Vondroušová na grandslamech dál vítězí. Na US Open postupují i Nosková, Bouzková a Plíšková

29. 8. 2023, 18:14
Aktuality 84
US OPEN - Markéta Vondroušová (24) suverénně zvládla svůj první grandslamový zápas po šokujícím triumfu ve Wimbledonu, v úvodním kole US Open deklasovala 6:3, 6:0 kvalifikantku Na-Lae Han (31) a vylepšila svou letošní bilanci v úvodních zápasech na 13:1. Linda Nosková (18) si připsala svou druhou výhru v hlavních losech majorů a do další fáze postoupily i Marie Bouzková (25) a Karolína Plíšková (31). První kolo v úterý nezvládly jen Barbora Krejčíková (27) a Barbora Strýcová (37), jež odehrála poslední singlový zápas kariéry.
Markéta Vondroušová (© Profimedia)

Markéta Vondroušová si loni prošla půlroční zdravotní pauzou zaviněnou operací zápěstí a na nejvyšší okruh se vrátila až v letošním roce. Rodačka ze Sokolova patří od začátku sezony k nejstabilnějším hráčkám na tour a v posledních měsících svou skvělou formu ještě vygradovala k nečekaným výšinám.

Zhruba před měsícem a půl porazila na slavném londýnském pažitu Ons Jabeurovou, stala se první nenasazenou šampionkou Wimbledonu v otevřené éře tenisu a dala definitivní sbohem nezdaru ve finále na French Open 2019. Po premiérovém grandslamovém titulu často přichází útlum, ovšem momentální česká jednička a relativně nová tvář v TOP 10 žebříčku nezastavuje.

Statistiky zápasu Na-Lae Han - Vondroušová

Po solidních představeních v podobě osmifinále v Montrealu a čtvrtfinále v Cincinnati suverénně vstoupila do posledního grandslamu roku. Na US Open, kde startuje po dvou letech a zatím byla nejdál v osmifinále ročníku 2018, začala snadnou výhrou nad kvalifikantkou a hráčkou třetí stovky Na-Lae Han. Na postup potřebovala jen 62 minut, Korejce pouze jednou dovolila udržet servis a dorazila ji kanárem.

"Soupeřku jsme vůbec neznali, snad jen Miri (Kolodziejová) trošku. Snažili jsme se ji nakoukat na videu. Má specifický styl, hraje obouruč, servíruje levou. Jeden úder má výrazně lepší než druhý. Všechno u ní bylo takové jiné. Navíc první set jsem byla dost nervózní, úvodní kola jsou vždycky zrádná a ona už tu měla z kvalifikace tři zápasy odehrané. Ale pak už to šlo dobře," řekla Vondroušová serveru iSport.cz

Ve druhém kole ve Flushing Meadows má bilanci 1:2 a zakončila v něm poslední dvě návštěvy tohoto dějiště. O přerušení série nezdarů si zahraje s antukovou specialistkou Martinou Trevisanovou, která až po více než třech hodinách zdolala Juliu Putincevovou z Kazachstánu 0:6, 7:6, 7:6.

 

Nosková - Brengleová 6:2, 6:1

Linda Nosková měla skvělý vstup do sezony a po trápení na antukových a travnatých dvorcích se s přechodem na oblíbené betony zase rozjela. Po čtvrtfinále ve Varšavě si na Livesport Prague Open zahrála své druhé letošní a zároveň kariérní finále na turnajích WTA, ale šanci na premiérový titul nevyužila a prohrála s lucky loserem Nao Hibinovou. Další povedené vystoupení předvedla postupem z kvalifikace do osmifinále "tisícovky" v Cincinnati.

Zlepšené výkony i výsledky v posledních týdnech bude chtít zúročit na US Open. Na závěrečném grandslamu roku se poprvé představila loni a po zvládnuté kvalifikaci prohrála v prvním kole s krajankou Marií Bouzkovou. Na úvod letošního ročníku si ovšem poradila s domácí Madison Brengleovou a připsala si svou druhou kariérní výhru v hlavních losech majorů. Na nedávném French Open jí v této fázi vzdala Danka Koviničová.

Statistiky zápasu Nosková - Brengleová

Česká favoritka od začátku utkání dominovala. V úvodní sadě sice dvakrát ztratila vlastní servis, ale Američance ho nedovolila uhájit ani jednou a po 27 minutách šla do vedení. Ještě o jednu minutu méně potřebovala na zisk druhého dějství, v němž nečelila žádné brejkbolové hrozbě.

"Na první kolo, které není na grandslamech nikdy lehké, to byl dobrý zápas. Nehrála jsem úplně to nejlepší, ale ani to nejhorší. Nějaký lehký nadprůměr stačil, takže to na rozehrání bylo fajn," uvedla Nosková pro Radiožurnál Sport.

Ve čtvrtek bude talentovaná teenagerka usilovat o vylepšení svého grandslamového maxima. Ve druhém kole na antukovém French Open nestačila ve druhém kole na jednu z největších favoritek Jelenu Rybakinovou, která poté z turnaje odstoupila. I tentokrát se o účast mezi nejlepší dvaatřicítkou popere se zástupkyní TOP 10 žebříčku, a sice loňskou finalistkou Ons Jabeurovou. Tunisanku senzačně porazila v lednu po cestě do finále v Adelaide.

Nasazená pětka Jabeurová si nedávno ve Wimbledonu prožila další velké zklamání, když prohrála s Markétou Vondroušovou a nezvládla ani své třetí finále na grandslamových turnajích. Další šanci na zisk největšího titulu má na US Open. Loňská finalistka v prvním kole navzdory nevolnosti přetlačila po dvou hodinách boje 7:5, 7:6 Camilu Osoriovou.

 

Kruegerová - Bouzková 5:7, 4:6

Marie Bouzková se v průběhu letošní sezony velmi dlouho trápila a vůbec se jí nedařilo navázat na životní loňský rok. Pořádně se chytla až ve Wimbledonu, kde mohla zopakovat loňskou čtvrtfinálovou účast a v osmifinále podlehla pozdější šampionce a krajance Markétě Vondroušové. Po nezdaru v roli obhájkyně titulu v prvním kole Livesport Prague Open se jí daří i na oblíbených severoamerických betonech.

Před startem US Open se zúčastnila obou velkých generálek. V Montrealu uhrála osmifinále a v Cincinnati i díky skalpu Jessicy Pegulaové prošla až do čtvrtfinále, v němž po třech gamech vzdala Karolíně Muchové. Do New Yorku ale zřejmě přijela zase fit, protože v úvodním kole zvládla bezmála dvouhodinovou bitvu s domácí divokou kartou a 120. hráčkou pořadí Ashlyn Kruegerovou.

Statistiky zápasu Kruegerová - Bouzková

Nasazená jednatřicítka měla pomalejší vstup do utkání, prohrála si úvodní dva servisy a rychle ztrácela 1:4. I díky maratonskému osmému gamu, ve kterém odvrátila šest brejkbolů, však skóre srovnala a v koncovce byla lepší. Ve druhém setu šla naopak jako první do vedení brejku česká favoritka, jenže náskok neudržela. Zaváhání však napravila rebrejkem a v následující hře proměnila druhý mečbol.

Bouzková startuje na US Open, kde v roce 2014 ovládla dívčí dvouhru, už posedmé a teprve podruhé si zahraje druhé kolo. Loni v něm nestačila na Karolínu Plíškovou. Letos v něm narazí na Petru Martičovou a bude usilovat o premiérové třetí kolo na grandslamech mimo slavný Wimbledon.

 

Plíšková – Ruseová 6:1, 6:4

Karolína Plíšková vstoupila do sezony čtvrtfinálovými účastmi na Australian Open a v Dubaji, ale za posledních šest měsíců postoupila mezi nejlepší osmičku už jen na konci dubna ve Stuttgartu, kde dosáhla na svou poslední vítěznou sérii. Navíc slavila pouhá tři vítězství od začátku května, to poslední v úterý na US Open, kde si v prvním kole poradila s kvalifikantkou Elenou-Gabrielou Ruseovou.

Bývalá světová jednička nedávno ukončila spolupráci s trenérem Saschou Bajinem a ve zbytku sezony ji vede česko-kolumbijská trenérská dvojice Michal Franěk a Carlos Martínez. Právě na US Open by mohla znovu nastartovat kariéru. V roce 2016 si v tomto dějišti zahrála své první grandslamové finále a při pěti z následujících šesti startů nechyběla ve druhém týdnu.

Statistiky zápasu Plíšková - Ruseová

Proti Ruseové začala zostra a úvodní set, ve kterém nedovolila soupeřce vyhrát game na servisu, získala za pouhých 28 minut. Druhá sada už byla vyrovnanější, favoritka v ní nicméně odvrátila všechny čtyři brejkboly v jedné hře, v sedmém gamu Rumunce sebrala podání a duel zdárně dotáhla do vítězného konce. K postupu si pomohla 11 esy.

Na letošních French Open i ve Wimbledonu ztroskotala hned v prvním kole, ale v New Yorku nezaváhala a svou bilanci v utkáních úvodního kola na grandslamech vylepšila na 35:9. Nedávno v Paříži přišla o sérii 25 výher v této fázi podniků velké čtyřky. Ve čtvrtek poprvé změří síly s Clarou Burelovou.

Bronzettiová – Krejčíková 6:4, 7:6

Barbora Krejčíková po wimbledonském zranění kotníku neuhrála ve třech zápasech během US Open Series ani set. Na newyorském grandslamu skončila v úvodním kole po porážce 4:6, 6:7 s Italkou Luciou Bronzettiovou, přestože v závěrečném setu smazala manko 0:4 a soupeřce nedovolila utkání uzavřít při jejím servisu.

Dvojnásobná vítězka předloňského Roland Garros Krejčíková prohloubila dosavadní neúspěšné období a prohrála čtvrtý zápas za sebou. V duelu s o tři roky mladší Bronzettiovou doplatila především na 49 nevynucených chyb.

"Z mého pohledu to byl nejlepší výkon od Wimbledonu. Každý zápas je lepší a lepší. Důležité momenty, kdy se to láme a mám šance odskočit, neuhrávám. A pak se to otáčí proti mně," zhodnotila Krejčíková.

V úvodní fázi grandslamu vypadla podruhé v sezoně, přes 1. kolo neprošla ani letos na Roland Garros. Ve Wimbledonu musela vinou zranění vzdát ve 2. kole.

Strýcová – Kanepiová 4:6, 4:6

Barbora Strýcová odehrála svůj poslední zápas singlové kariéry v 1. kole US Open. Sedmatřicetiletá Češka na závěr svého rozlučkového turné podlehla 4:6, 4:6 o rok starší Estonce Kaie Kanepiové a může se soustředit už jen na debl s Markétou Vondroušovou.

Proti Kanepiové neměla Strýcová dobrý úvod a přišla hned o první podání v zápase. Ačkoliv se česká tenistka poté zlepšila, soupeřku už nedokázala brejknout a první set za 45 minut ztratila. Také ve druhé sadě Strýcová bojovala a vedla 3:1. Nedokázala ale brejk potvrdit a v deváté hře přišla o servis ještě jednou. Kanepiová následně využila třetí mečbol.

"Dobrý zápas. Strašně jsem si ho užívala, i když to zní blbě, protože jsem prohrála. Já ale celý týden nemohla najít rytmus, říkala jsem si, že to bude úplná tragédie a sotva uhraju nějaký gem. Jenže v zápase jsem se cítila dobře, vlastně to byl dost kvalitní tenis," řekla Strýcová.

Plzeňská rodačka se na kurty vrátila po mateřské přestávce letos v dubnu. Právě US Open si určila jako poslední turnaj v kariéře. V červenci získala ve Wimbledonu s tchajwanskou spoluhráčkou Su-Wei Hsieh titul ve čtyřhře. V létě se také rozloučila s českými fanoušky v rámci turnaje Livesport Prague Open. Vítězka dvou podniků WTA se v singlu dostala nejlépe dostala na 19. místo světového žebříčku. V roce 2019 se probojovala ve dvouhře i do semifinále Wimbledonu.

Vondroušová, Nosková, Bouzková a Plíšková rozšířily české řady ve druhém kole letošního ročníku US Open. Už v pondělí se do něj probojovali Petra Kvitová, Karolína Muchová, 17letý kvalifikant Jakub Menšík a Jiří Veselý startující na chráněný žebříček.

• US OPEN •
New York, USA, tv. povrch, 65.000.020 dolarů
úterní výsledky (29. 8. 2023)
• Dvouhra - 1. kolo •
Vondroušová (9-ČR) - Na-Lae Han (Korea) 6:3, 6:0
Kar. Plíšková (25-ČR) - Ruseová (Rum.) 6:1, 6:4
Bouzková (31-ČR) - Kruegerová (USA) 7:5, 6:4
Nosková (ČR) - Brengleová (USA) 6:2, 6:1
Bronzettiová (It.) - Krejčíková (12-ČR) 6:4, 7:6 (7:3)
Kanepiová (Est.) - Strýcová (ČR) 6:4, 6:4
Sabalenková (2) - Zanevská (Belg.) 6:3, 6:2
Pegulaová (3-USA) - Giorgiová (It.) 6:2, 6:2
Jabeurová (5-Tun.) - Osoriová (Kol.) 7:5, 7:6 (7:4)
Yafan Wang (Čína) - Garciaová (7-Fr.) 6:4, 6:1
Kasatkinová (13-) - Parksová (USA) 2:6, 6:4, 6:2
Samsonovová (14-) - Liuová (USA) 7:6 (7:3), 6:3
Keysová (17-USA) - Rusová (Niz.) 6:2, 6:4
Vickeryová (USA) - Vekičová (21-Chorv.) 2:6, 7:5, 6:2
Alexandrovová (22-) - Fernandezová (Kan.) 7:6 (7:4), 5:7, 6:4
Qinwen Zheng (23-Čína) - Podoroská (Arg.) 6:1, 6:0
Svitolinová (26-Ukr.) - Friedsamová (Něm.) 6:3, 6:1
Tausonová (Dán.) - Potapovová (27) 7:6 (7:4), 3:6, 6:3
Boulterová (Brit.) - Parryová (Fr.) 6:4, 6:0
Korpatschová (Něm.) - Beguová (Rum.) 6:3, 6:2
Martičová (Chorv.) - Mariaová (Něm.) 6:2, 6:1
Wickmayerová (Belg.) - Zvonarevová (-) 6:4, 6:4
Burelová (Fr.) - Dolehideová (USA) 6:4, 6:3
Trevisanová (It.) - Putincevová (Kaz.) 0:6, 7:6 (7:0), 7:6 (10:8)
Stearnsová (USA) - Tomovová (Bulh.) 6:3, 6:4
Tigová (Rum.) - Marinová (Kan.) 7:6 (8:6), 7:6 (7:1)
Curenková (Ukr.) - Jacquemotová (Fr.) 7:5, 3:6, 6:1
Pavljučenkovová (-) - Crawleyová (USA) 6:2, 6:4
Lysová (Něm.) - Montgomeryová (USA) 6:2, 6:1
Minnenová (Belg.) - V. Williamsová (USA) 6:1, 6:1
Burrageová (Brit.) - Blinkovová (-) 6:3, 6:4
Keninová (USA) - Bogdanová (Rum.) 7:6 (7:2), 6:4

Článek původně publikován pro
Livesport Zprávy.
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

84
Přidat komentář
JohnB
Krejčíková znovu ukázala, že si zaslouží pozornost jako hráčka TOP4!
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Venus si takový debakly zaslouží za vyžírání WC. Už čtyři roky na to totálně nemá.
Reagovat
hanz
Jojo, její WC jsou snad bezedné asi jako toaletní papír... hrůza, co převádí a ještě jí to není trapné...smile
Reagovat
Frick
Paradoxně sázet by na ní bylo rentabilní. Z 10 odehraných zápasů proměnila vítězné kurzy 3,00, 5,54 a 6,32.

Takže pokud byste vsadili na její zápasy 10x 10 000, vyhrajete 148 600 Kč...

https://www.tenisportal.cz/hrac/williams/
Reagovat
Frick
BTW: Kdyby hrála i příští rok, tak by na WTA tůře hrála profizápas ve čtyřech ročnících končících na "4"...

1994
2004
2014
2024?
Reagovat
Preview.lover
Ona bude hrát i v roce 2034
Reagovat
Orgasmator
Matematika není zas tak náročná smilesmile
Reagovat
Serpens
Musím vyzdvihnout skvělý servis videí na youtube, které produkují samotní pořadatelé US Open smile, člověk si prohlídne spoustu highlightů. Když to srovnám s tou katastrofou z French Open, kde nebylo prakticky nic kromě zápasů největšíéch favoritů, tak je to velice super smile
Reagovat
blekenziii
Po bodově hodnotné Dubaji (a se započtením podzimního Talinnu a Ostravy) se Bára K. dostala těsna za TOP10, udělal jsem si nějaké propočty a zjistil, že do TOP10 se NEMŮŽE NEDOSTAT. Snad jen kdyby do podzimka skoro všechno prohrála. No vida - a ono se to Báře daří smile
Reagovat
Otmar
Tak jsem to prospal a ráno spíše očekávané...Karolína podle výsledku to dala vcelku hladce a dvě Barbory dostaly padáka. Za Karo jsem rád, potřebovala to jak sůl. A Barbory??? Jedná na to měla právo (Díky za všechnosmile) a druhá momentálně neví, která bije. Soudím tak z Vašich ohlasů. Rozbít si svůj tým, popudit proti sobě spoustu lidí a hrát blbě....to nebude snadné slepit!smile
Reagovat
A211
souhlas bude to B.K lepit těžko.
Reagovat
Sinuhet1
je zajimavy jak od Dubaje, kde Bara hrala svuj TOP tenis slo vsechno do kopru smile
Reagovat
A211
K chvílemi úplně mimo a lepší okamžiků málo, málo hráček bez pořádného zázemí pořádně funguje.smile
Reagovat
Mac
dneska jela bara jen na 3 valce a i tak se proti slaboucke italce malem dostala do zapasu... skoda...
Reagovat
Liverpool22
konec utrpení. Z 0:4 dotáhla na 4:4 - pak to uhaluzila do TB, ale tam zase tragédie smile Přítom Lucia byla hratelná - nic extra nehrála
Reagovat
tommr
Bára momentálně nemá šanci proti nikomu z top-100 ... smile
Reagovat
Mac
hraje jak ozrala, netrefi kurt, vypada to na kanara...
Reagovat
Liverpool22
kanár už to nebude smile
Reagovat
Mac
ano, zachranila cest ...smilesmile
Reagovat
Liverpool22
Bára zavelela k obratu a 3:4, ale Lucia hodně pomáhá - taky hraje tužku smile
Reagovat
Liverpool22
úplně mimo smile a 0:4
Reagovat
farr
Strasnej tenis, bych požádal vrátit vstupný bruh...smile
Reagovat
Liverpool22
smile
Reagovat
tommr
tak to nakonec ani tolik nebolelo. Přesvědčivá výhra ve dvou setech ... smile
I další kolo je hratelný pokud Karolína zahraje svůj standard ...
Reagovat
frenkie57
Ano, bylo to celkem hladké vítězství. Káje "psal" první servis(11es) a Ruse se celkem dost vyhazovala, nuceně i nevynuceně. Zápasu si cením, neboť jsem v něm viděl věc věru vzácně vídatelnou - náběh Karolíny k síti a úspěšné zakončení.smile
Reagovat
horska.kraslice
Nemůžu se upamatovat, Brengle takhle netradičně podávala vždycky nebo má teď v nepořádku rameno?
Reagovat
hanz
Vždycky...
Reagovat
tommr
další dobrá zpráva pro Markétu je nečekané vyřazení Garcii. Garcia neobhájila loňské semifinále a v žebříčku se propadne až za Markétu a Karolínu Muchovou. Markéta a Karolína se tudíž dostanou na nové kariérní maximum (8. resp. 9. místo) ...
Markétě navíc stačí ještě jedna výhra k tomu aby se dostala i před Sakkari ...
Reagovat
frenkie57
Ano, zatím jde vše podle plánu.smile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
boyarddor
smilesmile
Reagovat
Dobry-den
Markéta skvěle. smile
Zatím zvládá pozici GS šampionky se ctí, což není nic samozřejmého.
Jen vzpomeňte na Kvitovou, která se po vyhraném Wimbledonu ztrapnila prohrou v 1. kole US Open proti Dulgheruové... :))
Reagovat
com
smile jeste nakou spinu na Kvitovic-Vankovic bys tam nemel? smilesmile
Reagovat
hanz
Kdepak je jí asi konec...
Reagovat
Otmar
Markéta žádný problém, ono Korejka žádný lumen,co si budeme psát,že! Tím to lepší máme pro dnešek za sebou a začíná trápení, alespoň tak to cítím...a že bych se rád mýlil...smile
Reagovat
tommr
jj ze zápasu Karolíny proti tý rumunský tryskomyši mám velký obavy ...
Reagovat
com
jelikoz zapas Karoliny porad odsouvaj, tak ja mit aspon zadny trapeni nebudu, kdyz pudu spat smile A rano si jen prectu jak vyhrala a jak ji tu kazdej fandil smilesmile
Reagovat
hanz
No, v to jo, prázdniny končí, musíš bejt v 10 v pelechu, aby si do školy brzo vstal... to musíš natrénovat...smilesmile
Reagovat
Otmar
Soudím, že máte pravdu...zaspat to, ráno si přečíst ortel a nějak se s tím smířit. Budu Vás následovat!smile
Reagovat
GaelM
Marie Bouzková se odhlásila ze čtyřhry. Začíná to být u našich tenistek v poslední době ne moc sympatická tradice smile
Reagovat
com
no po prvnim kole v singlu je to teda peknej hnus.. Kdyby uz byla aspon ve druhym tejdnu smile Ale podobny odstoupeni ocekavam i od Vondrousky smile
Reagovat
misa
Byla odhlášená už před začátkem dnešního zápasu smile
Reagovat
com
no tak to je jeste horsi.. Se mela odhlasit i ze singlu teda smile
Reagovat
hanz
No doufám, že jí jako nenapdne vyřadit Lindičku a pak se odhlásit... to by mě vážně naštvala
Reagovat
tommr
jak Linda tak Marie mají ve druhém kole velmi těžké soupeřky a je tudíž nepravděpodobně že by na jejich zápas ve třetím kole mohlo dojít ...
Reagovat
misa
Čtyřhra je doplňková soutěž, která jen odčerpává síly a vede ke zraněním.
Reagovat
tommr
to ale neplatí pro všechny hráčky. Co by teď dělala třeba Katka Siniaková kdyby nehrála debla?
Reagovat
GaelM
válela se na Macháči smile
Reagovat
frenkie57
Možná nechce přetěžovat tu zraněnou nohu z minulého týdne.
Reagovat
misa
Je to tak. Jinak by si čtyřhru se svou kamarádkou Sorribes nenechala ujít.
Reagovat
tommr
a co když toho debla odepsala SST? Ta toho musí mít po Clevelandu taky plný zuby ...
Reagovat
misa
Reagovat
Ronnyx
To by dávalo smysl pokud by se STB nakonec nepřihlásila s hračkou s Venezuely - Andrea Gamiz.
Reagovat
tommr
tak v tom případě jde odhláška opravdu na vrub Marie. Za mě je to ale jen dobře protože v deblu na nějaké větší úspěchy stejně nemůže pomýšlet a jen by jí to odčerpávalo síly ...
Reagovat
Ronnyx
S tou nadějí na úspěch MB v deblu by se dalo polemizovat, ale jistější je se odhlásit než kvůli deblu riskovat nějaké zranění.
Reagovat
GaelM
V deblu nemůže na úspěchy pomýšlet? Právě naopak, letos na GS 1x QF a 1x SF, o tom si v singlu může nechat akorát tak zdát...
Reagovat
tommr
suverénní výhra ... smile
Zatrnulo mi akorát ve druhým setu když Markéta ošklivě upadla. Naštěstí to jak noha tak loket přežily bez úhony ...
Stejně jako Muška má i Markéta výhodu v tom že na USO nic neobhajuje a za každou výhru si tak připisuje plusové body ...
Reagovat
Preview.lover
Prohrává s Yafan Wang (114.) 4:6 0:4
Reagovat
hanz
Ano, Garcii to moc přeju...smile
Reagovat
aligo
Také mě to trochu hřeje na duši smile
Reagovat
hanz
Ta už má vybráno za ti tisícovky a TM...
Reagovat
victim
Já ne.
Reagovat
misa
Garcia měla skvělou druhou půlku loňského roku a od startu toho letošního padá pomalu zase zpátky tam, kde byla předtím.
Reagovat
tommr
už prohrála. Yafan Wang je moje nejoblíbenější čínská tenistka a jsem rád že dneska uspěla i s ohledem na to že z toho budou profitovat naše hráčky ... smile
Reagovat
HAJ
Ve druhém se pěkně rozjela. Ale, když spadla, zatrnulo mi.
Gratulacesmile
Reagovat
com
v úterý absolvují první kolo ještě wimbledonská šampionka Markéta Vondroušová, bývalá finalistka Karolína Plíšková, Barbora Krejčíková a loučící se Barbora Strýcová.

Jaktoze tam Krejcikova jako jedina nema pred jmenem nakou perlicku.. Treba clenka big4 smilesmile
Reagovat
hanz
U Kájíska by tam mělo být dvakrát neúspěšná finalistka...smile
Reagovat
lvicek
Co treba (cca) osminasobna GS sampionka? Libilo by se ti to tak vic, come?
Reagovat
Otmar
Poněkud mě překvapuje, že Brengle je tenisovou nadějí ve svých 33 letech, ale budiž. Naděje pohasla velmi rychle, Linda s ní polehounku vymetla kurt, spravila si sebevědomí a kdyby klepla Žábu, radost by byla...není to zas tak mimo!!
Reagovat
hanz
Brengle je taková vymetačka prvních kol (pokud nenanrazí na Kvitku, to se pak dostane i do druhýho...)
Reagovat
Kandinsky1
Kdž má Lnda N den, tak může porazit skoro každou.
Reagovat
misa
Linda je už v 18 hodně dobrá. Snad se bude pořád zlepšovat a dosáhne na top 10.
Reagovat
HAJ
Podle mně musí zlepšit pohyb. Ve druhém setu se rozhýbala a bylo to poznat.
Reagovat
Liverpool22
Každá hráčka má nějaké slabiny. Lindě je 18 let - vše má ještě před sebou. Navíc má silné datum narození - je to Štírka smile Podle mojí subjekce minimálně jeden GS vyhraje smile
Reagovat
HAJ
Ale jo, je jí teprve 18 a už je tak nahoře. Doufejme, že neustrne. Má dobrý potenciál.smile
Reagovat
tommr
překvapivě hladká výhra. Brengle byla hodně bídná na servisu a Linda toho dokázala využít ... smile
V dalším kole Lindu čeká bohužel Jabeurová která dneska vypadala celej zápas na umření ale když bylo potřeba tak vždycky dokázala zabrat. Zkrátka ještě lepší herečka než tenistka ... smile
Reagovat
hanz
Buď rád za Džabérku než za to vracecí vřeštidlo z Kolumbie, co se raduje po každé chybě soupeřky... navíc si myslím, že proti Žábě má Linda daleko větší šanci...
Reagovat
Liverpool22
Žába bude favoritka, ale je hratelná smile Když jí porazila Maky, tak proč né Linda smile
Reagovat
hanz
Lindička už jí taky porazila... kdežto vracečku Vosorio ne... proto si myslím, že je výhodnější Žába...
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
Otmar
Všechny ženy jsou herečky, jenom některé to dělají profesionálně, jiné si vybraly tenis.
Reagovat
com
tahleta Lindička asi bude lepší než ta druhá smile
Reagovat
hanz
Však jsem odborník, ne? smilesmile
Reagovat
lvicek
Jestlipak to tak letos platilo i na AO, tyhlety dlouhosahle soudy?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist