sezony čtyři přípravné turnaje. Ve Stuttgartu, Madridu i Římě skončila shodně ve druhém kole. Nejvíce se jí dařilo na domácí půdě. V pražské Stromovce došla poprvé v kariéře do semifinále.

V prvním kole letošního ročníku pařížského grandslamu ztratila Strýcová pouhé tři gamy, když nedala sebemenší šanci Alison Riskeové ze Spojených států.

Také její dnešní soupeřka Cornetová se na antuce letos představila celkem na čtyřech akcích. Na rozdíl od Strýcové zaznamenala jedinou výhru, a to v Římě nad Sarou Erraniovou. V Rabatu, Madridu a rovněž na domácí půdě ve Štrasburku vypadla již v prvním kole.

Aktuálně 43. hráčka světa a bývalá světová jedenáctka v prvním kole v souboji trápících se tenistek udolala Timeu Babosovou a popáté v řadě tak zvládla na domácím grandslamu první kolo.

Strýcová měla v prvním setu dlouho navrch a svou soupeřku jasně přehrávala. Méně kazila a vypracovala si vedení 2-0, o nějž však vzápětí přišla. Díky dalšímu brejku a jeho následnému potvrzení ovšem domácí hráčce opět odskočila o dva gamy a vedla už 4-2.

V následující hře měla tři brejkboly, které by se zároveň daly nazvat "malými setboly". Ani jeden ale rodačka z Plzně nevyužila a Cornetová zahájila obrat. Od stavu 2-4 vyhrála Francouzka čtyři gamy v řadě a úvodní sadu plnou dlouhých pohledných výměn za 68 minut hry získala.

Také ve druhém dějství začala Strýcová rychlým brejkem. Další vyhraný game však nepřišel. Hra nasazené dvacítky se absolutně rozpadla, na solidní obranu i protiútoky domácí hráčky jen marně hledala recept, vyrobila celkem dvacet nevynucených chyb a prohrála následujících šest her.

"Za všechno si můžu sama. Hrála jsem ze začátku celkem dobrý tenis, ale sama sebe jsem dostala do takové situace. Měla jsem být trpělivější a nedokázala jsem to. Byla jsem v podstatě trapná," řekla otevřeně jednatřicetiletá Strýcová.

"Sice jsem ji hned brejkla ve druhém setu, ale pak jsem si úplně trapně prohrála servis," řekla. Šancí přitom měla dost. Jen při servisu Francouzky 12 brejkbolů, ale proměnila pouze tři. "Za to jsem zaplatila plně," konstatovala Strýcová a dodala: "To není o smutku, ale o tom, že jsem v podstatě dost na sebe naštvaná."

Na pařížském centrkurtu se představila poprvé v kariéře. "Je to těžké hrát tu proti Francouzce, ale kurt je to úžasný. Proto hraju tenis," řekla Strýcová.

Kvůli své impulzivnosti si vyslechla i bučení domácího publika. "Nervy pracují, a když udělá člověk jedinou negativní věc, tak vás vybučí. Ale tak to je, to je o nich známé. S tím na kurt jdu, nezvládla jsem to. To je celé," řekla plzeňská hráčka.

Startem na dvorci Philippa Chatriera tak zkompletovala hlavní stánky všech grandslamových turnajů. "Každý je pro mě opravdu úžasný, ale nejlíp se mi hraje asi v Austrálii, kde jsem taky zápas vyhrála," doplnila Strýcová.

Strýcová se dnes na kurtu vyloženě trápila; © Twitter ČT Sport

Francouzka tak porazila Strýcovou na antuce i potřetí, zvýšila vedení ve vzájemné bilanci na 6-2 a stejně jako loni si zahraje na domácím grandslamu třetí kolo. V něm narazí Agnieszku Radwaňskou. Polku dokázala v minulosti porazit jen jednou z osmi pokusů.

Radwaňská se na kurty vrátila po měsíci. Jedinou letošní antukovou přípravu absolvovala na konci dubna ve Stuttgartu, kde vypadla hned v prvním kole. Na French Open v prvním kole smetla domácí Fionu Ferrovou a dnes úspěšně otočila bitvu s Alison van Uytvanckovou.

Dnešní český černý den na druhém grandslamovém podniku sezony se pokusí zachránit poslední česká zástupkyně Karolína Plíšková. Česká jednička bude na závěr programu na dvorci Philippa Chatriera čelit Jekatěrině Alexandrovové.

Ve druhém kole měla plné ruce práce také jedna z největších favoritek Jelina SvitolinováSvětová šestka musela otáčet souboj s loňskou čtvrtfinalistkou Cvetanou Pironkovovou. Bulharku nakonec udolala a postoupila do třetího kola, v němž ji čeká Magda Linetteová z Polska.

• FRENCH OPEN ŽENY •
Francie, antuka, 36,000.000 eur
čtvrteční výsledky (1. 6. 2017)
• Dvouhra - 2. kolo •
Kasatkinová (26-Rus.) - Vondroušová (ČR) 7-6(1) 6-4
Cornetová (Fr.) - Strýcová (20-ČR) 6-4 6-1
Svitolinová (5-Ukr.) - Pironkovová (Bulh.) 3-6 6-3 6-2
A. Radwaňská (9-Pol.) - van Uytvancková (Belg.) 6-7(3) 6-2 6-3
Vesninová (14-Rus.) - Lepchenková (USA) 4-6 6-3 6-0
Sevastovová (17-Lot.) - Bouchardová (Kan.) 6-3 6-0
Garciaová (28-Fr.) - Paquetová (Fr.) 7-5 6-4
Linetteová (Pol.) - Konjuhová (29-Chorv.) 6-0 7-5
Su-Wei Hsieh (Tchaj-wan) - Townsendová (USA) 6-0 2-6 6-3
• Čtyřhra - 1. kolo •
Golubicová/Kr. Plíšková (Švýc./ČR) - K. Bondarenková/Curenková (Ukr.) 5-7 6-2 6-3
Matteková/Šafářová (1-USA/ČR) - Cornetová/Mertensová (Fr./Belg.) 6-1 6-2
• Mix - 1. kolo •
Klepačová/Inglot (Slovin./Brit.) - Peschkeová/Qureshi (ČR/Pak.) 6-4 6-2
TenisPortal.cz, ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

113
Přidat komentář
peggy
Myslim,ze pani Strycova na centralnim kurtu v Parizi neudlala dobrou vizitku Cesku,ne hrou to je jeji vec,ale chvanim.
Reagovat
Jabadu
Řekl bych, že pařížským musulmanům a africkým negrům je chování paní (spíše slečně) Strýcové úplně buřt.
:-)
Reagovat
blixa
Když zapomeneme na trochu trapný druhý set, tak Kája celkem v klidu a pohodě. Neviděl bych to pro další kola tak zle.
Reagovat
FulnekUltras
kola???
Reagovat
blixa
Jo, kola zkroucenej mozku ;-)
Reagovat
Hector21
jako fakt mě neskutečně štveš Nasti, tohle byl nejhorší zápas, co jsem od Tebe kdy viděl...hrůza hrůz...

brečel bych nad touhle promarněnou příležitostí, ale raději si otevřu druhou láhev....
Reagovat
Jabadu
Na druhou stranu pro Karolínu odpadla další nasazená.
I to se počítá.
:-)
Reagovat
tommr
pro Karolínu by možná byla lepší ranařka Pavlyuchenkova se kterou má bilanci 4:0 než nějaká otravná antukářka se kterou ještě nikdy nehrála ...
Reagovat
Hector21
upřímně, Karolína je mi úplně putna...nelíbí se mi jak hraje, ani jak se chová

o to více jsem rád, že se vrátila Petra....
Reagovat
blixa
A já myslel že jsi inteligentní přispivatel s dobrým vkusem ! A ty zatím takhle .... :(((( Tos pos... ! :D
Reagovat
Hector21
sorry jako...snesu více to tvé kotě netýkavé...
Reagovat
blixa
To už nevyžehlíš ... :D
Reagovat
Hector21
nj co naděláš...

čas nudný teď zabíjím
co venku je rušno a živo
zdlouhavým douškem dopíjím
z prasklé sklenice víno
Reagovat
Jabadu
On třeba takový F. Gellner taky uměl psát o chlastu.
:-)
Reagovat
Hector21
on psal o pivu, ale sežeň tady v Paříži nějaký slušný pivo, všechno jsou to s odpuštěním chca...;)

ale víno mají špičkové - takový beaucharme pinot noir stojí za to +)
Reagovat
blixa
Ožeň se, bratře, ožeň se, bratře!
Ostatně, je mi to jedno, s kým.
Chci se zas opít! Chci se zas opít!
Chci se zas opít šampaňským!

;-)
Reagovat
Hector21
smekám před Vámi - kdo dneska zná Gellnera?
Reagovat
blixa
My starci :D ;-)
Reagovat
Hector21
povinná četba?

za mých mladých studentských let se četli již jen....oviny typu Topol

škoda lesů na brak zatímco na geniální verše

zemřela - měla úbýtě
úbytě, to je to co hbitě
hubí tě

sedá prach...
Reagovat
blixa
Ne, povinná četba fakt ne. Tam byly strašný píčoviny :D
Reagovat
Hector21
největší sranda je, že u Vás to byly ...iny z jedné strany a za nás z druhé strany...;)

jako bychom nikdy nemohli zůstat sami sebou...
Reagovat
blixa
Silnou osobnost nic nezničí ;-)
Reagovat
Hector21
kéž bys měl pravdu...
Reagovat
Jabadu
Tak ale ... Erben je přece (co se týká češtiny) No.1., ne?
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Chce to osvětu, i na TP aneb večerní chvilka poezie :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hector21
v pořádku, blixa a jabadu Vám tu budou dělat kulturní referenty...
Reagovat
Jabadu
...
Srdce mé stále po lásce prahne,
nikomu však již nevěřím.
Když někdo ke mně ruce své vztáhne,
ustoupím bojácně ke dveřím.

Řek bych, že všechno je ztraceno v žití,
žití je však tak záhadné!
Klidný jsem, mohu-li pivo své píti.
Hořící tabák nezchladne.

:-)
Reagovat
Hector21
a měl pravdu, chlapec jeden ztracený...

Po nás ať přijde potopa ;)
Reagovat
Jabadu
Jestli si dobře pamatuji, byl řazen k českým "prokletým básníkům", což byl tehdy kdekdo. Ale jenom někdo uměl psát verše.
.-)
Reagovat
blixa
Reagovat
tommr
a co ti tak strašnýho Karolína provedla? Ty neustálý řeči o jejím údajně špatným chování fakt nechápu ...
Reagovat
VlS
By mě taky zajímalo. Nepěstičkuje za každým druhým úderem, nejásá, nebrečí???
Reagovat
bIbec
tak ta hra se dá pochopit, to je jasný.

Ale jak se jako Karolína chová (?), jestli se můžu zeptat.
Reagovat
bIbec
to byla otázka na Hectora21
Reagovat
janek_da
TO je jak ten židovský vtip

Sedlákovi umře nejdřív koza, potom kráva a nakonec i manželka. Zničený sedlák si sedne na mez a běduje: "Panebože, co jsem provedl, že mě takhle trestáš?" Zjeví se mu pánbůh, škrábe se na bradě a povídá: "Já ti vlastně ani nevím, ty mě prostě tak nějak sereš."
Reagovat
dunphy
Já vím, že není dobré křičet takto dopředu a ani to nedělám, ale Karolíně se to tam otvírá tak, aby se podívala i do svého prvního RG čtvrtfinále. Teď Witthoeft, potom vítězka Cepede/Duque-Marino, to jsou sice všechno hráčky se svými kvalitami, ale na to jaká je to fáze turnaje je ten los víc než přijatelný. Je to ovšem jen los, zápasy samozřejmě můžou vypadat dost jinak.
Reagovat
EllNino
No Carinu by ještě umlátit mohla, ale pak čekám stopku na Cepede nebo Duque, to jsou typické nepříjmené antukářky a to Kája nedá, stejně jako nedala třeba Sevastovu
Reagovat
dunphy
No to jo, ale zas kolikátá je Sevastova a kde se plácají Cepede s Duque. Ale uvidíme, já žádné velké vize nemám. Co přijde, to přijde.
Reagovat
EllNino
Cepede spláchla Lucku a udolala Nasťu, obě ranařky ... pokud ji nevypleskne Duque, tak se jí docela bojím
Reagovat
Hector21
Nasti se spláchla sama, při vší úctě, Cepede je naprosté nic a další kolo nepřežije...

(myslel jsem úctu k vším)
Reagovat
horska.kraslice
Markéta ji v Trnavě porazila :-)
Reagovat
EllNino
a na antuce to moc není o žebříčku ... spíš o matchupu, hlavně u Karolíny
Reagovat
horska.kraslice
Já vždycky když čtu, že se pro někoho "otevírá pavouk", tak se mně vyloudí úsměv na rtech. V pavouku totiž postupují v převážné většině hráčky, co mají momentálně formu, žebříček je až na druhém místě. Čili představy o nějakém otevírání jsou většinou jen šalba a mam.
Reagovat
smazaný uživatel
+1 Třeba Shelby loni. A jak rozkvetla.
Ale zítra ať se Ons s formou moc nevytahuje :-)
Reagovat
horska.kraslice
No jo, Ons je ještě speciálnější případ, jeden zápas už prohrála a stále je v pavouku....Takže už by toho mohla nechat. :-)
Reagovat
lars
ve 3.setu
Reagovat
smazaný uživatel
ve 3. setu
Reagovat
tommr
Alexandrova se ve druhým setu výrazně zlepšila a Karolína na ní marně hledá zbran ... :(
Reagovat
historik
Plíšek jestli dneska vůbec vyhraje...tak ale s tímhle co předvádí nemá proti silnějším soupeřkám vůbec šanci
Reagovat
EllNino
to je ale překvapení :D
Reagovat
Jabadu
Tak to bude masakr. Ona na ni nemá ani ve výměnách. Hotovo, konec, zmar ...
Reagovat
EllNino
nemá no ...
Reagovat
Hector21
Nasti se rozložila jak papírová skládanka...

gratuluji...
Reagovat
Jabadu
A Karolína si zahrává. Ta Ruska nemá co ztratit, ta do toho bude šlehat!
Reagovat
tommr
jj Rusce to tam začalo padat a Karolína má rázem velký problémy ... :(
Reagovat
EllNino
Kaťa je Ruska už opravdu jen mítem narození :)
Reagovat
EllNino
Alexandrova má krásnej bekhend :)
Reagovat
tommr
nechci to zakřiknout, ale zatím hraje Karolína opravdu dobře ... :)
Reagovat
Jabadu
Tvl ... než Kozohorský zapojí banánky, tak Karča bude na hotelu, počítám.
Reagovat
EllNino
tak Kája má být jen ze záznamu ne ?
Reagovat
tommr
je překvapivě i na Eurosportu 1 ... :)
Reagovat
slacker
jaky "i"? zato na internetovem CT Sport bezi nejaky florbal ci co
Reagovat
com
presne.. ct sport na nas co nemame eurosport pekne kasle
Reagovat
smazaný uživatel
Jak nejaky florbal ci co?
MS v hokejbalu v Pardubicích!
Reagovat
Lunej..
to doufám dáš, těch dnešních odjezdů už bylo až až. :)
Reagovat
Lunej..
Maria je jednoručačka? Nebo jen slajzuje BH? Já ji vůbec neznám.
Reagovat
EllNino
Tatiana Malek :) Za svobodna, jojo jednoručák :) ale spíš slajzuje, a někdy i z obou stran
Reagovat
Lunej..
děkuju, fakt? takže alá Bobina s Metelescu? :)
Reagovat
Lunej..
Simče gratulka, tak aspoň jedna mi dnes udělala radost, ještě doufám vyhraje Carla no a Kája asi nechce trhat partu...
Reagovat
smazaný uživatel
je radost se dívat. Stejně jako na Báru Strýcovou. Na rozdíl od Plíščat nebo Petry. Snad máme zaděláno na skvělou hráčku, která nejenom střílí rány, ale u tenisu přemýšlí, nebojí se běhat a udrží "babské" emotion v rozumné míře na kurtu... na 17 let neuvěřitelně silná hra, kéž by ju nesežrala sláva jako jiné pipky (Bouchard, Vaidiš..) těším se na další její zápasy...
Reagovat
Jabadu
"A co ty s tím "Evženem"? ... Děláte vůbec něco? ... jestli mi rozumíš."
:-)
Reagovat
tommr
vstoupila úspěšně do deblovýho turnaje. Spolu s BMS deklasovaly pár Cornet/Mertens. Bylo to ale vítězství z kategorie povinných, protože soupeřky asi byly myšlenkama spíš v singlu ...
Reagovat
misa
dnes zvládla zápas v pohodě, Bethanie má v Paříži vynikající formu, výborně podává, hraje dobře odzadu a má tradičně skvělé voleje. Lucka přispěla pro soupeřky těžko čitelným servisem, ale pohyb dobrý není. Opět spousta úsměvů a radosti, je moc dobře, že má Lucie čtyřhru, jinak by jí bylo v tom tenisovém světě někdy hodně smutno.
Reagovat
tommr
jj snad se Lucce bude dařit aspoň v tom deblu. Z lonska na FO nic neobhajujou takže si můžou v žebříčku výrazně upevnit vedení ... :)
Reagovat
blixa
Evženko, podívej, támhle běží první padesátka ! Udělej jí pápá ;-)
Reagovat
tommr
někomu stačí k radosti opravdu málo ...
Reagovat
blixa
A není snad Evženka taková srandovní ? ;-)
Reagovat
dadaft
Stázinka je zkrátka ve všem o chlup lepší než Genie.
Reagovat
dadaft
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a druhý set už je jasnačka.
bye bye Genie.
Reagovat
tommr
sice dobře začala, ale postupně uvadala a po jasně prohraným TB už bylo jasný, že to dneska nezvládne. Víc starostí než porážka mi ale dělá její zdravotní stav, protože se zdá, že má něco s levou rukou ... :(
I přes dnešní porážku je Markéta zatím jediná z našich hráček, která si na FO výrazně polepší. Za druhé kolo a kvaldu získá celkem 110 bodů a zase se o něco posune v žebříčku ... :)

Báru Strýcovou radši nebudu komentovat abych nebyl zbytečně sprostej ... :(
Reagovat
janek_da
tak to tu Báru teda prosim okomentuj
Reagovat
horska.kraslice
Markéta mně dělá velké starosti. Na ruku v oblasti ramene si sahala už od začátku a bylo bohužel evidentní, že s rukou něco je. Nemohla se opřít do forehandu ani do volejů nad hlavou a už vůbec ne do podání. Ten pláč Markéty ke konci zápasu a po skončení zápasu tomu taky napovídá, jsem přesvědčena, že nad "obyčejnou" prohrou by takhla neplakala. Já si myslím, že se jí honilo hlavou jako memento těch 8 měsíců, co promarodila s loktem.....:-)
Kéž bych se mýlila.......
Reagovat
r176
hmmm tak Tomáš docela bída :-(
Reagovat
freeteepek
Nějak nechápu, že se Markéta nenechala po prvním setu ošetřit. Levá ruka evidentně nebyla v pořádku. Chtělo to nejspíš procvičit levé rameno, přiložit led, vzít si prášek. Neobvykle vysoké procento chyb bych přičetl tomuto problému s rukou. Markétu zjevně dohnalo to obrovské množství zápasů, které už letos odehrála.
Reagovat
tommr
snad to nebude nic vážnýho a spraví to 1-2 týdny klidu. Markéta by asi neměla jezdit do Hertogenbosche ...
Reagovat
freeteepek
Taky doufám, že si teď pořádně odpočine. Ten její trenér by měl mít rozum a doporučit jí delší odpočinek:-)
Reagovat
Frick
Nedoporučit?! Rozkázat!
Reagovat
Andrew89
kája letí domů tak..uplně to vidim
Reagovat
Andrew89
no...tak jsem to dal..kur 5,8 ..nedá se odolat. Když Kája prohraje, budu mít peníze a kdy vyhraje, budu mít radost, že postoupila:D
Reagovat
tommr
vzhledem k tomu, že všichni naši byli dneska biti (Tomáše už nic nezachrání) je pravděpodobnost že Karolína vyhraje dost velká ... :)
Reagovat
vrabejka
Jak jsem říkal Vondroušová bez šance. Ten kurz 2,4 na Darju sazkovky fakt nezvládli :D
Reagovat
dunphy
Pls, až budeš zvládat shodu podmětu s přísudkem, pak se chvástej svými věšteckými schopnostmi.
Reagovat
mirablondak
taky si myslím, že když píšu příspěvek, tak česky...
Reagovat
A.R.R.
téměř po půl roce vyhrála dva zápasy po sobě, ale byla to fuška :-D To se bude muset zapít :-D
Reagovat
blixa
Zázrak ! ;-)
Reagovat
A.R.R.
se dám asi na modlení :-D
Reagovat
Krisboy
To jste tomu ale daly, děvčata...
Reagovat
Dobry-den
Holkám se v Paříži zřejmě moc nelíbí a ani se jim nedivím. Fujky město.
Věřím, že ani Karolína nebude trhat partu a taky poletí domů...

Doufám, že o to kvalitněji budou všechny připraveny na trávu! Jinak nastane zasloužená kritika. To mi věřte.
Reagovat
vendulkabendulka
Pujde i Karolina i Tomas. Mam spatne tuseni.
Reagovat
Dobry-den
Tomáš už je na cestě :-)
Reagovat
Fandina
Jaké fujky město? Paříž je hezké město. Eifelovka, most lásky atd..
Reagovat
Mayo
Češky su nejaké slabé.
Reagovat
peggy
Pani Strycova muze jet na dovolenou,kdo jinemu jamu kopa sam do ni spadne.To je za kritiku Marie.
Reagovat
gigin
A tys tak dlouho křičela hop, až ti přeskočilo.
Reagovat
Krisboy
Taky se mi zdá čím dál tupější :)
Reagovat
dadaft
tušil jsem, že oba zápasy budou velmi těžké a stalo se.
nu,
co naděláme.

první set Maky - Darja byl až do tajbrejku naprosto parádní, ani druhý nebyl marný, ale Markéta bohužel postupně odpadla.

((( být sázkařem, aspoň se potěším výhrou, protože 2,45 na Kasatkinu bych myslím otestoval... )))
Reagovat
Davor1
Ten kurz bol poriadne mimo a myslím, že kopec naivistov týmto nakŕmilo SK, pretože z Markéty spravili po pár zápasoch so slabšími súperkami pomaly novú Hingis, pritom jej reálna výkonnosť ešte nie je vyššie, ako niekde v štvrtej, piatej desiatke...
Reagovat
lars
takze si vsadil velkou castku na Kosatku ?
Reagovat
Davor1
Nie, netušil som, ako na tom po zranení kotníku bude.
Reagovat
freeteepek
Já jsem si vsadil malou částku. mohlo by to být mnohem lepší, kdyby Berdych za chvíli neprohrál s Chačanovem.
Reagovat
mirablondak
Vždy svěží, bleskově rychlá a výrazově pestrá Markéta dnes uvadla. Spousta zbytečných chyb a hlavně evidentní únava. Zdalipak nebyla chyba v tom, že za ní do Paříže dorazil ten její dorostenec... Škoda.
Reagovat
Frick
Asi by si měla dát skutečně dlouhej oddych a hrát třeba až v týdnu Birminghamu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist