Vondroušová neztratila set ani s Kontaovou. Na French Open si s Bartyovou zahraje o titul!

7. 6. 2019, 10:45
Aktuality 359
FRENCH OPEN - Markéta Vondroušová nepřestává na letošním French Open překvapovat a dál navazuje na životní výkony z posledních měsíců. Teprve 19letá rodačka ze Sokolova, jejímž předchozím maximem na grandslamech bylo osmifinále loňského US Open, přehrála 7-5 7-6(2) Johannu Kontaovou a zítra si zahraje o premiérovou grandslamovou trofej. Její soupeřkou ve finále bude Ashleigh Bartyová.
Markéta Vondroušová (© AFP)

Markéta Vondroušová v 19 letech podává stabilní a především skvělé výkony. Na šesti posledních turnajích vyhrála vždy alespoň tři zápasy, už pětkrát zaznamenala šňůru minimálně čtyř výher a nyní na French Open poprvé v sezoně vyhrála dokonce šestkrát v řadě, navíc přitom neztratila ani set.

Rodačka ze Sokolova, jež koncem června oslaví 20. narozeniny, na pařížské antuce překonala své grandslamové maximum z loňského US Open (osmifinále), když postupně vyřadila Yafan Wang, Anastasii Potapovovou, Carlu Suárezovou, Anastasiji Sevastovovou, Petru Martičovou a dnes po setech 7-5 7-6(2) Johannu Kontaovou, které oplatila nedávnou porážku z Říma.

Vondroušová měla velmi nervózní vstup do zápasu a první fiftýn získala až po deseti prohraných bodech. Po zisku vlastního servisu se uklidnila, Kontaové při pátém brejkbolu sebrala podání a skóre srovnala. Jenže Britka se nenechala rozhodit a pokračovala v agresivní hře. Za stavu 5-3 měla tři setboly, ale ani jednu šanci proměnit nedokázala, přestože hned dvakrát měla Vondroušovou "na lopatě", a Češka následně skóre znovu srovnala.

Kouzlo tří odvrácených setbolů zafungovalo stejně jako proti Chorvatce Petře Martičové. Vondroušová proti chybující a tentokrát rozhozené Kontaové získala i další dva gamy, přičemž po špatném odhadu Kontaové proměnila hned první setbol.

Ve druhé sadě byla Kontaová o něco opatrnější a držela si pozitivní poměr vítězných úderů a nevynucených chyb. Díky brejku ze třetího gamu se dostala do vedení, které si dlouho hlídala, ale ani tentokrát nedokázala set za stavu 5-4 dopodávat. Na rozdíl od úvodního dějství si ovšem vynutila tie-break. Ve zkrácené hře ukázala Vondroušová již poněkolikáté svou obrovskou psychickou odolnost a vyhrála i sedmý letošní tie-break, utkání zakončila symbolicky povedeným dropšotem.

Statistiky zápasu

Vondroušová je první českou finalistkou French Open od roku 2015, kdy Lucie Šafářová v souboji o titul nestačila na Serenu Williamsovou. Jedinou českou vítězkou pařížského grandslamu je Hana Mandlíková (1981). Poslední českou grandslamovou šampionkou je Petra Kvitová (Wimbledon 2014). Vondroušová je celkově šestou českou finalistkou grandslamu od vzniku samostatné České republiky v roce 1993.

Vondroušová je zároveň první teenagerkou ve finále grandslamu od US Open 2009 (Caroline Wozniacká) a díky postupu do finále bude v pondělním vydání žebříčku WTA figurovat v elitní dvacítce.

Její soupeřkou v zítřejším finále bude Ashleigh Bartyová. Rovněž Australanka prožívá životní období své kariéry. Po prvním grandslamovém čtvrtfinále na Australian Open ovládla prestižní turnaj v Miami a dařilo se jí i na antukových generálkách.

O čtyři roky starší Bartyová v utkání plném zvratů přemohla 6-7(4) 6-3 6-3 teprve 17letou Amandu Anisimovovou, přemožitelku obhájkyně titulu Simony Halepové, a stejně jako Vondroušová si poprvé v kariéře zahraje grandslamové finále.

Bartyová v úvodním dějství proti nervózní Anisimovové hodně rychle vedla 5-0 40-15, jenže Anisimovová předvedla naprosto neskutečný obrat a set získala v tie-breaku. Ve druhé sadě se dostala do vedení 3-0, přičemž vyhrála všech 12 fiftýnů, ale tehdy zahájila obrat Bartyová. Australanka šesti gamy v řadě vývoj otočila a stav utkání srovnala.

V rozhodujícím setu Bartyová sice jako první přišla o servis, nicméně povedl se jí rebrejk a ve zbytku zápasu už měla navrch. K ukončení utkání potřebovala celkem šest mečbolů.

Bartyová je první australskou finalistkou French Open od roku 2010 (Samantha Stosurová) a může být první australskou šampionkou od roku 1973 (Margaret Courtová). Naposledy zvedla Australanka grandslamovou trofej nad hlavu v roce 2011 na US Open (Stosurová).

Statistiky zápasu

Vondroušová v předchozích dvou soubojích s Bartyovou neuhrála jediný set. Na svou poslední soupeřku na letošním French Open nenašla recept předloni na trávě v Birminghami ani loni na tvrdém povrchu v Cincinnati.

• FRENCH OPEN •
Paříž, Francie, antuka, 42,661.000 eur
páteční výsledky (7. 6. 2019)
• Dvouhra ženy - semifinále •
Vondroušová (ČR) - Kontaová (26-Brit.) 7-5 7-6(2)
Bartyová (8-Austr.) - Anisimovová (USA) 6-7(4) 6-3 6-3
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

359
Přidat komentář
Fandina
Maky nebo Maki?

https://www.sport.cz/komercni-clanky/clanek/1113514-maki-vs-barty-vsadte-si-na-finale-french-open-s-maki-vondrousovou-u-tipsportu.html

versus

https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/tenis/french-open/maky-pochopila-ze-tenis-se-nehraje-ale-zije-rika-o-vondrousove-hrebec-ktery-ji-vede-od-patnacti-let/5cf94ceefccd259ea48cb645
Reagovat
PetaM
Já bych dal Maky, protože po tvrdé souhlásce se píše tvrdé y :D
Reagovat
Fandina
Prý jde obojí, ale je zajímavé, kolik třeba y je po c a nebo i po tvrdých souhláskách.
https://www.mojecestina.cz/article/2016012903-proc-nekdy-piseme-po-tvrdych-souhlaskach-mekke-i
Reagovat
Blondie
Mně tam sedne více Maki :-) a jinak... ono je to stejně takové nespisovné, je to láskyplná zkratka... takže bych tolerovala obojí :D
Reagovat
Fandina
Strejda Google nabízí obojí.
http://www.vyznamy-jmen.com/n/Mark%C3%A9ta
Reagovat
Frick
Marná snaha v mých očích je pořád Lucčina cesta do finále výše. Svůj díl na tom má určitě to, že jsem jí sledoval tehdy více intenzivně než Maky, dále to by pro ni vrchol již tehdy (celkem) dlouho trvající kariéry a samozřejmě - Lucka porazila Mašu, porazila Anu... Samozřejmě, že pro 20 letou Maky je to ohormný úspěch, ale prostě není tam ten skalp skutečně velkého jména a je to vlastně dobrá ilustrace toho, že ženskému tenisu nyní chybí skutečné STARS. U chlapů je to prostě pořád o tom, že při cestě do finále zpravidla pořád vede cesta přes skalp někoho z velké (nyní už jen) trojky.

A k tomu se stát skutečně hvězdou asi ani nestačí vyhrát dva grandslamy v řadě. Jo, Osáka. Senzačně vyhrála USO, pak na to navázala v Melbourne, je #1 ale prostě od tý doby je to, řekněme, jen jedna z "těžkých, leč velice reálně zdolatrelných" soupeřek, kterejch je třeba teď na tůře kolem dvaceti. Nn, hvězdy chybí. Čímž se GS titul nebo (samozřejmě!) i finále stává vcelku dostupným zbožím, které je logicky tím trochu devalvováno. Ne, prostě se z (takový) Ostapenku neposadíte na zadek, protože má GS-
Reagovat
dadaft
no já bych takovou situaci jako u mužů teď u žen zažil nerad, aby tři hráčky sbíraly 15 let všechny velké tituly.

u žen jsou silnější období a slabší.
silnější --- třeba když kromě Sereny byly navrcholu Sharapova, Azarenka, Li Na, Kvitová, Clijsters, Stosur, Wozniacká, Jankovič, Ivanovič, Pennetta, Bartoli, Schiavone......... všechny jsou to superstar............. předtím to bylo období s Henin, Davenport, Venus, Mauresmo atd.
------------- a mezitím jsou takové trošku slabší časy jako zrovna teď -- podle mě jsou i ty zajímavé, ale věc názoru.

,,,,,,,,,,,,,,,,, hlavně proboha ne nějakou ženskou Big3, to bych vážně nechtěl a už jen ve velmi málo sportech to dnes tak je.
Reagovat
LukasH
Mně se po tý éře Serena, Maria, Vika, Aga, Samantha, Li Na stýská.:-) Prostě mi ty hráčky přišly o dost zajímavější a každá měla specifickej styl. A ty zápasy byly pecka. Teď je to hlavně o věčným vracení. A hráčky mi splývají. :-)
Reagovat
George_Renel
No jestli nemá specifický styl Markéta tak už kdo.....?
Reagovat
dadaft
to souhlas...... období řekněme 2010 - 2015 bylo jedno z nejlepších v dějinách ženského tenisu.
Reagovat
makro99
No tady bych přece jen trošku oponoval - Schiavone, Bartolli nebo Penetta superstar. A i Stosur to období na vrcholu nijak extra dlouhý neměla. Spíš to byly hráčky, který se dlouho pohybovaly ve 2. či 3. desítce a pak měly dvě nebo tři sezóny ten svůj vrchol, z kterýho pak zas sestoupily o krok (či několik) kroků níž...
Reagovat
makro99
Chlapi měli tady to období kolem přelomu tisíciletí, kdy se světové jedničky střídaly ob 3 týdny - kdo by dneska věřil, že svou chvilku zažili jednopovrchoví nebo/a náladoví hráči jako Marcelo Rios, Jevgenij Kafelnikov, Carlos Moya nebo JC Ferrero?
Až pak to utnul ten tajtrlik... a dodnes sme se z toho úplně nevzpamatovali. :)
Reagovat
Jan
Ti co to utnuli jsou legendy a ti co budou po nich asi takoví nebudou. Ale člověk nikdy neví.
Reagovat
slacker
3 hracky 15 let, kdyz to budou vsechno Cesky, proc ne :-D
Reagovat
tommr
až si Markéta přečte, že je v tvých očích její finále podřadný tak z toho bude určitě celá špatná ...
Reagovat
VlS
Srovnáváš úplně zbytečně nesrovnatelný. Proč? Buď rád, že je Markéta kde je, užívj si dneška a historii nech na pokoji. V dějepisu se o výsledcích RG děcka učit nebudou.
Reagovat
Frick
Proč by to bylo nesrovnatelný. Prostě Češka je po čtyřech letech ve finále RG a já zmiňuji rozdíly.
Reagovat
SpacialRecognition
Zasloužená výhra.

Jinak, ten míč na 5-2 v tiebreaku je kandidát na úder měsíce, ne-li roku.
Reagovat
EllNino
no, ale jelikož to není akce WTA, tak v té anketě nemůže být ... údery z GS se v anketě neobjevují
Reagovat
Frick
Prý že MarkEETě bude držet zítra palce.
Reagovat
blixa
Je to dobrý. Mats favorizuje Barty, a ten se snad mýlí téměř vždy :D :D
Reagovat
Andrew89
tak to jsem si oddychl..:D protože to je něco jako Navrátilová:D zítra se nemusíme ani koukat..Maky to má v kapse:D
Reagovat
sosna
https://sokolovsky.denik.cz/ostatni_region/sokolov-tenis20120127.html

zajímavé si to číst zase po letech...

Markétko, natři to zítra Ash!
Reagovat
Pavlis
Tady pár článků, co jsem si včera o Markétě přečetl. Díky za tento.

6b.cz/GNZ7 - 6b.cz/7OGj - 6b.cz/tR2T - 6b.cz/KYZ7
Reagovat
Chrenda
už je 7. ve WTA Race a pokud RG vyhraje, posune se v Race na 5. pozici a v žebři na 11. pozici před Serenu. Kdo by to byl na začátku sezóny řekl. Paráda.
Reagovat
kada.tom
JoKo mě zklamala, čekal jsem, že Vondroušové zatopí mnohem víc. Druhé SF mě asi bylo celkem jedno. Zítra tedy finále Barty - Vondroušová ... no, dívat se na něj nebudu, nemám komu fandit a ani jedné to nepřeju.

Ale menší zlo je menší zlo a tím je Barty. Jen proto, že je to nasazená osmička. Asi tak :-)
Reagovat
Chrenda
Ty jsi ale vůl.
Reagovat
rybicka
Kyselé hrozny :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To dítě tomu rozumí líp než kada.tom - https://www.youtube.com/watch?v=yCWVKV8WTV0
Reagovat
LukasH
Nezkazí nic a všechno má. Nerozklepe se, fakt neuvěřitelný na to, kolik jí je. Je ale třeba říct, že jak Martič, tak Konta úplně vytekly. Obě se asi domluvily, že budou hrát na Markétu ty příšerný kraťasy.:-) Zajímalo by mě, jak by probíhal souboj s nějakou mentálně silnější hráčkou (Karolína, Petra, Bertens...)
Reagovat
lars
Maky mela zacatek dnesniho zapasu rozklepany
Maky porazila Bertens loni na USO
Reagovat
tommr
to uvidíme už zítra. Barty sice mívala v minulosti taky mentální lapsy, ale zdá se, že už z toho vyrostla a dnešní otočka proti Anisimový to jen potvrzuje. Ta to Markétě zadarmo nedá ...
Reagovat
lars
a videl si tu otocku v 2. setu celou ?
Reagovat
com
Barty musi zitra do kytek!
Reagovat
smazaný uživatel
https://wall.alphacoders.com/big.php?i=964966
Reagovat
Mayo
Dúfam, že česká sestra porazí labilnu Barty
Reagovat
Jon61
Z článku z webu: Vondroušová? Britové už počítají zisky její soupeřky za titul v Paříži. Tak se přepočítali.
Konta zkušenější hráčka v krizových chvílích selhala. Například: dvouchyba na brejkbol. Markéta po nervózním začátku vyhrála ve dvou setech a dosud neztratila set i její bilance tie-breaků 7:0 je úžasná.
Reagovat
peggy
Myslim,ze Slecna Vondrousova umi dokazala se dostat do finale.V Cesku je takovych sikulek mnoho,ale rodice na to nemaji.Ona prochazela do vysek ne jako jeji vzor,Maria treba nez sla na trenik tak ji tatinek uvaril ryzi a dal pod polstar.To slena Marketa prochazela do vysek po vysypane cestice.
Reagovat
MarcelPersch
Být ze Sockolova je opravdu výhra :D
Reagovat
Ela-fon-isi
:-)
Reagovat
Patapuff
Peggy byt mongol?
Reagovat
rybicka
Mongolové jsou nepřející zapšklí závistivci?
Reagovat
aape
možná spíš myslel mongoloidní..
Reagovat
Patapuff
Když jsem to četl, napadlo mě, že to psal nějaký mongol přes google překladač.
Reagovat
rybicka
A já na obranu a ochranu Mongolů. Jsou v tom nevinně :-)
Reagovat
Blondie
Peggy:

1) postav se před zeď
2) začni do ni tlouci hlavou
3) opakuj, dokud se nevzpamatuješ.
Reagovat
bIbec
Gratulka Markétě. Je to vážně úspěch, který se třeba už nemusí nikdy opakovat. Kdyby tam byla Petra nebo Karolína, tak bych to asi vnímal malinko jinak. Tohle je prostě nečekané a případná prohra mě asi zase tak moc mrzet nebude.
Jestli Ash bude tak solidní jako když hrála letos ve finále proti Karolíně (v Miami nebo IW, už si to nevybavuju), tak tam moc šanci nevidím. To byl tenkrát brutální výkon. Ale jak říkám. Už finále jakoby spadlo z nebes. To asi nikdo nečekal.
Reagovat
horska.kraslice
+1
Reagovat
Dobry-den
Markétě patří obrovská gratulace. Dneska to od ní nebyl zrovna suverenní výkon, zejména začátky setů jí unikly, ale je to pochopitelné, nervozita dělá svoje. Zvlášť, když hrajete SF grandslamu poprvé v kariéře. Na rozdíl od soupeřky si však Markéta to nejlepší nechala do koncovek obou setů, a zatímco soupeřka kolabovala, tak Maky dokázala zabrat a nakonec zaslouženě postupuje do finále, a to bez ztráty jediného setu!

Ve finále budou zřejmě opět klíčovou roli hrát nervy a nějaká forma z předchozího průběhu turnaje nebude podstatná. Ash bude sice velkou favoritkou, ale ta je svými mentálními kolapsy známá a vzhledem k tomu, co dneska předvedla v prvním setu, tak nemusí být Markéta bez šance. Každopádně budu držet palce.

Pojď, Maky! :-)
Reagovat
dadaft
Barty že je známá mentálními kolapsy???
Reagovat
smazaný uživatel
Do zápasu s Elinou rozhodující okamžiky ve velkých zápasech, s výše postavenými soupeřkami často nezvládala.
Od té doby...
Za celé tři roky, co se Ash vrátila, tak cca 10 nečekaných proher.
Zítřek bude pro obě výjimečny.
Reagovat
blixa
Tak to jistě. Na Ash bude ale mnohem větší tlak, je jasná favoritka. Markéta může, nemusí. Ash musí.
Reagovat
smazaný uživatel
Po ztracené 1. setu jsem čekal kanárka. Má o zkušenost víc.
Markéta hraje hodně uvolněně. Jsem hodně zvědavý, jak zvládnou finále.
Tipuju Markétu 7:6, 6:3.
Reagovat
Jabadu
Právě jsem se v rátil z Hra .. z hokny. Mohu vám sdělit, že všechny mé návrhy, tak jak byly podány, Markéta Vondroušová přijala!
Reagovat
drabona
velká gratulace, tajně jsem doufal, že se finále podaří. Každopádně ve finále uvidíme špičkový antukový tenis, plný technických fines a nápadů. Už se těším, jen je mi líto Petřina zranění, byl by ten turnaj ještě zajímavější. Určitě udělá vše, aby hrála na trávě a pak to bude maso.
Reagovat
Jan
Markéta má štěstí, že už na ni ve finále nečeká Serena z dob své neporazitelnosti. Na tu měla smůlu celá řada tenistek z poslední doby, které se dostaly do finále. Včetně naší šafářové. Z tohoto pohledu je Bartyová snadná soupeřka.
Reagovat
brixner
...no, točit kormidlem! Bylo to vo fous a dostal jsem takovej esesáckej pojep, že sem si musel vyndat slovník, abych vůbec pochopil, co že mi to bylo tak kulantně sděleno. Vo čechiše šajze ani už psát nebudu, to už si snad nechám vykérovat na předloktí :-) To naše germánský hovado ne a ne pochopit, že se stala dost veliká událost mezi lidičkama, co máchaj pálkama a maj u toho krásný český jméno! Von furt Štefi, Štefi...no, míval jsem jí rád, to zas jó, vona se s tou dunlopkou voháněla taky dobře! Ale teď se v Paříži vohání naše česká beruška a já Vám říkám, že se provohání až k tomu pohárku, co tam ti frantíci vítězům pučujou! No, znáte berušky, né? Ty se dycky přilípnou na ňáký to stýblo a lezou a lezou...až na vrchol! Já vám řikam, že Markétka to tady vyhraje!!!!
Reagovat
Jan
1
Reagovat
Ela-fon-isi
Taky moc doufám! Když si ovšem vzpomenu na finále v Budapešti a v Istanbulu... hned představu mít chuť k jídlu.
Reagovat
blixa
To byla taktika. Znáš to, navnadit, zaříznout ! Přichází doba jehňátek ;-)
Reagovat
makro99
jako Jirka blahé paměti? akorát tam na ten den zúčtování stále čekáme. :( tak třeba v létě ve Starých splavech...
Reagovat
turista
Markéta je ve finále. Obrovská gratulace. Tak ještě jedna výhra a má to doma.
Reagovat
horska.kraslice
Paráda. Maky dokonale využívá vyrovnaného WTA pole. Ash a Maky ve finále GS, sen. Maky zítra na pódium každopádně vystoupí. Dnes pěkná reakce Johanny po zápase, objetí. Proti Ash to bude hodně těžké, no ale je to finále GS, takže adekvátní. Ash je velikou favoritkou, uvidíme, jak to zvládne psychicky. Každopádně, ať už to dopadne jakkoliv, velká gratulace Maky, a ať zdraví drží a další úspěchy přicházejí :-).
Reagovat
makro99
pěkná reakce Johanny; a zdá se že Markéta je i poměrně oblíbená, pže podobné to bylo s Petrou Martič (a snad i s Potapovou to bylo přátelské?)
Reagovat
Enterprise
Potapovou to objetí u sítě bylo asi nejpřátelštější. Přece jen obě holky se znají už spoustu let od juniorů.
Reagovat
tommr
1.Kvitová 3526
2.Barty 3475
3.Karolína Plíšková 3401
4.Osaka 3091
...
7.Vondroušová 2350
...

Pokud ve finále vyhraje Barty posune se v letošní Race na první místo ...
Pokud ve finále vyhraje Markéta posune se v letošní Race na 5.místo ...
Reagovat
LukasH
Kazí to jediná věc...Petřina ruka..
Reagovat
Andrew89
bohužel si myslim, že no.1 je záležitost konce roku a jestli. Nicméně je zas fajn,že spadne ten neskutečnej tlak co na sobě měla a bude hrát na pohodu. Já už se s tim smířil, že asi nebude no.1 ..ale příští sezonu ještě hrát bude..tak třeba tam:))
Reagovat
LukasH
Jenže bez dvou odehraných GS je to těžký. To by musela vyhrát USO nebo dobrej výsledek tam plus vyhrát Peking a TM..a to je zas hroznej zápřah
Reagovat
Andrew89
já vim no:/, proto píšu že třeba další sezonu:)
Reagovat
smazaný uživatel
To bude zase od začátku spousta obhajob...
Reagovat
tommr
1. Osaka 6486
2. Karolína Plíšková 5685
3. Barty 5650
...
5:Kvitová 4925
...
10. Sabalenka 3565
...
16. Vondroušová 2747
...

Pokud ve finále vyhraje Barty posune se v žebříčku na druhý místo před Karolínu ...
Pokud ve finále vyhraje Markéta posune se v žebříčku na 11.místo ...
Reagovat
jb007
Bylo by opravdu velmi zábavné, kdyby se o ženský tenisový trůn přetahovaly hned tři české hráčky.
Reagovat
tommr
není to úplně nemožné. Rozhodne nejspíš jak vážný to zranění Petry je ...
Reagovat
Kytka
Skvělé, ohromné, neskutečné. Jen doufám, že ji nezradí zdraví. Pokud bude zdravá, může brzy strčit Petru i s Karolínou do kapsy. Umí uhrát ty důležité míče, fiftýny.
Reagovat
Fransoas
Od této informace nemusí být až tak daleko.Rozdíl v současnosti mezi Markétou a KP + PK je v řešení hodně složitých situací,které jsou v daném okamžiku velice náročné.Je možné,že už během letošní sezóny jim může Konkurovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Možný je samozřejmě všechno, ale na Maky pořad není žádný tlak, uvidí se co s ní udělají obhajoby, tlak veřejnosti a médií... Snad to bude snášet v pohodě.
Reagovat
makro99
Hernych ríkal, že tlak na ni byl loni - po tech prvnich predlonskych uspesich a velkych ocekavanich...
Reagovat
blixa
A tlak na ní byl v letech, kdy ještě měla zatraceně málo peněz. Ona nikdy neměla v zádech Černoškovy prachy, jako Petra nebo Kája (to neříkám jako klad, prostě fakt). Prostě ty léta kdy už jste docela dobrej ale ne dost, aby to vynášelo a přitom náklady jsou už docela velký. To je tlak daleko horší než nějací prudiči z médií. Takže ona je docela trénovaná ;-)
Reagovat
makro99
...no je, ona je prostě punk :)
Reagovat
blixa
Jo ! Ještě by to chtělo drobně upravit vizáž, třena tak : :D
https://www.kyblsrandy.cz/barevna-pankacka/
Reagovat
HayashiM
Tak teď už mít s prachama problém tuplem nebude :D Zabezpečení na zbytek života to není, ale na zbytek kariéry snad jo :)
Reagovat
jurasekh
...ta holka je neskutečná,... a pokud bude zdráva, tak se toho od ní dočkáme ještě hodně!!! Moc blahopřeji, Markéto :-)
Reagovat
tmora
Tak des ji to vyslo podle toho co nosi na ruce.. Jinak gratulace obrovska!
Reagovat
lvicek
Moc Markétě gratuluju, je to skvělý úspěch! :) Trochu tím zamazla zklamání že zranění Peti, i když to mě pořád štve, snad se dá do Wimbledonu dokupy. Videla jsem pár míčku z prvního setu a pak TB druhého v autě na mobilu - to byla paráda ;). Díky ČT za dobře funkční appku a taky za možnost si zápas pustit zpětné později.
Reagovat
EllNino
Gratulace kaďákovi, z tohohle finále musí být nadšen :)

Nesympatická klackovitá Vondroušová, co vyhrála první titul v v sednácti, když nebyla ani ve 2. stovce proti Ash, která je úplně blbá, že v osmnácti dala přednost kriketu ...:) Pokud mu ani teď neprdne cévka, tak nevím, to by musela hrát finále Dominika proti Belindě nebo Magdě, Viky atd. :)
Reagovat
VlS
:-))
Reagovat
MarcelPersch
Více by me zajímala reakce toho fanatika Petry Kvitový, jak se jen jmenoval? ten je take ze Sokolova, ale pochybuji, že by dal Maky přednost před Petrou. :D
Reagovat
Jan
Iqe ? :) Před tím měl ještě jiný nick, už si nevzpomínám.
Reagovat
blixa
Ten, jehož jméno se nevyslovuje ! (aby se náhodou nevrátil !!!) :D
Reagovat
makro99
já bych věděl ještě jednoho, jehož jméno nepřivolávejme (ten měl tu svou destinaci dokonce v nicku)
Reagovat
Jan
Klidně ať se vrátí, bude to pestřejší :)
Reagovat
makro99
právě, že nebude;
80 % zdejší diskuse bude pořád ten samý stereotyp.
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
sojka1
Maky paradne, nervozne, technicky, trpelive, bojovne, prirodne... a pozarnice Driblena se nakonec jaksi samovznitila... :-) Uzasny a snovy uspech Marketky, skoda, ze ty krasne kvety z deste vyrostly na tak zastrcenem zahonku, ale nejak mi to k Maky i sedi. Velka gratulace, velky obdiv! :-)
Reagovat
tommr
to Markétino tetování bylo dneska docela symbolický ... :)
Reagovat
dadaft
co tam má?
Reagovat
EllNino
No rain, no flowers :)
Reagovat
dadaft
hm, to není špatné...........
Reagovat
Krisboy
I Marion v rozhovoru o tom mluvila.
Reagovat
makro99
ta matróna s mikrofonem po zápase byla Bartoli?!
Reagovat
Krisboy
No já myslím, že ano. Ale u ní nikdy nevíš :)
Reagovat
rybicka
Ano
Reagovat
makro99
fíha.. no já na to koukal v lehce bizarním pivním baru, kde byl už jen jeden turista (vypadal poměrně britsky), pak 28 Markét v nadživotní velikosti všude kolem; a místo zvuku nějaký karibský trylky - takže atmosféra malinko zvláštní... no a do toho ta blond moderátorka, v nadživotní velikosti...
Reagovat
rybicka
Před pár dny tu někdo komentoval, jak prý dobře vypadá... Svůj názor jsem si nechala pro sebe. I když, pokud ji hubenost málem zabila, pak je toto jistě ta lepší varianta.
Reagovat
blixa
No vychrtlá vypadala strašně ! Teď je z ní baculka k nakousnutí :D :D
Reagovat
makro99
no nechal jsem se překvapením trochu unést k tomu netaktnímu hodnocení.. je pravda, že Marion vždycky vypadala tak nějak... nevyrovnaně;
Reagovat
d@ve
https://www.wtatennis.com/news/no-rain-no-flower-vondrousova-blossoms-against-konta-inks-place-roland-garros-final
Reagovat
sosna
Markéta - fakt kouzelnice!
A v nejlepší osmičce race jsou tři Češky, to je mazec!
Reagovat
Marduch
Fantazie..teď jen aby tu veškerou mediální vřavu Markéta ve finále ustála..
Reagovat
hippos
jooooooooo bude levnejsi maslo a cibule piczo!!!!!!!
Reagovat
Krisboy
A pivo zdarma!!
Jůchůůůů ....to bude víkend!
Reagovat
Pavlis
Konta nehrála špatně, ale v těch dnešních podmínkách to bylo těžké. Přitom měla v obou setech 5-3. Potvrzuje se, že když příliš chybujete, je vám to k ničemu. Ačkoli oplýváte dovednostmi, kterými soupeřka ne. Markéta fajn ve výměnách, jak jí ty delší nevadí, výslovně čeká na chybu soupeřek, či vhodně zpestří hru. Pak kraťasy, v kterých excelovala. Nechala si jej na mečbol. To bylo pěkné. Určitě jí dnes šel hůř servis, ale nesložila zbraně. No, vidím ve hře Petry K. a Markéty V. značné rozdíly, ale i tak mi přijde Markéta jako hodně snaživá. Má ale jen 1,72 m, chtělo by to trošku povyrůst. Ve finále Barty, aby mohla Češka vyhrát, bylo by potřeba lepších podmínek počasí a vyšší úrovně hry od Markéty.

Markétě gratuluji. Ať si tu slávu užije. Navíc se na dnešní zápas načekala.
Reagovat
tommr
Markéta už těžko vyroste když jí bude za pár dní dvacet. Ale mohla by ještě trochu zesílit hlavně v horních partiích ...
Reagovat
blixa
Jako že by si nechala udělat prsa ? :D
Reagovat
tommr
měl jsem na mysli hlavně ramena a paže ... :)
Reagovat
Fandina
Maky je úplně jiný typ hráčky, než Petra. Ta je vysoká a hraje útočně a je to ranařka. Maky hraje spíš technicky a k tomu ani výšku nepotřebuje. Myslím, že hraje stylem podobným Hingis a ta měřila 1,7 Maky má 1,72.
Reagovat
blixa
Markéta mi v jednom připomíná Miloslava Mečíře. Někdy je to tak, že se zadá že hraje celkem prd, jakoby ani neměla moc zájem a přitom jaksi mimochodem vyhrává :D Tohle uměl Mečíř dokonale a Markéta si to zdá se taky osvojila. Tihle přírodňáci :D Pro psýchu soupeře zcela zničující ;-)
Reagovat
makro99
zdá se, že hraje celekm prd (a to tady vždycky čtu celej první set:) ...a pak to bez zájmu, jaksi mimochodem vyhraje - jo, to je přesnej mečíř :) taky ten "rozpravkový backhand" :)
Reagovat
smazaný uživatel
Barty party - před antukou jsem si přál, aby Ash přidala dvojciferný počet vítězství. Má splněno :-)
Amanda neskutečná. Do posledního míčku se nevzdávala.
A Markéta? Pojď si pro titul :-)
Reagovat
aape
Markéto, obrovská gratulace, dokázala jsi jak máš silnou hlavu,
otočit oba sety ve svůj prospěch, úžasné!
Ten míček v tiebreaku na 5:2 mě úplně dojal! Díky!
Reagovat
tommr
ten proměněnej mečbol taky nebyl špatnej ... :)
Reagovat
aape
to jo, ale to už byla exhibice..)
Reagovat
Jan
No toto :) Na začátku zápasu to vypadalo hodně špatně, Markéta nesoustředěná, úplně jiná jako v zápase s Martičovou i pak to vypadalo bledě a najednou tu je vítězství :) Markéta to hraje velmi nenápadně. V obou setech prohrává a najednou kuk a je vítěz :) Jak říkal komentátor, rozhodně obě nepodaly svůj nejlepší výkon, ale výsledek se pro Markétu počítá. Jsem si říkal, že návštěva přítele zanechá na Markétě negativní vliv pro zápas, ale dopadlo to dobře :)
Reagovat
Ondra979
no jestli to dotahne, tak by to byla pecka, ale bude to hodne tezke.
Reagovat
dadaft
Marketa výborně, první set opět vyhaluzila, ale co je doma, to se počítá.

jinak to odehrála velmi dobře mimo samotný úvod zápasu, pozměnila trochu svoji hru, rozhodila a znejistila Johannu.
na big pointech je skvělá.

nicméně Ash bude jiný level než bláznivá Johanna...
Reagovat
EllNino
No, dadafte, Ash byla dneska tak bláznivá, že málem prohrála :)
Reagovat
dadaft
jak ji znám, tak má vybrané a ve finále bude v poho...
Reagovat
EllNino
nechci strašit, ale na finále budou hráčky všechno, jen ne v poho :D
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem až závěr. Když jsme koukl na vývoj 1.setu, nechápu... Teda chápu. Hlava. Ta rozhodne i zítra.
Ash bude svázanější - od ní žebříčkoví odborníci (kada.trol) čekají vítězství.
Reagovat
tommr
předvedla další skvělej výkon a po zásluze postupuje do finále. Začátek sice měla hodně nervózní, ale když z ní ta počáteční nervozita spadla tak už jsem o ní neměl obavy. Konta je sice výborná hráčka ale je to taky strašnej nervák takže jsem čekal, že v závěru setů vyhází což se nakonec potvrdilo ...
Mrzí mě jen, že se totéž co Markétě nepovedlo i Anisimový ...
Reagovat
makro99
já sem radší, že to je Barty z toho prostýho důvodu, že takhle to bude příběh o senzační Markétě; kdyby tam byla Anisimova, tak to bude "senzační souboj teenagerek"; a nedejbože kdyby Anisimova vyhrála... to by ten Marketin výsledek hodně zastínilo; viz indian Wells, kde se o Maky hodně psalo, ale pak to celé vyhrála Andreescu...
Reagovat
tommr
jj to máš bohužel pravdu. Anisimova ale bude mít větší publicitu i kdyby to Markéta celý vyhrála protože je to prostě Američanka. S tím Markéta nic neudělá (a možná ani nechce) ...
Reagovat
makro99
v Americe asi jo; ale pokud bude Markéta v 19 GS šampiónka, navíc s takhle originální (mečířovskou:) hrou... tak ten celosvětový ohlas bude mimořádný.
Reagovat
Fransoas
Markétě Vondroušové se podařil velký zázrak.Oba sety měla Konta ve svůj prospěch 5 : 3 - Markéta dokázala odvrátit 3 setboly .ve druhém setu se štěstím získala dva BB a set a vítězství bylo její.Naprosto neuvěřitelné bomba.Velká gratulace podtržená dvakrát ! ! Zítra finále s Barty.
Reagovat
EllNino
Neskutečná :) .... JoKo ted hodně pomohla, ale Markéta ji k tomu nutila :) Zápas na kráse moc neměl, stejně jako ten druhý ... ale na to se historie neptá :)

Měli jste teď 3 prohraná GS finále (Lucka RG 2015, Kája USO 2016, Petra AO 2019), tak by to chtělo zapsat se do historie i jako vítězka :)

Ale s Ash to bude hrozně složité :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak. Gratulace Maky
Reagovat
Jan
Před sf všichni psali, jak Konta Markétu vystřílí, teď se všichni bojí Ash. Uvidíme :)
Reagovat
aape
přesně tak, tady se pořád všichni něčeho bojí,
Ashley taky není žádný mentální titán..
Reagovat
tommr
já se taky trochu bojím - hlavně těch jejích otravných slajzů ...
Reagovat
sojka1
jsem take moc zvedava, jak to teda Maky roztoci... :-) Na druhou stranu ma sikovnou ruku, vyborny pohyb, nijak zavratnou vysku a pod balon se v pohode dostane, jenze kratasy bude Ash cekat, Maky ji to bude muset mixovat a vytahnout ty nizke balony taky do uhlu, pod nohy a na BL, prace jak na kostele... ;-)
Reagovat
tommr
bude to těžký, ale ne nemožný. Řek bych, že je to pro Markétu o něco menší problém než byly ty bomby od Kontaový ...
Hlavně ale musí hrát od začátku naplno a ne dávat soupeřce fóra jako dneska ... :)
Reagovat
aape
tak Markéta už má dávno splněno,
přinejhorším může prohrát ve finále grandslamu,
a ve finále navíc určitě šanci má,
nebude tam Serena v nejlepších letech, ale
Ash, která, jak jsme už letos několikrát viděli, dokáže být
v rozhodujících momentech taky pěkně nejistá..
Reagovat
Jan
Je to finále GS, tam nebývá lehká soupeřka. Kdyby tam byla Halepová, tak se také budou všichni bát. Fóŕa dávala Markéta i Martičové. Asi to bude její tajná zbraň :)
Reagovat
tommr
jj i v předchozích zápasech musela Markéta otáčet nepříznivej počáteční stav. Zatím to zvládá perfektně - soupeřky to ukolíbá ve falešným pocitu bezpečí a pak je Markéta nečekaně přejede. Ve finále bych to ale být na jejím místě nezkoušel ... :)
Reagovat
makro99
prohrávala i s Potapovou a Suarez
Reagovat
tommr
jj ve 4 z dosavadních 6 zápasů zpočátku prohrávala, ale vždycky to dokázala otočit a ještě na FO neztratila ani set ...
Reagovat
Jan
Nejdřív soupeřku navnadí, pak zasekne - srovná stav a tím ji psychicky zničí, takže závěr vyhraje.
Reagovat
makro99
mně to dnes přišlo skoro jako programový.. ty gamy na returny ve 2. setu hrála tak nějak až moc ležérně - ale za stavu 4:5 do toho šla najednou od prvního returnu důrazněji a ve výměnách zarputileji... prostě, jak kdyby soupeřku tak nějak nechávala hrát :) a pak jí breakla v momentě, kdy je oslabená (doservírovat set) a kdy je pak ten break nejbolestnější...
Reagovat
tommr
skoro to vypadalo jako kdyby nezkušená teenagerka nebyla Markéta ale Kontaová ... :)
Reagovat
makro99
Johanna to na konci musela mít hodně v hlavě; přece jen už je jí 28, bylo to už třetí GS finále, ty první dvě nezvládla, teď relativně neznámá a nezkušená soupeřka - taková čance na finále už se taky nemusí opakovat; nadějné vedení a pak se to začne sypat... zápas s Martičovou určitě sledovala a pokud znala Markétinu TB statistiku... tak se divim, že toho Tb ještě vůbec nastoupila :)
Reagovat
tommr
nastoupila, ale bylo na ní od začátku vidět, že už je smířená s prohrou ...
Reagovat
Jan
Před dnešním zápasem jsem měl pocit, že Konta vyhraje, teď mám pocit, že by ve finále mohla vyhrát Markéta. Tak uvidíme.
Reagovat
lars
Barty neni ment. titan, ale dnes dokazala otocit z 0:1 na sety a 0:3 ve 2. setu
Reagovat
lars
to psali jen nekteri " tenisovi odbornici". Barty hraje jiny tenis nez Konta
Reagovat
tommr
v danejch podmínkách se žádný krásný zápasy ani nedaly očekávat. A od Markéty už vůbec ne vzhledem k tomu jakou měla soupeřku a že šlo o její největší životní příležitost ...
Reagovat
Fandina
Škoda, ve finále Barty, ale co jsem viděla ve třetím setu, tak zaslouženě. Šla si pro to a Anisimova víc chybovala.
Reagovat
Aussie
Než česko-australské fínále!
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
tommr
a komu v něm budeš držet palce? :)
Reagovat
Aussie
Té mladší, docela určitě.
Kdyby to ale prohrála, tak si vzpomenu na to, že původní kouč Ashleigh koučoval také mého syna a to mi bude útěchou.
Reagovat
Andrew89
se bál,že až mi odejde Petra a ostatní kterým fandím nebude komu fandit. Ale nastěstí tu jdou hrátky jako Amanda, Maky a jiné, kterým do budoucna bude patřit místo nahoře:)
Reagovat
dadaft
ntvl, ve druhém semi se hraje bomba tenis, žádné opatrnické pinkačství jako Maky s Jahannou.........
Reagovat
EllNino
brzdi, prosímtě ...
Reagovat
dadaft
no, viděl jsem jen úplný závěr zápasu...
Reagovat
EllNino
no přesně ... takže
Reagovat
Fandina
Nevšimla jsem si, pokaždé, když jsem se tam podívala, tak Anisimova udělala chybu.
Reagovat
EllNino
přesně ... Amanda hodně pomáhala
Reagovat
SwissMaestro
Možné pouze ve sportu zvaném ženský tenis :D
Reagovat
janek_da
twl, Ash 3 mecboly za sebou, a nic
Reagovat
HayashiM
Amanda to teď otočí na 7:5, to je jasný jak facka :D
Reagovat
rybicka
Bohužel, neotočila
Reagovat
Nenela
Ja jsem temi nervy prestala psat radsi. Abych to jako nepokazila. Takze mam na tom vitezstvi maly nevyznamny podil :-)
Moc to Maky preju, ona je absolutne neuveritelna!
Reagovat
Krisboy
Jaký nervy? Vždyť to byla pohodička...Maky v trénikově-exhibičním stylu.
Reagovat
Nenela
No to teda ne! Byl to poradny nervak a na pulku tiebreaku jsem se nemohla ani divat, aby me nekleplo :-)
Reagovat
Andrew89
já nemám slov
Reagovat
mendrit
A díky ČT že můžu zápasy sledovat.
Reagovat
Ondra979
no tak to je neco neuveritelneho. Ale co dla, muze porazit Barty?
Reagovat
HayashiM
Na mečbol kraťas. Jak symbolické.

Markéto, už jsem na protihráčky za tenhle grandslam prosázel 1000. Tak mě prosím zítra připrav ještě o ten druhej. Asi tě miluju :D
Reagovat
Krisboy
Já fakt nemám slov. Tohle jsem dlouho neviděl. Maky je fakt zjevení!!!
Reagovat
mendrit
Parádní výkon, těším se na finále!
Reagovat
Fandina
TB byl z obou stran opatrný, Maky ale udělala jen jednu chybu a MB byl typicky kraťas. Obrovská gratulace Maky!!!!!!!!!
Reagovat
tommr
Markéta ty TB umí jako málokdo. Letos ještě ani jeden neprohrála ...
Reagovat
FerrariF50
Bomba :-D Hodně dobře :) Je to tááám :)
Reagovat
Grape
Je to tam!!!
Reagovat
Dobry-den
jooooooooooooooo
Reagovat
Fandina
Ani nedýchám ... 4MB
Reagovat
Krisboy
Wole
Reagovat
HayashiM
Neskutečný ten míček na 5:2...

Markéto come oooooooooon!
Reagovat
Grape
Maky 4:2. Pojď!!!
Reagovat
Andrew89
Reagovat
Fandina
4:2 v TB a Maky si snad prvně zařvala.
Reagovat
Andrew89
doufám,že si Maky nepokazí bilanci..to jsou nervy sakra:D
Reagovat
Andrew89
Ash už to přiklání na svou stranu
Reagovat
HayashiM
...vzhledem k dosavadnímu vývoji toho zápasu ideální čas vsadit na Anisimovou :D
Reagovat
lukassb
Jinak tohle jsem snad jeste nevidel :D aby se semifinale grandslamu hralo na malym kurtu s par divakama na tribunach :D
Reagovat
tommr
je to docela ostuda. Myslím si ale, že ani na mužský semifinále nebude v tomhle počasí plno ...
Reagovat
hluuusa
Jak se rika tady na Ostrovech... A je to. :-)
Reagovat
Andrew89
ted se Konta musí ukázat jak je silná... Maky už to ukázala. Téměř celý zápas je horší hráčka na kurtu, ale v nejdůležitějších chvílích je silná jako bejk
Reagovat
Krisboy
Jj, tý Johanky je mi skoro až líto...
Reagovat
janek_da
lito mi ji muze byt az po zapase
Reagovat
Krisboy
Psal jsem "skoro"

Ve skutečnosti mi jí není líto ani teď a nebude ani po zápase :D
Reagovat
janek_da
za jinych okolnosti bys ji snad politoval
https://youtu.be/Yl2Tmbfg9fQ?t=574
Reagovat
Krisboy
:DDD
asi tak!
Reagovat
Andrew89
já jí mám rád..ale ted ne:D
Reagovat
HayashiM
Teď Konta ideálně nemusí ukázat vůbec nic :D
Reagovat
Andrew89
jj to by bylo nej:D
Reagovat
Krisboy
Ani zadeček pod sukýnkou, se kterou laškuje vítr?
Reagovat
Fandina
Jedna hraje silou, druhá hlavou a citem. Maky pojď!!!!!!!!!
Reagovat
baggik
3:5 =?7:5 x2 Kdo vsadil Konta, má půlku konta. :)
Reagovat
dadaft
Konta je ze všech 4 semifinalistek největší labilka
Reagovat
dadaft
dyť to říkám...
Reagovat
janek_da
ja nechci do ustavu
Reagovat
Andrew89
to už jsme tu dneska jednou měli:)))))) pojd
Reagovat
HayashiM
A ideálně i bez těch setbolů pro Kontu, prosím :D I když hlavní samozřejmě je, aby Markéta vyhrála.
Reagovat
Andrew89
Tak první část je hotová..bylo to bez SB :D ted ta horší část..sebrat jí podání
Reagovat
Andrew89
zlatou ruku má ta holka!!!!
Reagovat
Andrew89
jooooo 5:5...tak pojd sakra! udrž si servis
Reagovat
baggik
Tak a takhle hraj Markéto až dokonce.
Reagovat
MarcelPersch
Jestli to dojde do třetího setu, Markéta rozhodně musí zabránit zbytečně ztracenymu podání, je těžký si ho od ni pak sebrat zpátky.
Reagovat
dadaft
trochu nesouhlasím se Svačinou, že zápas nemá valnou kvalitu....... podmínky jsou těžké, nervozita velká, není to taková pařba, ale kvalita tam je......... konec konců bez dvojchyb jsou hráčky v plusu pokud jde o počet W a UE

hraje se opatrněji, ale má to svou sílu
Reagovat
HayashiM
"Člověk si nezahraje semifinále na grandslamu každý den, ale když už tam je, je fajn získávat si gamy pěkně v řadě. Nač se vzrušovat tím, kdo má zrovna podání." :D :D
Reagovat
Fandina
Roger se rozehrává na centru :-)).
Reagovat
HayashiM
Ten zápas Ash s Amandou asi vejde do dějin...

5:0 40:15* -> 5:6* -> 6:6 -> 6:7, *0:3 -> 6:7, 6:3.

Bůh ví, co přijde ve třetím. Třeba 5:0, 5:6, 7:6, 9:11? :D
Reagovat
hluuusa
Vsechny ty kecy pred zapaseem o tom, jak Vondruse nema jak Driblenu potrapit. Ted tece nervozitou..
Reagovat
Bee
Jako Driblena, to je přesný:-)))))
Reagovat
sojka1
i v tom nervu ted se jeste smeju, mooc hezke.. :-))
Reagovat
Dobry-den
jó, Driblena, to se povedlo :D
Reagovat
baggik
Barty Anisimova 5:0, 0:6, 1:1, 0:3, 6:0 tak to je vostrý. :)))
Reagovat
Zemanka
Tak nějak :D vostrý to přesně vystihuje
Reagovat
Andrew89
odešla v druhém bohužel..snad to utáhne ve třetím
Reagovat
d@ve
Mladý holky asi baví ty sety otáčet.. :)
Reagovat
d@ve
Ovšem teď zase Ash z 0:3 na 6:3. :/
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Toby Kodat (16letý nevlastní brácha Nicole Vaidišový) si zahraje finále juniorky :)
Reagovat
rybicka
Škoda, že v tom finále asi nebude s Damemm. Trochu jsem si to představovala, ale asi to neklapne.
Reagovat
ttopi
Není třeba se tím nějak vzrušovat. Ona reprezentují jinou zem.
Reagovat
sojka1
prbh... jde prece o ceskou stopu na (v) te "zemi", pro me zajimave vzdy.. :-)
Reagovat
rybicka
Vzrušovat se klukama na hřišti určitě nebudu :-). Jen by to bylo takové zajímavé, uzavřený oblouk. Dvě "české děti", takoví soukmenovci, proti sobě ve finále.
Reagovat
Mr.Pink
Proc nevlastni? Oba se narodili stejne matce, prece
Reagovat
Mayo
Už len čakám kedy začne pršať.
Reagovat
MarcelPersch
Rozhodčí pěkné Markétu poškodili...
Reagovat
dadaft
škoda toho větru
Reagovat
baggik
To je karma za toho ňoumiho na židličce ten vyhranej set Markéty.
Reagovat
HayashiM
Amanda si taky docela dává stopbally, to by mohlo být ve finále s Markétou hodně zajímavé.
Reagovat
baggik
Anisimova - Vondroušová to by bylo asi nejnečekanější finále co pamatuju.
Reagovat
aligo
Lisicki Bartoli asi taky nikdo úplně nečekal
Reagovat
baggik
No ale přece jen byla to známá jména. Teď jsou tady dvě teenagerky, které měly bojovat o finále nejdřív za dva roky.
Reagovat
Vojtaakk
Bartoli už předtím jedno finále na W hrála a Lisicki byla snad 2x v sf.. to se nedá srovnat.
Reagovat
Andrew89
Sabina byla na trávě vždycky dobrá:)
Reagovat
MarcelPersch
Lisicki byla od roku 2009 vždy když hrála aspoň ve CF nebo F, takže to se dalo čekat ze do finále se taky někdy dostane.
Reagovat
fujtajblick
ani Johanka ani AEšly nedají svou kůži lacino
Reagovat
dadaft
Markéta utekla hrobníkovi z lopaty, ten set stejně jako s Martičovou měla prohrát......... ale je to kouzelnice....
podmínky tenisu nepřejí, potěšilo, že Maky hraje trošku jiným stylem.

druhý zápas -- netuším, co se tam děje, Ashleigh není žádná labilka, Amanda musí také čarovat...

možná budou ve finále dvě čarodějky :))
Reagovat
Andrew89
jo, set vyhrála ta horší, ale díky bohu, že se na to nehraje.

Věřím, že by se Konta minimálně ze začátku sesypat
Reagovat
Andrew89
tak ne:D
Reagovat
HayashiM
Wow, Ash si uhrála podání, to tu už 10 gamů nebylo :D O TB nemluvě.
Reagovat
Andrew89
z Maky to spadlo....tak pojd holka..tohle dáš.
Reagovat
FerrariF50
Kontaová si to prohrála hezky sama :-D ... jak to chtěla nabombit z voleje a šlo to vedle a od tý doby se to s ní vezlo :)
Reagovat
dadaft
přesně v to jsme doufali
Reagovat
fujtajblick
ta nejmladší jede neskutečně..Ashleigh vůbec nestíhá.. aby zase nezdrhla ke kriketu
Reagovat
Ondra979
cool, jen to vydrzet..
Reagovat
Jon61
K neuvěření, Konta především svými chybami se připravila o set. Markéta z kurtu odešla bez emocí, jako kdyby set nebyl její.
Reagovat
Mr.Pink
Hlavne ten drive volley na SB ji muze mrzet.
Reagovat
Blondie
Markéta!!!!
Reagovat
baggik
Barty a Konta. :)))) Já nechápu jak těmhle upachtěnejm tragédkám někdo fandí.
Reagovat
Vojtaakk
Barty zatím bez bodu v druhem setu :O
Reagovat
d@ve
Maky stále bez ztráty setu. :)
Reagovat
Fandina
To je úžasné, Maky, Amando ....... ještě jeden
Reagovat
Dobry-den
Pojď Maky! Set je tam! Ještě jeden!
Reagovat
baggik
A pojď mi hop. :)
Reagovat
Jon61
Markéta mne těší jedině kraťasy a loby, soupeřka kraťasy zkouší také, ale jsou tragické, asi jako Markétin servis.
Reagovat
Andrew89
Amanto, využij toho!

Maky ty jí ted doraz. Pojdte holky . Chci Vaše finále
Reagovat
Andrew89
ani psát z toho neumim:D

Maky SBBBB! pooojd
Reagovat
Fandina
Všechny SF v černé s bílým zdobením a to od tří značek :-)).
Zajímavá volba na to, že se hraje v červnu, ale je vidět, že se návrháři trefili do počasí, extra vedra fakt nejsou, to by se v té černé holky vařily.
Mně se celkem nejvíc líbí Nike s včelkami i střízlivostí, Fila, co má Barty je hezké, výrazné a Konty oblečení je hezké co se týká do ženskosti.
Reagovat
Ondra979
no ty vado dobre..bude chcat?
Reagovat
Mantra
do psí prd e le, déšť
Reagovat
Patik
a je to tu ..už tam prší.
Reagovat
dadaft
k tomu ten vítr........... těžké podmínky dnes, které se trochu podepisují na kvalitě tenisu.
Reagovat
Andrew89
pojd
Reagovat
Mayo
Fandím Anisimovej a českej sestre.
Reagovat
Mantra
otoč taky ať je pr el
Reagovat
Nenela
jojojojo!
Reagovat
HayashiM
Barty s Anisimovou, neskutečný :D
Reagovat
EllNino
Amanda luxus :) 0:5 15:40 :D :D
Reagovat
FerrariF50
Dobře Amanda :)
Reagovat
Patik
Parádny obrat..
Reagovat
Ondra979
neskutecne..
Reagovat
Ondřej.Jirásek
:-O
Reagovat
Andrew89
božská!
Reagovat
baggik
Markéta dneska hraje špatně. Ale je to šestej zápas, pět odehrála výborně, to se stává a třeba se ještě zvedne.
Reagovat
EllNino
tak takovýhle kalibr zatím nepotkala, vesměs hrála s podobně laděnými hráčkami, jako je ona sama :) ... ten zápas je jen o JoKo a jejích chybách a winnerech
Reagovat
baggik
To není pravda. Konta neni žádná Kvitová, Plíšková, Azarenka nebo Serena. Konta taky nehraje dobře mimochodem. Martičová určitě byla těžší soupeřka.
Reagovat
EllNino
vždyť to vidíš, dokud dělala JoKo winnery, tak dobrý, teď dělá chyby ...
Reagovat
baggik
Ale Konta našla slabé místo ve hře Markéty, to je fakt. Hraje na ní míče s vysokým odskokem, což Markéta vrací pouze doprostřed. Ale Konta teď ukazuje, že na ranařku si jen hraje, tim spíš na antuce, takže je to otevřené.
Reagovat
Jon61
Markéta mizerný servis, hraje stereotypně křížem, pak dá bombu Konta po čáře a je vymalováno.
Reagovat
HayashiM
Úplně vidím, jak Ash v tom Tiebreaku povede 6:1 a pak ho projede 6:8 :D
Reagovat
Mayo
Labilná ženská Barty. Normálne by som jej fandil ale dúfam, že prehra. Viedla 5-0 lol
Reagovat
Nenela
Ona ale normalne vubec neni labilni. Vubec nechapu, co dneska predvadi...
Reagovat
dadaft
přesně, Ash je skála, fakt jsem zvědavý až to uvidím, počítám, že Amanda zapnula turbo...
Reagovat
dadaft
((( pojď Markéto )))
Reagovat
Andrew89
mi přijde,že z ní ještě nespadla nervozita a tíha zápasu. Nepřijde mi uvolněná

Konta hraje dobře, nekazí téměř nic. ha..sotva jsem do dořekl..dvě obrovské minely:D

Maky nemůžu hrát tolik na střed...pak jí to Joko rozděluje doprava, doleva
Reagovat
Andrew89
ufff..ted jí brejkni!
Reagovat
dadaft
jo jo, trochu změnila obraz své hry,,,,,,,,,,,,, věřím, že se chytne
Reagovat
Krisboy
Ajaj, to bude těžké přetěžké...
Reagovat
FerrariF50
Proč nemají na GS jestřába v roce 2019 to nechápu. To by se měli stydět fakt.
Reagovat
dadaft
není na to čas, ale už se těším i na druhé SF,,,,,,,,,, tam se dějou věci :))
Reagovat
Mantra
rozhodl Núny
Reagovat
rybicka
Čím?
Reagovat
HayashiM
Nas*al Svačinu správným rozhodnutím tolik, že Svačina dotlačil neúnavným fanděním Markétu k vyhranému setu po odvrácení 3 setbolů :D
Reagovat
baggik
Tenhle potrat Nouni jeste nekde rozhoduje? To je vysmech.
Reagovat
HayashiM
Teď je výsměch spíš Svačina, Markéta by to fakt neměla. Správné rozhodnutí.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
souhlas.
Reagovat
baggik
Nevim, každopádně to byl out.
Reagovat
Mr.Pink
Jasne, urcite to vidis lip doma od obrazovky nez nouni primo na dvorci. Spravne rozhodnuti, svacina se asi zblaznil
Reagovat
Nenela
Barty prohrala 6 gemu v rade. Fakt ulet! Vedla 5:0!!
Reagovat
HayashiM
...a 40:15 k tomu
Reagovat
Patik
wta...
Reagovat
MarcelPersch
6:6
Reagovat
Andrew89
se vyloženě po***

protože takovej blackout se jen tak nevidí.
Reagovat
Blondie
Není to v takové fázi turnaje největší kolaps v historii? :(
Reagovat
Andrew89
vypadá to,že to ustojí
Reagovat
Andrew89
tak ne :D
Reagovat
Blondie
Ash, co to tam provádíš? :(
Reagovat
Andrew89
zatím nekazí a Maky se ještě uplně nechytla.

Ovšem ted ten lob byl luxusní...krásně to doběhla.
Reagovat
Patik
Amanda sa chytila..ale prečo až takto neskoro..prečo..
Reagovat
Jon61
K čemu jsou Markétě rychlejší nohy, když její podání je tak slabé.
Reagovat
HayashiM
Lol Anisimová, 0:5 a 15:40 -> zatím 4:5.
Já bejt Barty, tak už asi bulím :D
Reagovat
FerrariF50
Hmmm, zajímavá utkání :) Amanda se rozjela, to je dobře. Markéta to dá, věřím ji.
Reagovat
EllNino
Markéta hraje hrozně, co si budem .... po tom vychvalování do nebe předešlé dva dny na Idnes a spol. jsem to i celkem čekal
Reagovat
MarcelPersch
Vzhledem k tomu, Konta je nejlepší na světě v odvrácení breakballu, každý ztraceny servis opravdu muže mrzet.
Reagovat
Andrew89
jsem tu. Jedem Maky.

Amanda dostávala kotel, ale už se trochu srovnala...tak jedem
Reagovat
MartinPa
Ten Roger si to umí zařídit - prý:
"Nikdy nevíte, co se stane. Třeba (Nadal) bude mít problém, může onemocnět. Já můžu podat skvělý výkon, on může mít potíže, třeba přijde obrovský vítr nebo deset přeháněk. Do budoucnosti nevidíme."
= evidentně někdo do budoucnosti vidí :-)
Reagovat
Mantra
a teď se ukáže, jestlipa udrží
Reagovat
Mantra
to je těžký
Reagovat
dadaft
JO !!!
Reagovat
Vojtaakk
Amanda se trochu chytla, super.
Reagovat
d@ve
Tak holky už pomalu otáčí.. :))
Reagovat
blixa
Tak která umí hrát lépe ve vichřici ??? :D
Reagovat
Nenela
Pekne tam fouka. JOhanna si musi drzet sukni.
Reagovat
HayashiM
Aby to s větrem nedopadlo jak Berdych s Murraym na US Open před 7 lety :-(
Reagovat
Nenela
To bylo jak?
Reagovat
HayashiM
Reagovat
Mantra
jde pro titul
Reagovat
Ondra979
snad se MAky zlepsi, ale nevi nevim, muze byt prece jen nervozni z toho zapasu. NEma cen usi malovat, ze to tam vyhraje, od toho je jeste moc daleko
Reagovat
blixa
S těma kopcema si Johana neví moc rady. To by chtělo využít !
Reagovat
smazaný uživatel
jj semifinale v kopcovanej, to chces vidiet. :)
Reagovat
blixa
Hraje se na vítězství a ne na umělecký dojem, S tím běž na krasobruslení :D
Reagovat
HayashiM
Markéta se snad chytla, Anisimové už moc nevěřím,
Reagovat
rybicka
:-)
Reagovat
Jon61
Začíná to zavánět debaklem. Měl jsem obavy, aby Markéta nedopadla jako Katka. Po skvělém výkonu, propadák v dalším zápase.
Reagovat
blixa
Dneska Markéta vstala prdelí hore :D
Reagovat
Pavol
Kopce už začali. No dívať sa nato nedá. Radšej to vypnem.
Reagovat
dadaft
mnnóóó, zatím je to náklep :((((((
Reagovat
Nenela
Zatim obe mladice zacaly dost katastrofalne. Je na nich videt velka nervozita, snad to prekonaji. Chci mladi ve finale!
Reagovat
d@ve
To teda.. zatím každá snad jedinej fiftýn.. :/
Reagovat
dadaft
no Jahanna začla pěkně zvostra a Maky pěkně ztuha :((
Reagovat
Krisboy
Maky ve dvou!
Reagovat
Krisboy
:)
Reagovat
tommr
dobře si to odhad ... :)
Reagovat
Krisboy
Odhad, ale nevsadil...takže radost mám trošku zkalenou :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist