Vrátím se v Delray Beach, přislíbil Del Potro

9. 1. 2019, 18:07
Aktuality 0
Argentinec Juan Martín del Potro si naplánoval návrat na turnaje po zranění kolena až na druhou polovinu února. Pátý hráč světového žebříčku přislíbil účast pořadatelům v Delray Beach, kde v roce 2011 získal jeden ze svých 22 titulů. Na kurtech s tvrdým povrchem se na Floridě začne hrát 18. února.
Profily hráčů
Juan Martín Del Potro

Třicetiletý Del Potro si v říjnu na Masters 1000 v Šanghaji zlomil po podklouznutí čéšku a zranění ho připravilo o Turnaj mistrů. Přes úspěšnou rekonvalescenci neměl šanci stihnout ani Australian Open, které začne příští týden.

V Melbourne bude Del Potro chybět počtvrté za posledních pět let. Loni tam postoupil do třetího kola, což byl v minulé sezoně na grandslamech jeho nejhorší výsledek. Ve Wimbledonu byl ve čtvrtfinále, na French Open v semifinále a hrál finále US Open, kde mu znemožnil navázat na triumf z roku 2009 Novak Djokovič. V průběhu roku poskočil Del Potro až na životní třetí místo světového žebříčku.

Až v Delray Beach Del Potro zahajoval také sezony 2016 a 2017, kdy se vracel po problémech s levým zápěstím, s nímž byl na operaci. Pokaždé na své první akci v novém roce došel do semifinále.

Na sociálních sítích se už spustila poptávka po lístcích na Del Potrův první zápas. A také se objevily informace, že hrát by měl v úterý 19. února od 20:00 místního času.

Del Potro se dostává do formy:

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist