Vondroušová ve finále French Open neuspěla. První grandslamový titul má Bartyová

8. 6. 2019, 16:20
Aktuality 326
FRENCH OPEN - Markétě Vondroušové se první grandslamové finále nepovedlo. Devatenáctiletá Češka na pařížské antuce nedokázala navázat na výkony z předchozích šesti zápasů a s Ashleigh Bartyovou prohrála hladce ve dvou setech. První grandslamový triumf tak slaví třiadvacetiletá Australanka.
M. Vondroušová a A. Bartyová (© AFP)

Markétě Vondroušové se sice finále nepovedlo, ale v 19 letech absolvovala na French Open svůj suverénně nejlepší grandslamový turnaj své zatím krátké kariéry. Dosud bylo jejím maximem osmifinále z loňského US Open.

Ashleigh Bartyová ji dnes jasně přehrála. Vondroušová do finále prošla bez ztráty setu, ale v boji o titul si udržela jen tři z osmi podání. Na lavičce se jí pak zalily oči slzami, ale talíř pro poraženou finalistku už převzala s úsměvem.

Vondroušová svůj první zápas na centrálním kurtu Philippa Chatriera podobně jako v semifinále nezačala dobře. Z prvních patnácti míčů prohrála dvanáct a rychle to bylo 0-3. Pak už byly hry vyrovnanější, ale sokolovská rodačka si ani jednou nedokázala udržet servis a poměrem 1-6 ztratila první set na turnaji.

Třiadvacetiletá Australanka lépe podávala, diktovala tempo hry, měnila rytmus, trefovala vítězné údery a díky šikovnosti většinou dokázala najít odpověď i na zkrácené údery Vondroušové. Česká tenistka bojovala, znovu vracela spoustu míčů, ale Bartyová se rozhodit nenechala.

Poprvé Vondroušová dokázala udržet servis až na pátý pokus, kdy prohrávala 1-6 a 0-2. Hru ukončila dvěma vítěznými forhendy a na chvíli se začalo blýskat na nějaké zdramatizování zápasu. Jenže Bartyová jí za celý druhý set povolila jen jediný brejkbol a naopak v deváté hře Vondroušová nedotáhla do vítězného konce hru, v níž při svém podání vedla 40-15. Australanka game otočila a smečí proměnila hned první mečbol.



"Ashleigh, gratuluji. Dala jsi mi lekci, díky. Jsi skvělá hráčka a výborná holka," řekla Vondroušová při vyhlášení na kurtu a dodala: "I když jsem nevyhrála, tak jsem šťastná ze všeho, co se mi tady podařilo. Děkuji týmu, jsem vděčná, že vás mám."

Vondroušová, jež na pěti ze šesti posledních turnajů vyhrála vždy minimálně čtyři zápasy, neuspěla ani ve třetím letošním finále. Boje o titul prohrála i na menších turnajích v Budapešti a Istanbulu. Jediný triumf zatím slavila předloni v hale ve švýcarském Bielu.

Dnes stejně jako Lucie Šafářová ve finále French Open před čtyřmi lety nenavázala na úspěch Hany Mandlíkové z roku 1981. Na grandslamový titul čeká český od úspěchu Petry Kvitové ve Wimbledonu 2014. Zastoupení ve finále ženské dvouhry měl přitom na druhém grandslamu za sebou, ale Kvitová v lednu na Australian Open rovněž rozhodující souboj prohrála. Ve finále neuspěla ani Karolína Plíšková na US Open 2016.

Finálová účast Vondroušovou katapultuje z 38. místa světového žebříčku poprvé do elitní dvacítky, bude šestnáctá.

V 18 letech Bartyová přerušila kariéru. Návratu litovat nemůže
Bartyová prožívá neobvyklou kariéru. Tu se v pouhých 18 letech rozhodla přerušit a věnovat se kriketu. Po necelém roce se ale vrátila k tenisu, a i když měla ze začátku problémy se zraněním ruky, nemůže návratu litovat. 

Ve 23 letech má na kontě grandslamový titul ze čtyřhry i ze dvouhry. Loni s Američankou Coco Vandewegheovou triumfovaly na US Open a dnes Australanka slaví i zisk singlové trofeje na antukovém Roland Garros. Celkově získala 6. titul a ve světovém žebříčku vyletí na 2. místo za Naomi Ósakaovou. 

"Je to neuvěřitelné a nádherné. Odehrála jsem perfektní zápas, hrála jsem dnes skvělý tenis. Možná nejlepší za celý turnaj. Jsem na sebe a svůj tým pyšná. Byly to bláznivé dva týdny." pochvalovala si Bartyová svůj finálový výkon.

"Markéta má skvěle rozjetou sezonu, je to kometa letošního roku. Myslím, že si zahraje ještě spoustu grandslamových finále," dodala rodačka z Brisbane, která se stala první australskou vítězkou Roland Garros od titulu Margaret Courtové v roce 1973.

• FRENCH OPEN 2019 •
Francie / Paříž, antuka, 42.661.000 eur
sobotní výsledky žen (08. 06. 2019)
• Dvouhra žen - finále •
Bartyová (8-Austr.) - Vondroušová (ČR) 6-1 6-3
JUNIORKY
• Dvouhra - finále •
Fernandezová (1-Kan.) - Navarrová (8-USA) 6-3 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

326
Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
Mayo
Vondrousova bez šance ale aj tak super turnaj.
Reagovat
patriks
nemůže být jen uvedení míčku do hry, nýbrž takové zatlačení na soupeře, že nevrátí, nebo jen v potu tváře vrátí. Hernych by si měl najít informace, jak trénovala Serena servis (bylo to zveřejněno). Neuvěřitelný trénink, kolik toho Serena odpodávala.
Reagovat
smazaný uživatel
9. 6. 2016 - https://www.instagram.com/p/BGcOIVSR74l/
https://www.tenisportal.cz/vzajemne/barty/hlavackova-73226/

8. 6. 2019 - https://www.instagram.com/p/BydVLeKlecc/

My Story - https://www.youtube.com/watch?v=nw7GUZtFPZY
Reagovat
Torn
Takže vlastně Andrea skoro porazila GS vítězku! A ani to nevěděla! :D
Reagovat
Jan
https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/1113808-finale-roland-garros-ocima-experta-hrat-poprve-v-zivote-na-centrkurtu-neni-sranda.html#hp-sez
Reagovat
rybicka
Ash dnes byla připravená, soustředěná, lepší. Přesto gratulace Markétce. Klobouček. Dala sobě a své skupině finanční jistotu. K tomu pro své nitro silnou zkušenost a motivaci. Díky za radostné okamžiky :-)
Reagovat
rybicka
A pro Frau Peggy. Markéta není dítě milionářů... Přesto ona už milionářka je! Pro zlobu zapšklých a závistivých... :-))
Reagovat
Blondie
Jojojojo, závistivci si ten život sami dělají horší :D
Reagovat
rybicka
Užírají si ze svého. Paradoxně - sledováním jiných :-)
Reagovat
Jan
S tou závistí běžte někam. Peggy jen konstatovala jak to je. Že dnes na to každý nemá finančně i když má talent. Obehraná a nepravdivá písnička s tou závistí.
Reagovat
rybicka
Ale Maky není dítko milionářů.., nebo ano?
Reagovat
rybicka
Pokud se pletu, pak se z hlouby duš eomlouvám a klaním se až k zemi.
Reagovat
Fandina
To jsou kecy tohle. Samozřejmě, že když má někdo talent, tak na rozvoj potřebuje peníze. A musí je sehnat. Nikdo mu je nedá jen tak. A samozřejmě, že jde o závist.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tommr
Markéta se odhlásila z turnaje v Nottinghamu kde měla původně hrát. Vzhledem k postupu do finále FO je to logický rozhodnutí ...
Na trávě jí tak zřejmě uvidíme až v Eastbourne ...
Reagovat
Fandina
Ještě se jednou na finále podívám, pořádně a v klidu, nicméně, musím říci, že mě trochu překvapila Barty. Ne, že by jindy hrála špatně, ale podle mě dneska měla svůj den. Servis byl perfektní a pak tam bylo i pár momentů, které dopadly pro ni líp a když pak měla za zády set, tak ono se to jinak hraje. Věřím tomu, že kdyby Maky neprojela tak ten první set, že se to mohlo vyvíjet jinak. Barty byla lepší, ale neznamená to, že jindy to nemůže být opačně. Maky dneska škoda, ale dnešek patřil někomu jinému.
Reagovat
tommr
dneska byla Markéta bohužel bez šance a soupeřka jí přejela jak zamrzlej rybník ...
Díval jsem se do historie FO a podobnej debakl naposledy utrpěla ve finále Ana Ivanovic od Heninový v roce 2007. Hned následující rok ale Ivanovicová na FO slavila triumf. Bylo by hezký kdyby se to povedlo i Markétě ...
Reagovat
Jan
Petra Kvitová také nejdřív ve Wimbledonu vypadla v semifinále, aby ho další rok vyhrála. Čímž netvrdím, že se to Markétě povede, ale letos se jí povedlo FO hodně. Je mladá, až si takové těžké zápasy srovná v hlavě s ještě se zlepší, může se jí něco povést.
Reagovat
Carloss
upřímně jsem podobný vývoj zápasu čekal. pro Markétu by byla mnohem vhodnější soupeřka Halepová nebo Anisimová. Ash má na ni přímo dokonalou hru. dokáže eliminovat její dlouhé lifty z forhendu hodně ostrým slajzem, čímž má šanci bud sama zaútočit na síť nebo to zabít forhendem. Ash navíc hrála bez bázně a nervozity. výborně se pohybovala. Markéta rozhodně žádnou ostudu neudělala. neměla na ni. bude to v budoucnu její neoblíbená soupeřka. Ash je rozhodně favoritkou i pro Wimbledon, kde tenhle její styl může bodovat ještě víc.
Reagovat
tommr
jj taky jsem si říkal, že s Halepovou by dneska dopadla mnohem líp. U Anisimový nevím s tou ještě Markéta nikdy nehrála ...
Reagovat
Torn
I tak gratuluju Markétě,přestože to nevyšlo ,ale přišlo mi, že ta úroveň tenisu od Martič jde pomalu a jistě dolů. Už Konta jí měla na lopatě a nakonec se vyházela, ale Ash už to nedopustila. Jako před turnajem bych rozhodně neřekl, že Ash může vyhrát FO to už bych spíš tipoval Wimbledon. No nic no, at zajde s Luckou, Petrou, Kájou na kafe, mohou si holky společně postěžovat, jak je blbé vypadnout ve finále GS, doufám, že už to brzo prolomí.
Reagovat
Blondie
Mno, Petru bych jako dvojnásobnou vítězku do téhle party nepozvala B-)
Reagovat
baggik
No, ale už je to nějakej ten pátek.
Reagovat
Fandina
To ale neznamená, že neví, jaké je to GS vyhrát.
Reagovat
Jan
Petra by jim mohla poradit, jak na to :)
Reagovat
com
kdyby vedela jak na to, tak by si neco vyhrala sama :D
Reagovat
Jan
Je pravda, že letos také prohrála ve finále AO.
Reagovat
Blondie
říká fanoušek tenistky, která v sedmadvaceti dosáhla na dva umrněný Premier 5 :D :D :D :D :D

Jinak VŠECHNO podělala a prohrála?
Grandslam? PROOOHRA.
Premier mandatory? PROOOOHRA.
Turnaj mistryň? Proo... pardon, tam se ani nedostala do finále :D :D
Elite Trophy? PROOOHRA.

Jujda! :D být tebou, tak o výhrách zrovna nekecám :D
Reagovat
com
zalez náno
Reagovat
Blondie
Bolí, co?
Achillova pata, co? :D :D :D

Jojo, práce s tvrdými daty mě baví.
Můžeš trolit jak chceš, ale ta smutná realita je tady a ty ji neodpářeš - 27 let let.... a dvě P5. A spousta, spousta, spousta, SPOOOOUSTA proher v klíčových okamžicích.

Přesně v těch okamžicích, kdy tvá nemilovaná Kvitová tu trofej na rozdíl od Karolíny zvedla :D
To mě baví, COMiku :D
Reagovat
Torn
Teď si spadla do zumpy
Reagovat
cabuna
+100
Reagovat
EllNino
-100 = 0 - com
Reagovat
smazaný uživatel
v žumpě je comik
Reagovat
EllNino
má pravdu .... koledoval si o to
Reagovat
cabuna
Nezlob se na mě zrovna ty jsi pro mě pohodový a ráda čtu tvoje příspěvky ,ale v čem má pravdu? Co s tím má společného Karolína ? To se tady budou vypisovat holky a srovnávat se ? Vadí mi tohle šíleně místo aby jsme byli rádi ,že máme tolik dobrých holek tak se bude na ně plivat? asi už jsem moc stará ale tohle mě hlava nebere.
Reagovat
Blondie
A Ty neumíš číst?
Že tady comIK žvaní o tom, že by Kvitová měla sama něco vyhrát?
Vážně si myslíš, že v tomhle kontextu nemá smysl mu připomenout, kdo v těch klíčových utkáních prohrává, a kdo má na kontě úplně jiné trofeje, jinými slovy, kdo v těch klíčových okamžicích VYHRÁL, a to mnohokrát? ;)

A to já mu to zase ráda připomenu.
Karolíny se to VŮBEC netýká, opakuji, že má můj respekt a obdiv, byť ne fandění.
Tohle se týká žvatlání trouby, který pomlouvá BMW, zatímco se vozí škodovkou ;)
Reagovat
cabuna
Samozřejmě číst umím dost dobře a přesto nechápu co s tím má společného Karolína, proč tedy neurážíš comika ,ale navážíš se do Káji ,Nedochází ti ,že má Karolína svoje fanoušky ,kteří jsou naprosto normální a přejí i všem našim holkám a tohle navážení se do ní mám připadá dost ubohý?Kdyby jsi jak píšeš jí uznávala tok by jsi tohle nedělala .
Reagovat
Blondie
Lol, promiň, ale máš fakt problém s interpretací textu ;)
Ne, fakt se nenavážím do Karolína, akorát jsem trochu drsněji okomentovala její výsledky - nikoliv proti milionům normálních fanouškům, ale vůči jednomu otravnému trolovi.

Fakt mi nevkládej do úst něco, co jsem neřekla - jsem na to extrémně alergická.
Opakuji, že byť Karolína zatím nevyhrála žádný velký turnaj, já sama obdivuji její konzistenci a JEŠTĚ VÍC obdivuji její odvahu do sebe investovat a měnit věci, které jí nejdou. To chce totiž opravdu velké koule.

Nicméně pokud com uráží Kvitovou a využívá k tomu argument "ať si něco vyhraje", mileráda mu připomenu, kolik toho zatím nevyhrála jeho Karolína. Byť jsem záměrně zvolila drsnou formu, jedná se koneckonců o konstatování faktu.

Už si rozumíme?
Reagovat
cabuna
Ne nerozumíme stále nechápu proč za coma kopeš do Karolíny ,ale když ti to dělá dobře tak v tom klidně pokračuj.
Reagovat
Blondie
**tluče hlavou do zdi**
Mno nic, šanci si dostal, nechceš pochopit, nechceš.
Moje kapacita snahy byla vyčerpána ;)

Jestli to CHCEŠ brát jako útok na Káju, tak to tak ber.
Ono to tak vůbec nebylo myšleno, ale pokud si potřebuješ myslet, že víš lépe než já, co říkám, pak gratuluji a nemám co dodat.

:-)
Reagovat
rybicka
... asi, že com kope do Petry, aby vyzdvihl Káju..?
Reagovat
cabuna
no kope ,ale copak on je normální? To zase když tady Kopou do Karolíny máme kopat do Petry,Lucky ,Báry....vždyt je to ubohý není lepší na něj nereagovat než se dostávat na jeho úroven? Proto jsem psala čím za to může Kája, mě tohle prostě hodně vadí a co vůbec nechápu ,že Elnino i Blondie píšou jinak hodně dobře a určitě inteligentní lidi tak proč s comem potřebují závodit v hejtování to mi hlava nebere:-D :-D
Reagovat
rybicka
Rozumím, také mito vadí. Ale přiznávám, že už mi také vyběhlo do hlavy, nějak podobně mu odpovědět. Zatím jsem se uhlídala, ale chce to sílu :-)
Reagovat
cabuna
:-D já jsem původně taky nechtěla reagovat .Spíš tady jen čtu ,ale už to asi na mě bylo moc asi i tím ,že jsem mos příla Market aby ten se dotáhla a pak opět ta samá písnička ...Com blbé kecy a hned zase co kdy Kája :-D :-D
Reagovat
Blondie
Ok, nechala jsem se unést, stačí?
A prostě drsně jsem mu řekla, že když se naváží do proher Peti, má se v prvé řadě podívat na to, jak si vede Kája, kterou NEKRITICKY prosazuje.
Kája prostě prohrála víc důležitějších matchů než Petra.
To je fakt. Nijak tím Káju nesnižuju a neponižuji, já beru už jen samotný boj o ty nejvyšší mety za naprosto peckovou věc. A že takových šikovných holek máme.

Karolíny se navíc dlouhodobě a opakovaně zastávám - třeba když někdo snižuje její no.1.

Opakuji, že Karolíně nefandím, ale v mnoha věcech ji obdivuji.
Tím fakt končím ;)
Reagovat
cabuna
:-D jo v pohodě já ti rozumím a vím ,že i fandíš ..kolikrát jsem si i říkala ,že věříš i víc než já :-D Ona ta psaná forma kolikrát špatně vyzní ,já jen nepochopila, proč ty s tvým IQ se necháš od někoho kdo ho nemá do závodu v hejtování:-D a já jako fanynka Káji můžu přát Petře naprosto v pohodě tedy když by nehrály proti sobě samozřejmě :-D Celkově fandím našim holkám všem ,a taky jsem byla přecitlivělá viděla jsem Maky jak bulí ma lavičce...no a pak co jinak přecházím jsem dnes nemohla.
Reagovat
lars
Blondie spis fandi proti Karoline
Reagovat
slacker
comovo hejrtovani je az reakce na hejtovani karoliny Dava vam ochutnat vlastni medicinu
Reagovat
EllNino
neím, kdo první zmínil, že Kvitová by si měla něco sama uhrát ... když je navíc skalní fanda Karolíny :)
Reagovat
cabuna
Jenže ty tohle snad nemáš zapotřebí si myslím jsi inteligenčně na míle jinde než Comic to opravdu potřebuješ kvůli němu kopat do Karolíny?
Reagovat
Blondie
Ale my nekopeme do Káji!
Co si sednout na zadek a znovu si to přečíst, a tentokrát bez emocí? ;)
Reagovat
cabuna
Pokaždé když začne com s těma jeho deb ilníma kecama tak ihned začneš negativně psát o Karolíně to není kopání?To mě pak přijde že se dostáváte s comem na úplně stejnou úroven.Proto jsem ti psala co stím ,že je com blbec společného Kája,
Reagovat
smazaný uživatel
A že nenapomínáš com(ik)a...
Blondie jasně vysvětlila drsnější formu.
Třeba konečně zaleze com do žumpy a zůstane tam.
Reagovat
rybicka
Protože poslechla, co jste radili mě? NEREAGOVAT? :-))
Reagovat
cabuna
Přesně tak :-D
Reagovat
cabuna
Ted jsi mě rozesmál copak by to mělo smysl blázna napomínat :-D Zakroutím si hlavou a víc s ním nemá smysl řešit.Já nejsem trubka vím co Blondie píše, spíš nechápu ,že tak chytrá ženská má potřebu přistupovatna jeho vlnu a pokaždé se to pak zvrtne ,že se začne kopat do Karolíny jako by za toho cvoka mohla.
Reagovat
com
to byl fór tisicileti :D prej chytra zenska :D
Reagovat
Blondie
Ber to tak, že se v drtivé většině případů ovládnu... a prostě jednou jsem to nevydržela, no XD

Neboj se, vím, že za něj Kája nemůže.
Kdyby ho znala, možná by ho sama majzla raketou ;)
Reagovat
cabuna
:-D to 100 procentně
Reagovat
smazaný uživatel
OK :-)
Reagovat
Blondie
Ne, nespadla. Už mě tenhle comik nebaví ;)
Já se nevysmívám Karolíně, já Karolínu respektuju.

Ale už je třeba usadit tady tohohle moulu, který tady nad všechny agresivně a zcela nelogicky prosazuje tenistku, která ZATÍM v absolutních výsledcích třeba za tou "nenáviděnou" Kvitovou dost kulhá ;)
Reagovat
rybicka
Mě sypete sůl do ran, ale chápu. Ten..."člověk" sotí na Petru, ale nejvíc ubližuje Karolíně.
Reagovat
Blondie
+1
Cítím to stejně.

Nicméně nebojte, v mých očích se ztrapňuje on, Karolína nikoliv ;)
Reagovat
rybicka
:-) Je mi za Petru smutno, ale kdybych byla jako ten ..., pak bych měla asi být šťastná. Nicméně v pořadí mých přání fanouška je nejvíc - Petra alespoň několik týdnů jedničkou, Kája vítězka velkého turnaje a Markéta - ta to myslím v příštích letech dá vše i bez mého přání :-)

Tak těm našim holkám přeji naprosté zdraví a pohodu.
Reagovat
cabuna
Souhlasím s tebou přesně tak. Ty holky všechny dřou aby byly tam kde jsou a přeji všem aby dosáhly každá toho co jim chybí a po čem každá touží a jsem ráda ,že tak malá země máme tak dobrý holky a jako fanynka Káji přeji Petře moc jedničku aby si na konci kariery mohla říci dosáhla jsem všeho co se dalo,Markétě jsem moc přála dnes výhru ,ale i tak je bomba co se jí podařilo a jednou bude top aplno holek máme co se ještě vypracují,Jak píšeš hlavně zdraví.
Reagovat
Blondie
+1
Reagovat
Blondie
Myslím, že s Maki a Kájou do dočkáš, s Peti a jedničkou se ale radovat nebudeme :( ale co se dá dělat :-)
Reagovat
rybicka
Taky si to myslím. A poctivě, o to víc, aniž bych chtěla Markétu nějak upozaďovat, kdybych mohla, chtěla bych ten úspěch pro Petru :-(
Reagovat
rybicka
Nicméně, na druhou stranu. Živá, zdravá bohatá - nejenom penězi, už je nyní jednička. Jen to holt nebudeme vidět ve statistikách.

Ale když vidím tu přetahovanou o číslech mezi chlapy, pak snad raději nic :-)
Reagovat
Blondie
Tak! :D člověk si musí říci, že v tenise kromě té jedničky dosáhla fakt na všechno. A k tomu - což mi přijde ještě důležitější - je Petra obklopena lidmi, kteří ji milují, má skvělou rodinu, je chytrá, čím dál hezčí. Až jednou skončí, bude to šťastný člověk, který se o sebe postará do konce života. No není to nej? :)
Reagovat
rybicka
Tak nějak to nepochybně je :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Jj, jeho vytočí i nevinné Barty party :-)
A je mi jasný, že po první prohře Ash se s tím com(ik) vytasí.
Reagovat
cabuna
Já si myslím ,že ta jednička přijde ,stačí aby se zadařilo pár turnajů za sebou ,už kolikrát moc nechybělo jednou to musí přijít ta holka si to zaslouží a ten na hoře to vidí .
Reagovat
lars
Kdybys Karolinu skutecne respektovala , tak nenapises to , co si o ni napsala napr. Jinak VŠECHNO podělala a prohrála
Reagovat
Blondie
A aby bylo úplně jasno - nevysmívám se Karolíně, kterou jako tenistku velmi uznávám.
Vysmívám se TOBĚ, comIKU :)
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
Torn
Blondie, je fuk, jak to popisuješ, jestli mu dáváš za urgument Karolínu a říkáš, jak je neschopná, víš, že jemu je to v zásadě jedno? Fandí jí, ale pochybuju, že hejtem na Karolínu vůči němu něčeho dosáhneš. Tohle je zbytečný a zatahovat jí do toho, bezpředmětné. Ty nerada čteš hejt na Petru, já zase na Káju...někdo se toho chytí a je z toho problém....:)
Reagovat
Blondie
Tak fajn, mír ;D
Reagovat
lars
mir s krivackym usmevem?
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně - křivákům jako jsou lars, com(ik) nebo slacker je dobře v ignoru :-)
Reagovat
lars
Klames.
pokriveny charakter mas zrejme ty, kdyz si mi provedl svinarnu:
Agresivne si zautocil ve vymene se mnou, narknul si me tam , a kdyz si zjistil, ze bys si ji asi prohral, tak si se zachoval neferove a "utekl" z ni. Po vyzve k jejimu dokonceni si ji nedokoncil a napsal si svuj ubohy znevazujici komentar: jakoby gratulaci se spatnym umyslem.
Reagovat
Dobry-den
Luxusní stěr.

Pobavilo, ačkoliv Káje fandím. ;-)
Reagovat
Blondie
Kája ten GS udělá, je to otázka času a trpělivosti :)
Reagovat
lars
Neverim , ze to myslis uprimne
Reagovat
dadaft
na fotce už se Markéta hezky směje............ myslím, že to bude v poho...
Reagovat
Fransoas
Dnes ten zápas byl ze strany Markéty nevýrazný.Soupeřka jí přehrála skoro ve všech směrech.Akorát jsem nezaznamenal od ní žádný lob.Ač antuka není její nejoblíbenější povrch,předvedla úžasnou jízdu a je právem vítězkou RG.Markéta má určité rezervy v celkové hře.Momentů ve finále bylo více,které ovlivnily hru.Přeji Markétě přes první zklamání hodně pozitivní energie do dalších turnajů.
Reagovat
Jan
Hřebec, ten si to musel "užít". Nejezdí na turnaje a teď viděl Markétin nejslabší výkon na FO. Taková ironie. I ti další Markétini příbuzní, co tam přijeli.
Reagovat
tommr
ten nejslabší výkon Markéty možná přišel i z toho důvodu, že tam měla tolik blízkých lidí co jí normálně na turnajích nedoprovází ...
Reagovat
Jan
Je to zkušenost. Má na čem pracovat. Uvidíme, jak se bude vyvíjet dál. Jinak její hra až do semifinále byla dobrá, jak hrála čtvrtfinále s Martičovou, tam jsem byl z toho zápasu hodně nadšený.
Reagovat
Mac
jojo, tak si zaplatila lekci, stalo ji to zhruba meloun eur, doufejme, ze jeste nekdy bude mit moznost opravy...;-)
Reagovat
Dobry-den
Přiznám se, že jsem takovýhle výprask nečekal ani v tom nejhorším snu (to není kritika, jenom konstatování). Čekal jsem nervozitu na obou stranách, ale to jsem se teda pořádně sekl. Markétu to dneska úplně semlelo, zatímco Ashley to zvládla jako velká hráčka. Není to tak dávno, co Ash kolabovala v koncovkách setů proti top hráčkám, např. ještě letos proti Petře (Sydney), Halepce (Madrid) či Svitolině (IW). Ale dneska ani náznak nervozity, zvládla to opravdu jako velká hráčka. A byť by mi to ještě nedávno přišlo jako nemyslitelné, tak Ashley má momentálně obrovskou šanci stát se světovou jedničkou. V Race je první s luxusním náskokem, na WTA má až nezvykle vyrovnané výkony a výsledky, na většině turnajů se dostává do závěrečných kol, obvykle prohrává jen s top hráčkami, vyhrála turnaj v Miami, k tomu dneska přidala i GS trofej. Její hra mi sice moc nevoní, ale ano, Ashley by byla důstojnou světovou jedničkou. A po dnešku bych jí to docela i přál. :-)

Co se týká Markéty, tak tam už bylo dost chvály během celého turnaje, dneska raději no comment. :D
Ve zbytku sezóny budu držet palce, aby drželo zdraví a aby se spolu s PK a KP dostala na turnaj mistryň. A třeba mezitím přidá nějaký další skvělý výsledek. Na trávě jí ale vůbec nevěřím, na tomhle povrchu mimo kvaldy ještě nikdy nevyhrála ani zápas. :D
Reagovat
Jan
1
Reagovat
dadaft
a dnešek definitivně potvrdil, proč byl celý australský tenisový svaz týden na šrot a bouchalo tam šampáňo, když Ashleigh ohlásila návrat k tenisu....................
Reagovat
dadaft
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, i Neo, když poprvé skákal z mrakodrapu na mrakodrap, spadnul Markétko...
a to byl Vyvolený.
Reagovat
makro99
Tak nepatrná, krehoucka sance tam byla, kdyby ten 2. set začala vedenim. Bylo to 30:15 a Barty dala do pravýho rohu nezahlaseny tesny aut. Marketa si volala rozhodci, ta potvrdila lajnu a TV ukázala aut.. a vzapeti sel do toho stejnyho mista zase tesny mic, kde si Marketa zase volala rozhodci a ta ukazala zase dobry mic - a muj svedsky eurosport tu opakovacku tesne pred dopadem na zem stopnul - bylo to nekde videt? CT?
I tak ten jeden otoceny aut byl hodne dulezity, pze Marketa mohla jit do vedeni a treba by se ten 2. set vyvijel jinak... takhle uz zase jen vlala na spagate, jako celej zapas :(
Reagovat
tommr
rozhodčí Markéte dneska rozhodně nepomohli. Chtělo by to jestřába i na antuce ...
Reagovat
slacker
ty "cary" podle rozhodcich pro bartyovou byly jasne outy
Reagovat
Jon61
Prý se mají nahradit čároví rozhodčí jestřáby. Rozhodně by to chtělo zavézt aspoň na Grand Slamech, aspoň by odpadlo dohadování s rozhodčími a hráči by se nemuseli cítit jejím verdiktem poškozeni.
Reagovat
makro99
a ukazovali pak toho jestřába na české TV? v tom 1.gamu 2. setu? švéďáci 1. aut jo (chyba rozhodčích) a 2. těsně před tím dopadem šmikli na další výměnu - tak mi to právě vrtá hlavou...
Marketa kvuli tomuhle samozřejmě neprohrála, ale jak byla ve všem o kousek pozadu, tak bohužel i v tomhle :(
Reagovat
Frick
Nezadařilo se dnes. Nalejme si čistého vína, i když ČF i SF bylo na dva sety, tak tam u Maky byly rezervy a citelně jí pomohly nezvádnutý koncovky setů u souopeřek. Dnes už se to ucho u toho džbánu utrhlo. :-(

Co víc - bohužel to ani nebylo finále, co by uspokojilo neutrálního diváka toužícího po napívané partii.

Od roku 2015 tedy čtvrtá Češka nezvládla poslední krok a dnes to bylo nejvíce jednoznačné, ačkoliv soupeřka měla nejmenší lesk.

Ale samozřejmě - GS je pro Markétu ohromný úspěch, ve který bychom ještě 2 týdny zpět nedoufali. A snad nebylo zdaleko poslední.

Paradoxně jí ta porážka může do druhé půlky sezony i pomoci - nebude zas tak moc v "hlavou v oblacích", bude si lépe vědoma toho, že je co zlepšovat a snad to bude ještě lepší.

Pokud bych měl načrtvniu nějaké cíle pro druhou půlku sezony, tak a) vyhrát nějaký turnaj (spíše tedy Premier a výše), projít ve Wimblu i na USO do druhého týdne a samozřejmě účast na turnaji mistryň. Na 9. Kontu má 442 bodů náskok a přeci si nemůže nedat za cíl, že ten náskok udrží...
Reagovat
Jan
Souhlasím.
Reagovat
bIbec
s tím leskem bych byl opatrný. Za pár let tohle možná budeš vnímat úplně jinak. Myslím, že minimálně tu Kerber může trumfnout. Serena je jasná, tam není o čem diskutovat. U Osaky těžko říct. Barty je fakt dobrá a ty předpoklady pro víc GS tituly tam rozhodně sou.. podobně jako u té Osaky samozřejmě. Určitě mi Barty přijde solidnější jak třeba Muguruza, která má 2 GS.
Reagovat
tommr
Barty mi připomíná mladší Halepovou. Fyzicky je na tom i přes malou postavu mnohem líp než ostatní hráčky a to jí umožnuje kompenzovat technický nedostatky. A hlavu má už ted lepší ...
Reagovat
Mr.Pink
technicke nedostatky? Ash je jedna z nejtechnictejsich hracek na okruhu
Reagovat
tommr
když je tak dokonalá a nemá žádný nedostatky tak mi vysvětli proč si teda musí obíhat bekhend?
Reagovat
LukasH
U Markéty mám smíšený pocity. Pokud ji beru jako devatenáctiletou holku, tak je neuvěřitelný, jakou má psychiku, jak hraje údery, umí na síti a zachovává chladnou hlavu. Ten druhej pohled - jako finalistka RG...od čtvrtfinále to valná kvalita zápasů nebyla. Martič i Konta jí to vlastně darovaly. Proto mě výsledek ve finále nepřekvapuje. To slabší zastoupení na RG se plně projevilo. Jsem zvědavej na Markétu dál. Mohla by být aktivnější. Uvidíme.
Reagovat
Jan
S Martičovou si to Markéta vybojovala, tam hrála dobře. Konta jí to sice darovala, ale i tam, pokud by si to neuhrála, ve finále nebude. Finále bylo slabé. Hlava byla překážkou. Ale kdo z nás by nebyl vyhukaný, kdyby tam stál ?
Reagovat
LukasH
Jenže jak Martič tak Konta dělaly úplně nepochopitelný chyby. Jasně, Markéta je deptala..ovšem i z jednoduchých míčů, který by třeba silnější hráčka neudělala. Prostě Markéta má založenou hru spíš jak Aga.
Reagovat
rybicka
Ano, a Ash měla vizualizaci, jak reagovat. Markéta prostě neměla na připravenou Ash. Realita. Asi bych se nezlobila, kdyby moje dcera měla tak "špatný výsledek" na takovém turnaji. Markéta může být na sebe pyšná.
Reagovat
Kozoroh
Komentář, s nímž plně souhlasím. Kontaová psychicky nezvládla koncovky setů a to jí možná stálo nejen finálovou účast...
Reagovat
Fandina
Já jen chci připomenout, že slabší zastoupení na RG ale není tím, že by tam nikdo nehrál. V podstatě hrály všechny holky, kromě Petry. Že se nedostaly do vyšších kol to neznamená, že tam nebyly.
Reagovat
Jan
Tak. Plíšková by mohla hrát ve finále důstojněji, ale to by se tam musela dostat.
Reagovat
baggik
Netoho bych se nebál, že bude jako Aga. Viděl jsem jí na jiných turnajích a normálně to tam sázela. Tady se prostě dostala mimo svojí zónu, odehrála 7 zápasů, navíc ta poslední kola proti hráčkám s kterýma letos prohrála (Martič, Konta). Dobře reagovala na hru soupeřek, tím jak proti Martic a Konta hrála trpělivě, dokázala vyhrát. Navíc ukázala neskutečnou hlavu, když hraje bez nervů, až na jednu dvojchybu proti Martič vůbec neřeší stav. Má dost času ještě zlepšit podání, získat takovou jistotu v útočných úderech aby se nebála být aktivní i proti top hráčkám. Teď je jenom potřeba ustát to GS finále v hlavě. Přišlo asi dřív než mělo.
Reagovat
Jan
SOuhlas.
Reagovat
Fandina
Maky, když se jí letos začalo dařit na antuce, tak se vyjádřila, že zjistila, že na antuce nemůže tak zabíjet, jako jinde a proto, že bude muset svoji hru antuce přizpůsobit. Mluvila o výměnách a faktem je, že já ji letos viděla v Budapešti a tam sice také hrála technicky, kraťasy, změna rytmu, ale hodně míčů tam zabila a také to byly bomby.
Reagovat
frufru77
že vůbec Markéta uhrála 4 hry. Dnes bylo všechno špatně, hrála zkrátka pod psa a k tomu asi nervy na pochodu. Má se ještě hodně co učit, ne že ne. Doufám, že nedopadne jak Ostapenková, té bylo v době RG 2017 taky čerstvých 20 let a od té doby hraje mizerně (jenže ten titul má, no). Snad ji ta dnešní prohra moc nesemele.
Reagovat
tommr
taky mám docela obavy aby jí ten dnešní debakl moc nepoznamenal. Snad se z toho co nejdřív otřepe ...
Reagovat
baggik
U Markéty to bude o tom aby jí nevysílil ten humbuk, co teď kolem ní bude a aby si na sebe nepustila příliš velkej tlak. Hru má už teď na top 15 a může dál pilovat. Ostapenko hraje jinak, ta hraje naprosto každej úder jako vítěznej a to že jí to tam padalo byl zázrak, pokud se nenaučí aspoň základní trpělivosti, tak se bude vyhazovat pořád.
Reagovat
George_Renel
Ten přílišný humbuk kolem, a že na to opravdu nebyla zvyklá, ji semlel. Chyběla uvolněnost, švih a tím se nedostavily ani žádné velké emoce.
Zítra si uvědomí, že dosáhla velkého úspěchu a pokud na tom bude stavět, je toho před ní ještě hodně. (A ty body a peníze také nejsou k zahození) :-)
Teď to ještě jednou zopáknout a TM se 3 Češkami bude na spadnutí.
Reagovat
Jan
Záleží jak Petra a co její ruka, kdy začne hrát. A Markétě přeji, aby se jí to povedlo spolu s Karolínou.
Reagovat
Andrew89
je normální??? Marketa má jít mluvit a oni to vypnou??? tak to snad ne, ne?
Reagovat
Fransoas
Bohužel - -to je ČT.Zatím se to dá těžko vysvětlit.
Reagovat
Jan
Byl tam volejbal. Ten byl důležitější.
Reagovat
EllNino
Jinak ... myslím, že Markétě hra Ash nikdy nebude vyhovovat :) Dokonale neutralizuje všechny její zbraně :) Podobně to má s Petrou Martic, ale tam se jí dostala do hlavy konečně :)
Reagovat
dadaft
Barty je o dost lepší než Martič -- pohybově, úderově, vším..... ty dvě bych nesrovnával...
Reagovat
EllNino
mají podobný styl, ok? slice, neutralizujou kraťasy ... podobný typ, alespoň trochu, nepsal jsem, která je lepší a horší
Reagovat
dadaft
ok
Reagovat
baggik
Mají úplně jiný styl, Barty možná dřív hrála jinak, ale tady už to bylo čisté bum bum. Ale narozdíl od některých jiných k tomu má i výbornej pohyb, takže jestli takhle bude hrát dál, může přidat další tituly.
Reagovat
Mr.Pink
Presne tak, Ash ma vyborny pohyb, je na tom skvele technicky a jeji liftovany fh do bh Ash v pohode stahne copem.
Reagovat
Blondie
V 19 letech ve finále GS je obrovský úspěch, velmi Markétě gratuluju! A Ash mi udělala radost... přála jsem to oběma. Škoda, že to nevyšlo dneska, ale však se Maki dočká.
Barty největší hvězdou Fila :)
Reagovat
smazaný uživatel
Barty party :-)
Reagovat
com
uz sem se bal, ze to nenapises blbecku
Reagovat
Blondie
:-) jo to sympaťačka.
Reagovat
smazaný uživatel
Z Nečešek pro mě no.1 a nemá k ní teď i daleko...
Reagovat
Mr.Pink
Nejde jen o to, ze je sympatacka. Me hlavne bavi jeji tenisovy styl
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to samozřejmě taky. Hra u sítě, přehled. Svačinka ji srovnával s Janou Novotnou.
Ale Markéta hraje podobně. Doufám, že nějaké společné velké finále ještě sehrají.
Reagovat
Jan
Jak šla na Markétu chvála ze všech stran, možná jí to také nepomohlo. Ale je to zkušenost, se kterou se teprve seznamuje. Mohla by v budoucnu ještě leccos dokázat. je mladá, může na sobě pracovat a čas ukáže.
Reagovat
dadaft
navíc po dnešku si bude moci dopřát skutečně to nejlepší, finance má na několik let...
Reagovat
baggik
Ale né, došlo na slzičky. :-(
Reagovat
Andrew89
Barty se přiblížila no. 1 a letos se jí stane a myslim, že to nebude dlouho trvat. Neobhajuje skoro nic .

Maky zůstala za očekáváním hluboko...je tu ale...první GS, první obrovský tlak a proto to nešlo. Bere si zkušenosti a to je cenné. Maky zatím není finálová hráčka 1-3 to má po dnešku.

Skvělý týden a má být co pyšná a hlavně má na čem stavět.
Reagovat
Pavol
Presne tak. Barty to hrá zodpovedne. Na tráve bude ešte lepšia. Osaka by mala začať trénovať a prestať vypúšťať.
Reagovat
com
ty si zas uplny pako :D ..a to ze pristi tyden obhajuje titul jako nic neni jo :D
Reagovat
Andrew89
280 bodů..to je teda nářez
Reagovat
com
jo jasne, zas sem ten hnup ja :D neobhajuje skoro nic jen samy osmifinale a semifinale a nakej podradnej turnaj kterej vyhrala :D
Reagovat
Andrew89
porovnej to s tím, co obhajuje ta před ní...a pod ní a rozdíly...a pak si tu hraj na chytráka. Karolína mám k no. 1 hodně daleko...Ash hodně blízko..tak která tam asi bude dřív...?:) Ash je sympatická a přeju jí to, když už Maky porazila do konce sezony obhajuje zanedbatelný počet bodů s ohledem na ty, které ji přímo ohrožuji:) ale ty ses ještě nenaučil počítat
Reagovat
com
podivej se na Kvitovou kolik ji chybelo k jednicce a pak tu mudruj :D
Reagovat
Andrew89
jojo..Petra obhajovala skoro 2000 bodů..noumo:)
Reagovat
EllNino
ve srovnání s GS fakt ano
Reagovat
smazaný uživatel
com-ik
Reagovat
Blondie
Nezlobte se na něj! Com blbě nese, že ještě na začátku roku Hrdlička prohlašoval Karolínu za největší hvězdu FILA. No a teď je s těmi svými P5 až třetí po Kiki (P5, PM) a Ash (PM, GS) ;)
Reagovat
GaelM
Dneska to bylo slabé, ale celkově super turnaj pro Markétu. Snad jí to nepoznamená, dokáže se oklepat a v sezóně zase bude předvádět co v ní je.
Reagovat
Dobry-den
Takže krikeťačka vyhrála GS titul. Ledecká hadr. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ash naprosto zaslouženě! Když už to nemohla být Maky, tak jsem ráda, že titul získala právě Ash!
Barty party!
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas :-)
Reagovat
dadaft
nebyla to úplná hrůza, ale kraťasy moc vysoké, míče které měly ukončit výměnu zahozené, na returnu bez šance ........... dopadlo to jak muselo.
nápor mnohem lépe zvládla Barty.

gratulace Ash, přeju ti to. :))

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a třeba by to bylo na Markétu moc, takhle z fleku vyhrát GS, věřím, že minimálně tady v Paříži může v budoucnu vyhrát...
Reagovat
Jan
Trapné finále. Markéta byla zabržděná. Kdyby hrála jak v semi a čtvrtfinále, vypadalo by to jinak. Asi to bylo také o její hlavě. Musí na sobě ještě zapracovat. Času na to má dost. Dobrá zkušenost pro 19 let.
Reagovat
Fandina
Tak bohužel. Maky dneska nehrála dobře. Ve druhém setu se trochu chytala, ale Barty byla dneska výborná. Maky přehrála. Škoda.
Reagovat
Dobry-den
Gratulka :-(((((
Reagovat
EllNino
Zasloužená výhra ...

4. porážka Češky ve finále GS v řadě ... ale narozdíl od těch proher Lucky, Karolíny a Petry tady Markéta neměla ani náznak šance

Dominantní výkon Ash, titul je v dobrých rukou :)
Gratulace ke GS a k 1. místu v Race :)
Reagovat
R01316
Tak ja myslim ze kdyby neztratila vedeni 40-15 v poslednim gemu, tak by Barty mela problem to dopodavat a Marketa by se vic uvolnila, ale bohuzel..
Reagovat
slacker
zapas zkazili lajno0vy i empairova, skandalni "cary" pro bartyovou
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Hector21
Sláva vítězům, čest poraženým.

Gratulace oběma, Ash klobouk dolů.
Reagovat
LukH
Škoda, dnes to ale nešlo
Reagovat
kada.tom
Barty (i když se mi to vůbec nelíbí) jakž takž zachránila ženský pavouk RG, když jako nasazená osmička dokázala vyhrát, čímž tedy zapříčinila to, že turnaj nevyhrála nějaká "no name" hráčka, jak tomu hrozilo. Krajánci, pohádka o Vanodroušové skončila nejlíp jak mohla - vcelku drtivou porážkou rádoby hrdinky :-)

Takže ano, Barty fakt rád nemám, ale dneska jsem rád, že pohár bere ona. Zachránila jakž takž "síň slávy vítězek RG" :-)

A jsem zvědav na Vondroušovou, vůbec bych se nedivil, kdyby toho letos už moc neuhrála ...
Reagovat
Zemanka
???
Reagovat
LukH
Meleš kraviny
Reagovat
EllNino
ty jsi fakt ču*ák ču*áků :D ... "nedivil bych se, kdyby..." ... letos too uhrála celkem dost, hraje konstatně, nevím, co se ti nelíbí ... pomalu stoupá žebříčkem ... tak aspoň měř všem stejným metrem :D
Reagovat
kada.tom
pokud vím, má jeden titul z Internationalu ... takže rozhodně by bylo hodně trapný, kdyby po internationalu rovnou brala hned grandslam ... mezi tím jsou další 3 kategorie titulů, nemá ani jeden ...

a já jí prostě rád nemám, hodně nesympatická
Reagovat
EllNino
hodně trapnej jsi hlavně ty, no ... a to, že ji nemáš rád, je fakt dost divný ... protože jsi tu podle mě asi jedinej :)
Reagovat
LukH
Ona to pravděpodobně zvládne, že ji nemáš rád...
... stejně jako ostatní tady zvládnou, že musejí číst, co píšeš
Reagovat
rybicka
No-jo, není to princezna se zlatou hvězdou na čele a neměla při narození střírnou lžičku v puse.
Reagovat
dadaft
já to nikdy nepochopil, co lidi jako ty vede k tomu veřejně ze sebe dělat osly...
to z toho máš nějaké příjemné pocity nebo tak něco??
Reagovat
makro99
asi když nemaj na to upoutat čímkoliv normálním neřkuli pozitivním, tak to asi zkoušej takto, no...
Reagovat
smazaný uživatel
Moudra hodná spíš revizora než tramvajáka :-)
Reagovat
bIbec
na procházce městem

https://twitter.com/misslaneym/status/1126623671366373376
Reagovat
Torn
Tak jedna věc je nemít někoho rád, druhá se mu to v podstatě vysmívat, že prohrál finále GS. Markéta si určitě zasloužila vyhrát stejně jako Ash, ale ta hrála zkrátka líp.
Reagovat
Mac
tak uz mame po trapeni...jeste ze to bylo rychle...
Reagovat
com
blici smajlik
Reagovat
tmora
Marketa lady predvadela super zaps, ale na toile se dnes need fake koukat...
Reagovat
Andrew89
to bude těžký....musí udržet...a Ash pak musí odejít a to, že může vyhrát se jí musí dostat to hlavy
Reagovat
dadaft
Reagovat
Zemanka
Jn 6:3 tomu bude slušet
Reagovat
Esgalnor
Market, pojd!
Reagovat
Andrew89
začíná být zdravě naštvaná..kež by se to projevilo brejkem
Reagovat
Pavol
nech skúsi kopce a kraťasy
Reagovat
Mr.Pink
:D kopce do bh na Ash neplati, pze je vyborne stahuje copem.
Reagovat
brixner
Možná, že Aš začne vytejkat!
Reagovat
Esgalnor
Tenhle cisty game by Marketu mohl nakopnout.
Reagovat
Dobry-den
Pokud nepočítám teď tenhle úlet od Barty, uhrála už Markéta dneska nějaký bod, když zahrála kraťas?
Reagovat
LukH
Min. 2
Reagovat
George_Renel
Rozhodně je lepší hrát blbě finále GS, než vypadnou super zápasem dříve.
Reagovat
Andrew89
už to z ní snad spadlo. Ash čím blíž bude, tím víc bude nervoznější a myslím, že toho Markety může využít. Pojd
Reagovat
Andrew89
*a
Reagovat
GaelM
Může, ale musí zase začít hrát nejlíp jak umí, jak v předchozích zápasech. Tak dobrá aby stačil její slabší průměr bohužel není...
Reagovat
Andrew89
jj jasný, musí přidat
Reagovat
Jon61
Všechno hraje proti Markétě, Barty trefuje čáry, míček do pásky. Teď konečně vyhrála své podání. Markéta také špatně řeší situace.
Reagovat
dadaft
věřím a chci věřit a doufám, že jsme právě byli svědky momentu obratu ,,,,,,,,,,,
Reagovat
GaelM
Barty začíná pomáhat chybami, toho se musí využít. Šance pořád je, ale nejspíš už poslední...
Reagovat
brixner
Aspoň u toho nikdo neřve jak pavián...
Reagovat
GaelM
Jo jo, taky je tam ale ticho jak kdyby to bylo 1.-2. kolo :D
Reagovat
brixner
Dyť je to jen finále, co bys čekal :-)
Ale příjde mi, že návštěvnost nic moc.
Reagovat
tmora
Zatim nejnudnejsi finale, hruza. Zapas Lucky se Serenou to byl super zapas.
Reagovat
dadaft
hrůza?
Reagovat
lukassb
Zase vsichni mistri sveta tady :D je ji 19 a je v prvnim finale grandslamu. Pokud vim tak snad ani nikdy na tak velkym kurtu hraje singla poprve. Navic jeste neni konec :-) stat se muze cokoliv
Reagovat
LukH
Palec nahoru
Pome Market
Reagovat
MarcelPersch
Hrozné zklamání, na to jak jsem ji chválil v předchozích duelech, že u toho přemýšlí a vybírá ty nejlepší možné údery, dneska to je opravdu tragédie.
Reagovat
EllNino
předtím nehrála s top 10 hráčkou ve finále GS no :) je to trohu jiný turnaj najednou ... navíc poprvé na centru
Reagovat
Dobry-den
Tak ta nervozita jí prostě zatemňuje myšlení a hraje blbosti, které by normálně nehrála...
Reagovat
Mac
uplne ztuhla, neschopna ani na 3x ji prohodit...
Reagovat
EllNino
jdi jí to tam ukázat, vid :D
Reagovat
Mac
ja ji nekritizuju, jenom konstatuju...
Reagovat
EllNino
hele, hraje poprvý v životě na centru na GS, když nepočítám Lavera při deblu s Bárou letos v semi ... proti hráčce top 10, která má letos nejvíc výher ze všech ... prostě ohromně těžké, v hledišti všichni známí a příbuzní ... prostě na devatenáctiletou holku až příliš ...
Reagovat
com
neomlouvej ji
Reagovat
EllNino
proč
Reagovat
LukH
Čas na obrat, pome!
Reagovat
dadaft
ach jo, takové lehkovážnosti se ve finále neodpouští :(((((((
Reagovat
vendulkabendulka
Co je tohle za zápas..
Reagovat
com
sou to čúzy obe dve.. Vondrousova ze prohrava a Barty ze vyhrava
Reagovat
EllNino
a Karolína?
Reagovat
com
ta setri sily na Wimbledon prece :D
Reagovat
Andrew89
dneska jsme na stejné lodi:D výjimečně
Reagovat
Jon61
Pokud nezačne Barty kazit, tak Markéta nemá šanci, sama si toho moc neuhraje.
Reagovat
Andrew89
je až hrozně pasivní
Reagovat
dadaft
náhodou už hraje solidně,,,,,, jen to potvrdit bodově...
Reagovat
Andrew89
ted to po....
Reagovat
Andrew89
ted nesmysleně lobuje..totálně zbytečně když to jde prohodit normálně://
Reagovat
dadaft
ještě není konec ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
ach bože, nádherně sehraná výměna,,,,,,,,,,,,,,, a smeč vedle :(((((((((((
Reagovat
Dobry-den
Smeč taky nejde, tady už nepomůže ani svěcená voda. :D
Reagovat
Jabadu
Pat a Mat.
Ve slovenštině: Zkur.il a Doyebal
Reagovat
Andrew89
a bohužel to tak vypadá. nicméně zkušenosti jsou taky k nezaplacení. Ash byla taky jalová na velkých turnajích a po Miami se zdá, že se to změnilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ash taky trvalo, než začala vyhrávat nad hráčkami top 10. Pro Markétu zkušenost.
Reagovat
dadaft
Ash hraje skvěle,
Markéta je pod dekou.......... grandslamové finále ji přimáčklo ke zdi, bohužel...
Reagovat
EllNino
proč prostě ty kraťasy hraje?
Reagovat
Dobry-den
Protože je úplně mimo :D
Reagovat
Pavol
Sa po prvom vyhranom geme tváril že už je to v suchu. Otáčame.
Reagovat
Mac
neda se nic delat, cech nebo ceska jak jsou ve finale gs, nedokazou ze sebe vymacknout vic jak 50% schopnosti...
zato barty, zatim klid a koncentrace...
Reagovat
EllNino
Kvitová? Nic?
Reagovat
Andrew89
jsem rád, že nemluvíš o Petře :D
Reagovat
Mac
mluvim i o kvitce... 2011 byla vyjimka co potvrzuje pravidlo diky mladicke nerozvaznosti a 2014 bylo vlastne mistrovstvi CR...
Reagovat
EllNino
to jsou chabé výmluvy
Reagovat
Andrew89
no o Petře asi těžko můžeš mluvit...byla 3x ve finále...2x ho vyhrála a ten třetí byl ve třetím setu. A nevim jestli by hrála na 50% tak by vůbec uhrála set:D
Reagovat
Andrew89
Lucka na RG proti Sereně...asi to taky nebylo 50% když jí vzala set...A Karolína na Uso to samé tam se jelo na krev. Takže vlastně nevím o čem mluvíš:D
Reagovat
Mac
je to pravda, 50% ne, ale nakonec se vzdycky polozily v tom tretim setu i kdyz mely brejk...
Reagovat
EllNino
ale proti Sereně a Kerber ... nutno podotknout taky, že? ...
Reagovat
Mac
safinka mela obezni serenu neschopnou udelat 3 rychle kroky (uz malem predtim vyletela s baszinskou)a karolajna v semi porazila tu samou serenu v plne forme, jiste nebezpecnejsi nez kerberka...
Reagovat
EllNino
Jaj, to jsou super argumenty ...:)
Reagovat
Mac
rad bych videl statistiky uspesnosti ceskych sportovcu ve finalich, podle me to bude hluboko pod 50%...
Reagovat
rybicka
Češi především vědí, že "fináli" je řádná blbina
Reagovat
Blondie
koukej, tahle hra se jmenuje TENIS a ty jí vůbec nerozumíš. Tak proč se tomu tématu vůbec věnuješ? Vždyť si tady děláš ostudu :D
Reagovat
Mac
i kdyz ve vlakne reagujes na el nina, mam dojem, ze to patri mne. nechapu, proc me urazis za moje nazory a proc te to tak vytaci...krom toho tenis jsem hral dlouha leta amatersky. zato v jinem sportu jsem hral spoustu finali na slusne urovni, takze moc dobre vim, jake to jsou nervy...
Reagovat
Blondie
Lol, ty seš kastrát :D :D :D :D :D
Reagovat
LukH
Tak Barty má daleko lehčí hlavu než před chvílí superstar Nole :-(
Ne že by ji to Market nějak ztěžovala
Reagovat
Patik
Kedy začne to ženské finále ?
Reagovat
Andrew89
zítra :D
Reagovat
Patik
zajtra ? zajtra sa chystá tréningový zápas mužov nie ?
Reagovat
Andrew89
v to doufám :))
Reagovat
tommr
zatím je to bohužel hra kočky s myší a Markéta je ta nebohá myš ... :(
Reagovat
dadaft
OK
tohle mě nerozhodí ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
doufám, že ani Markétu.

musí začít hrát úplně bez brzd ....................................
Reagovat
Andrew89
nervozita velikááááá . Druhý set snad bude lepší...nemá co ztratit
Reagovat
Dobry-den
Hmm, zas tak dobrá Markéta není, když neotočí z 1:5 15:40 ;-)
Reagovat
Herbert_Hoover
A kvůli tomuhle se měli chlapi přesouvat na Lenglenovou? :))
Reagovat
EllNino
je to finále .. to i zarytí ATP fanoušci prostě musí uznat, že patří na centr ... pokud chce RG mít důstojnou pověst
Reagovat
Dobry-den
Po letošku nemůže být o důstojnosti ani řeč.
Reagovat
Herbert_Hoover
Však na centru hrají. Stejně tak patří na centr ti, kteří zajistí vyšší sledovanost.
Reagovat
dadaft
ne, měli je dát na čtrnáctku labily...
Reagovat
Jon61
Je to příliš jednoznačné. Zítra bude asi mužské finále také jednoznačné.
Reagovat
dadaft
Ashleigh s Marketou rozhodně nechce hrát výměny Maky-forhend, ona-bekhend.............. a z bekhendu Markéta zatím není dost dobrá...
Reagovat
Jabadu
Tak aspoň to nebude kanár.
Reagovat
Andrew89
už se začíná vyrovnávat...chce to brejk
Reagovat
Andrew89
je to tam! jo! snad to spadne
Reagovat
dadaft
tak tak
teď pro začátek potvrdit a pomaloučku polehoučku začít otáčet ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Andrew89
no..dvě lehké chyby to zas zazdí :D
Reagovat
dadaft
hlavu vzhůru
Reagovat
Andrew89
:/
Reagovat
dadaft
Martič i Konta proti Barty totální pohybové dřeva, takže tam ty kraťasy platily víc............. navíc dneska nejsou tak vymazlené.

už to chce uhrát gem safra...
Reagovat
EllNino
Kraťasy dneska ne prosím ...to je automaticky bod pro Ash, protože umí náběh a volej, směč
Reagovat
George_Renel
Ať začne pršet.
Reagovat
Jabadu
Nic horšího se nemohlo stát. První set už je v kelu.
Reagovat
Blondie
Ještě ne, uvidíš!
Reagovat
GaelM
Markéta jí dává míče strašně vysoko, přímo do ruky. Z toho jí Ash ustřílí. Chce to zkoušet pestrou hrou, klidně trochu na riziko do stran, ať musí běhat. Za stavu 0:4 není čeho se bát.
Reagovat
Dobry-den
Snad tu nervozitu setřepe, jinak skončí s výpraskem jako Bouchard nebo Keys, což bych jí po životním turnaji nepřál. :-(
Reagovat
EllNino
nebo třeba Sabine ve Wimbledonu, prostě je to najednou nový turnaj ... ale i pro Ash, ta uvidíme, jestli bude pořád takhle suverenní
Reagovat
com
mohla by spadnout a vyvrknout si kotnik ze :D
Reagovat
Andrew89
to si pamatuju..chudák jak brečela..nic jí nešlo a až v podledních dvou gemech to z ní spadlo.

Snad to Maky setřepe dřív
Reagovat
Andrew89
si s ní chce pikat..to nepůjde. A Markéto...udery po lajně občas:))) ted čekám kolaps barty:D
Reagovat
Blondie
Uuuuf. Pro mě teda úžasný finále, protože mám ráda Markétu i Ash (a oběma to přeju), ale snad se Maky zvedne a bude to pořádná bitva. Ať už je vítězka jakákoliv.
Reagovat
Jon61
Pochybuji, že se bude opakovat zápas, kdy Barty ztratila jasné vedení. Markéta zakřiknutá, chybuje, Barty až příliš dominuje.
Reagovat
vendulkabendulka
Prozatím hrozný, ale asi pochopitelný.
Reagovat
Mayo
Kriste na nebi, ceska je v lese.
Reagovat
bIbec
Ash začala slušně. Snad se Markéta nenechá úplně zostudit a uhraje alespoň čtyři gemy.
Reagovat
EllNino
no, mít Markéta tvoje odhodlání, tak asi ve finále není
Reagovat
dadaft
je.
na okresním přeboru v Kardašově Řečici
Reagovat
EllNino
notak ... už nás tam všechny vidím vyrovnané a odhodlané ... ani si nedovedeme představit, co je to za tlak
Reagovat
bIbec
Školačka dostává nařezáno od paní profesorky.
Reagovat
EllNino
a proč jsi na ni tak přísnej? :)
Reagovat
bIbec
Co je na tom přísného? :-)
Reagovat
EllNino
nic, máš blbý kecy :D
Reagovat
bIbec
:-) Ash je jiná liga
Reagovat
dadaft
míň pasivně prosím,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Andrew89
hraje opatrně..a je nervozní ..což se teda dá čekat:D
Reagovat
Andrew89
a pochopit..snad to zní co nejdříve spadne
Reagovat
EllNino
Tovíš, Markéto, když budeš takhle pinkat, tak to bude za 50 minut hotové
Reagovat
Jabadu
No, dalo se to čekat. Barty nemusí zatím vůbec nic.
Reagovat
EllNino
Reagovat
com
hodina a pul cekani abysme nakonec videli kanara
Reagovat
Mayo
Nemáte nejaký link?
Reagovat
mahycek
Zdravím všechny. Přijel jsem po 11 dnech z USA. Viděl jsem
jen útržky ve zprávách M. Vondroušové. Musím se podívat také
na zkrácené záznamy aspoň od osmifinále. Nevím, jak hraje
chci si to vychutnat. Ve světě to má obrovskej ohlas, ten
úspěch Markéty.
Reagovat
George_Renel
Markéta nemá tejp, to je špatné znamení. :-/
Reagovat
Jabadu
Barty zatím hodně v klidu.
Reagovat
Dobry-den
Markéta zvolila příjem, což vidím jako problém, protože pokud by došlo na stavy 4:5 nebo 5:6, tak by podávala pod tlakem.
Reagovat
com
tak kdyz nema servis jako Karolina, tak co ji zbejva
Reagovat
Dobry-den
Tak má podávat první a v případě vedení set nebo zápas doreturnovat. ;-)

Ale zatím má začátek povedenej stejně jako minule. -_-
Reagovat
EllNino
přesně ...tohle byl nesmysl
Reagovat
dadaft
zlato, pojď na to,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Mayo
Vamos Vondrousova!
Reagovat
Andrew89
to přechylování je proste zlo. Anisimovová :D Marku...zní to fakt strašně
Reagovat
tommr
mám obavy, aby to zbytečně dlouhý čekání na začátek Markétu moc nevykolejilo ...
Reagovat
EllNino
to samé můžeš říkat i o Ash
Reagovat
tommr
ta je ale o pár let starší a zkušenější ...
Reagovat
EllNino
ale také je to favoritka zápasu :) ... uvidíme
Reagovat
Andrew89
asi tak..včera taky byla favoritka a málem to projela
Reagovat
tommr
ale začátek měla jasně lepší než vyjukaná soupeřka ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist