Voráčová vstoupila do turnaje v Memphisu vítězstvím

25. 2. 2008, 08:58
Aktuality 0
Česká tenistka Renata Voráčová postoupila na turnaji v Memphisu do druhého kola. Ve svém úvodním utkání si poradila s Maret Aniovou z Estonska po setech 6:3, 6:7 a 7:6. V dalším zápase narazí čtyřiadvacetiletá hráčka na vítězku zápasu mezi šestou nasazenou Olgou Govorcovovou a Mashonou Washingtonovou.
Profily hráčů
Renata Voráčová

Kromě Voráčové se z českých tenistek v Memphisu představí také osmnáctiletá Petra Kvitová, která si účast v hlavní soutěži vybojovala v kvalifikaci. V úvodním utkání ji ale los přidělil nejtěžší možnou soupeřku - domácí turnajovou jedničku a obhájkyni titulu Venus Williamsovou.

Soutěž mužů uvidí finalistu z turnaje v San Jose Radka Štěpánka, který opět plní roli čtvrtého nasazeného tenisty.

6-0 6-0 pro pár Davenportová/Raymondová
Poprvé se letos vedle sebe představili dvě americké tenistky - Lindsay Davenportová a Lisa Raymondová. Na turnaji v Memphisu plní roli třetí nasazené dvojice a po prvním zápase určitě dalším soupeřkám nahnali strach. Americký pár si poradil s novozélandským duem Bakerová/Erakovičová během 37 minut bez ztráty gamu 6-0 6-0.

Pozici nejvýše nasazených zaujala Renata Voráčová s domácí Bethanií Mattekovou - ta v minulém týdnu společně s Ivetou Benešovou vyhrála debl v Bogotě.

WTA Memphis - výsledky 0. dne:

Dvouhra - 1. kolo:
Voráčová (ČR) - Aniová (Est) 6-3 6-7(5) 7-6(3)
Arvidsson (7-Švé) - Brémondová (Fr.) 7-6(3) 5-7 6-1

Čtyřhra - 1. kolo:
Davenportová/Raymondová (3-USA) - Bakerová/Erakovičová (N.Zél) 6-0 6-0
Haynesová/Washingtonová (USA) - Duboisová/Osterlohová (Kan/USA) 2-6 6-2 10-6

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil. ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist